logo
glaszetter achtergrond

Glashandel en Schildersbedrijf Tactor

Glashandel en Schildersbedrijf Tactor

Glashandel en Schildersbedrijf Tactor
Prinsegracht 34, Den Haag
Tel: 06-20016797

Extra informatie

Isolatieglas en monumentenglas voor uw pand

Glas laten vervangen in een monumentaal pand?

De mag ruit geen zichtbare verandering brengen aan de gevel. Wilt u een raam dat goed isoleert en past in de stijl van het gebouw? Glashandel en Schildersbedrijf Tactor uit Den Haag levert en zet monumentaal isolatieglas, maar ook moderne ruiten, zoals HR++ glas en veiligheidsglas.

Monumentenglas en HR++ glas

Wat voor ruit u ook wenst, Glashandel en Schildersbedrijf Tactor uit Den Haag levert. We zijn gespecialiseerd in het renoveren van oudere panden waar aan de buitenkant geen zichtbare veranderingen aangebracht mogen worden. Dat lossen we op met monumentenglas.

Monumentenglas is isolatieglas met de dikte van een enkele ruit. Heeft u ook het liefst de uitstraling van enkelglas maar het comfort van isolatieglas? Laat u dan adviseren over monumentenglas voor uw pand.

Spoedreparatie? Noodglas binnen een dag geplaatst

Is uw ruit gesneuveld? Bel Tactor voor een spoedreparatie. Noodglas wordt binnen een dag geplaatst. We meten de ruit precies op en bestellen het gewenste glas. De nieuwe ruit wordt geplaatst en waar nodig repareren we ook de kozijnen.

Bedrijfsgegevens

Glashandel en Schildersbedrijf Tactor is actief sinds 1 december 1989 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4334. Deze code staat voor "Schilderen en glaszetten". De sector waarin Glashandel en Schildersbedrijf Tactor valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Glashandel-, schilders- en aannemersbedrijf

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glashandel en Schildersbedrijf Tactor