logo
glaszetter achtergrond

De Koning Timmerfabriek/Aannemersbedrijf

De Koning Timmerfabriek/Aannemersbedrijf

De Koning Timmerfabriek/Aannemersbedrijf
Cartesiusdwarsstraat 35/59A, Den Haag
Tel: 070-3608652

Extra informatie

Timmerfabriek de Koning heeft sinds 1969
een visie die zij naleeft:


Timmerfabriek de Koning moet alle aspecten van het woongenot
kennen en deze kennis toepassen en overdragen.

- H. de Koning


Het Bedrijf:

Gediplomeerd Aannemersbedrijf

De Koning is een familiebedrijf van twee generaties De Koning. In 1969 is Timmerfabriek de Koning opgezet door Herman de Koning sr., toen nog een loonzagerij zag dhr. De Koning de potentie van een timmerfabriek waar hij dan ook in de jaren hierop volgend naartoe groeide. Het bedrijf specialiseerde zich in het fabriceren en plaatsen van traditionele houten kozijnen. Er werd (en wordt nog steeds) ambachtelijk gewerkt in eigen fabriek, waarbij het accent lag op kwaliteit en flexibliteit. De zaken gingen goed en na in Duitsland cursussen te hebben gevolgd in het, toen nog, in Nederland onbekende product kunststof pionierde De Koning sr. door als één van de eerste in Den Haag en omstreken te beginnen met het fabriceren,leveren en plaatsen van kunststof kozijnen. Door de goede kwaliteit en leuke manieren van reclame sloegen de kunststof kozijnen aan. In deze tijd maakte Eric de Koning jr. zijn intrede in het bedrijf. Met zijn nieuwe impulsen en diploma in de aannemerij kon de timmerfabriek in de hierop volgende jaren langzaamaan uitgroeien tot een volwaardig aannemersbedrijf in "alle aspecten des woords". Na 2000 werd De Blok aluminium kozijnen toegevoegd aan het bedrijf, hiermee werd een schat aan ervaring in de aluminium kozijnen in huis gehaald. Hiermee wist De Koning een zeer uitgebreid scala aan kozijnen te vertegenwoordigen. In 2008 werd Binnenbouw Interieur gered van failissement, hiermee werd een bron van vakmanschap in maatwerk behouden. In de hierop volgende jaren is ook De Koning Binnenbouw Interieur B.V. wederom uitgegroeid tot een creatief bedrijf gespecialiseerd in alles omtrent het interieur. Door de jaren heen is er een trouwe schare werknemers ontstaan waarvan er veel al meer dan 25 jaar in dienst zijn. Op deze manier wordt veel kennis en vakmanschap in huis gehouden en overgebracht op de jongere generatie werknemers. Alle bedrijven van De Koning zijn gevestigd in de Cartesiusdwarsstraat in Den Haag. Komt u eens langs voor een kijkje in onze showroom, fabriek of gewoonweg voor een kopje koffie!

Visie

Deze uitspraak deed de toenmalige eigennaar van Timmerfabriek de Koning, Herman de Koning.

Hij probeerde al vanaf het begin niet alleen verbouwingen zelf te realiseren, maar ook zijn producten& kennis

te delen met de doe-het-zelvers en andere aannemerijen.

Op deze manier heeft Timmerfabriek de Koning in grote schare aan vaste klanten
kunnen opbouwen en na al die jaren ook kunnen behouden.

In de loop van de jaren is Timmerfabriek de Koning uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf,
waarin de huidige eigennaar, Eric de Koning, de visie van zijn vader nog steeds naleeft.

Werkwijze

Bij interesse maakt u een vrijblijvende afspraak met de juiste vakbekwame
medewerker van Aannemersbedrijf De Koning. U neemt met hem/haar uw wensen en bespreekt de mogelijkheden.

Deze persoon zal het project van begin tot eind met u doorlopen en geldt dan ook als uw aanspreekpunt.

Aan de hand van de bestaande situatie, mogelijkheden en ideëen wordt een vrijblijvende offerte opgesteld.

Wij proberen onze offertes altijd zo gedetailleerd mogelijk te maken waardoor u, de klant,

precies weet wat u van ons kunt verwachten maar ook wat u niet van ons kunt verwachten.

Zo proberen wij het voor u en voor ons zo helder mogelijk te krijgen.Bent u geïnteresseerd in de aangeboden diensten en u gaat akkoord dan stuurt u de getekende offerte retour. Er wordt vervolgens een afspraak met u gemaakt om een en ander nog eens rustig door te nemen en alles goed in te meten. Hierna worden de benodigde voorbereidingengetroffen, materialen besteld en, zonodig, de planning opgemaakt. Op de besproken startdatum staat ons eigen vakkundige personeel klaar om het besprokenwerk uit te voeren. Omdat in de meeste situaties wordt gewerkt in bewoonde huizenbesteden zij allereerst veel aandacht aan het afdekken van de werkomgeving. Op deze manier ondervindt u zo min mogelijk hinder. Gedurende het project kunt u met al uw vragen en opmerkingen terecht bij uw aangewezen aanspreekpunt. Na voltooiïng van het werk wordt er samen met u opgeleverd en kunt u genieten van uw nieuw verbouwde woning!

Project Begeleiding

Voor de duratie van het project, of het nu klein- of grootschalig is, proberen wij u op basis van onze ervaring,
kennis en inzicht zo goed mogelijk bij te staan.

Wij gaan altijd uit van onze eigen visie op het project. Door dit kenbaar te maken zorgen wij op deze manier voor een gesprek tussen de opdrachtgever en de uitvoerder, waarin uiteindelijk de beste optie gevonden wordt.
Juist door middel van deze transparantie, openheid en wederzijdse invulling slagen wij er al decennia in om onze klanten tevreden achter te laten.

De kracht van Aannemersbedrijf de Koning ligt in haar flexibiliteit en grootschalige aanbod in detaillering.

Heeft u liever een externe project manager, die u gedurende het project met raad en daad bijstaat?

Architect

Sommige projecten verlangen een meer strikte benadering.
Klussen als dakopbouwen, aanbouwen en dakkapellen zijn vaak onderhevig aan vergunningen.

Voor dit soort projecten kunnen wij de klant onze architect aanbieden. De architect begeleidt u gedurende het project op alle vlakken waarbij zijn invulling benodigd is.

Hij zal fungeren als de tolk tussen de gemeente enerzijds en de klant anderzijds.

Interieurdesign

Uw interieur omvat een belangrijk aspect van het woongenot. Het inrichten ervan kan u echter voor moeilijke keuzes zetten. U wilt bijvoorbeeld een mooie nieuwe boekenkast in uw woonkamer en heeft hiervoor de perfecte plek gevonden, maar de woonkamer wordt er zo klein van! Juist voor dit soort praktische problemen kunt u ons inschakelen. Wij zullen samen met u op zoek gaan naar niet alleen een praktische maar ook een mooie oplossing.
Voor dergelijke projecten werken wij ook vaak samen met een interieurarchitect. Met zijn kunde en inzicht weet hij altijd een mooie oplossing te vinden voor uw interieur. Ook voor grotere projecten zoals het inrichten van uw winkel of restaurant kunt u bij hem terecht!

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • De Koning Timmerfabriek/Aannemersbedrijf