logo
glaszetter achtergrond

van Es Glas

van Es Glas

van Es Glas
Oder 11, Den Haag
Tel: 070 820 98 02

Extra informatie

Waarom van Es Glas?

WIJ ZIJN TOEGEWIJD

Ons bedrijf glashandel van Es is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in glas en alles wat daar mee te maken heeft. Met ons team van 14 werknemers en 7 service auto's zorgen wij altijd voor een goede service. Wij leveren en plaatsen verschillende soorten glas.

GOEDE SERVICE

Van Es Glas is 24 uur per etmaal bereikbaar, levert, monteert, repareert, bewerkt en vervangt alle soorten glas. Van Es Glas vindt een goede service belangrijk en stelt daarom uitzonderlijk hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en de service.

PROFESSIONELE ORGANISATIE

Van Es Glasgroep is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een professionele organisatie met 14 medewerkers. Het moderne eigen wagenpark is uitgerust met navigatie een track & tracing systeem dat een optimale bereikbaarheid waarborgt.

Video

Bedrijfsgegevens

van Es Glas staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector bouwnijverheid. . De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Glashandel van Es B.V.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • van Es Glas