logo
glaszetter achtergrond

Glashandel en onderhoudsbedrijf M. Borsten

Glashandel en onderhoudsbedrijf M. Borsten

Glashandel en onderhoudsbedrijf M. Borsten
A. Pakvisstraat 2, Den Haag
Tel: 070 216 3922

Extra informatie

REPARATIE EN VERVANGEN VAN ALLE SOORTEN GLAS!

Glashandel M. Borsten is een glashandel gevestigd in Den Haag die op vakkundige en professionele wijze alle soorten glas plaatst en vervangt. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, semi-overheid, aannemers, interieurbouwers, schilders- en timmerbedrijven. Door onze ervaring en kennis van zaken kunnen we volledig inspelen op uw behoeften.

Glashandel M. Borsten hanteerd scherpe prijzen, goede kwaliteit, goede service en zeer belangrijk een één op één contact met onze klant.

Specialiteiten

Wij zijn al jaren bezig in de glasbranche en hebben ons ontwikkeld als ervaren glaszetter. Alhoewel wij vele soorten glas kunnen leveren en plaatsen hebben wij ook zo onze specialisaties. Bijvoorbeeld hardglas waar wij schuifsystemen, deuren en wanden in kunnen leveren en monteren. Daarnaast hebben wij veel ervaring met isolatieglas, wat wij zowel geluidswerend als warmte isolerend aanbieden.

Glashandel

Glashandel M. Borsten heeft zich gespecialiseerd in glasherstel en bijna alles wat er op het gebied van glas te leveren en/of plaatsen is. Onze specialiteiten zijn het monteren van dubbel glas in bestaande kozijnen, douchewanden en cabines van hardglas, voorzetramen of spiegelwanden voor bijvoorbeeld sportscholen, dansscholen en gezondheidscentra of gewoon voor de badkamer.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glashandel en onderhoudsbedrijf M. Borsten