logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Den Hoorn (ZH)


Overzicht glaszetters Den Hoorn (ZH)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Sterk Glas BV
Vrij Harnasch 114D, Den hoorn
Tel: 070-3233045

 Den hoorn
(+2km)

01

Extra informatie:
Sterk Glas BV is sinds 1921 een begrip in Den Haag en omstreken. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste glashandels in de regio. Betrouwbaarheid, vakkundig advies en service zijn de sleutelwoorden tot het succes van ons bedrijf. Sterk Glas BV levert en monteert alle soorten glas zowel aan particulieren als bedrijven. Reparatie van een ruit, plaatsen van een hardglazen deur of vervangen van alle beglazing in uw woning.

02

SENS Glas BV
Vrij-Harnasch 114 D, Den hoorn
Tel: 070 820 9891

 Den hoorn
(+2km)

02

Extra informatie:
Vakmanschap en betrouwbaarheid Service, vakmanschap en betrouwbaarheid staan bij ons sinds 1921 hoog in het vaandel. Geen klus is voor ons te klein of te groot.

03

Glashandel Verbeek
Actief in Den Hoorn (ZH)
Tel: 015-2574995

 Delft
(+3km)

03

Extra informatie:
Dé glashandel in Delft en omstreken Glashandel Verbeek in Delft is een bedrijf dat sinds 1945 is gespecialiseerd in glas en kitwerk. Door onze jarenlange ervaring en een grote diversiteit aan klanten is onze kennis en flexibiliteit alleen maar toegenomen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd bellen naar 015-2574995 of e-mailen naar info@verbeekglas.

04

Glass Inside Westland
Actief in Den Hoorn (ZH)
Tel: 0174 296668

 Wateringen
(+4km)

04

Extra informatie:
Wat kan Glass Inside voor u betekenen? De interieurglas groepen van Glass Inside zijn glazen deuren, badkamers, spiegels, keukens, balustrades, trappen en vloeren, schuif-en vouwwanden, balkonbeglazing, meubilair, balies, decoratief glas, wandbekleding en hightech beglazing. Maak kennis met deze en vele andere mogelijkheden van glas in een van onze vestigingen. Onze medewerkers adviseren en inspireren u graag.

05

TG Glashandel & Glaszetters
Actief in Den Hoorn (ZH)
Tel: 015 - 88 980 88

 Delft
(+2km)

05

Extra informatie:
De vaklieden beschikken over een bedrijfsauto, welke is voorzien van gereedschap. Het gereedschap is compleet zowel elektrisch als handgereedschap en goed gekeurd. Alle vakliedenzijn V.C.A gecertificeerd. Wij zijn ook gespecialiseerd in grotere projecten, Nieuwbouw of Renovatie. Waarom TG Glashandel Met een gestaag groeiende klanten kring verzorgen wij, op verzoek van onze opdrachtgevers, de levering en eventuele plaatsing van glas en glasproducten in een groot aantal toepassingen.

06

Veste Bouw BV
Actief in Den Hoorn (ZH)
Tel: 0174-387821

 Wateringen
(+3km)

06

Extra informatie:
Vestebouw, uw partner voor resultaatgericht bouwen of verbouwen. Snel, adequaat en persoonlijk. Vestebouw is een jong bedrijf met toch jarenlange wortels in Den Haag, en heeft daardoor ruime ervaring in bouw en verbouw. Omdat wij een samenwerkingsverband hebben met gerelateerde specialistische bouwbedrijven (denk aan stuc-, metsel-, tegel- en/of installatiewerk) met wie wij een lange termijn relatie hebben, kunnen wij ook de grootste klus aan, en met gekwalificeerde vakmensen.

07

Hijman Glashandel BV
Actief in Den Hoorn (ZH)
Tel: 070-3996106

 Rijswijk
(+5km)

07

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Hijman Glas heeft een jarenlange ervaring met alle glaswerken. Ruit, deur, dubbel, gelaagd, gehard en bestand tegen inbraak of zelfs brand. Onze eigen werkplaats garandeert vakwerk en snelle levering. Met 5 mobiele teams zijn we 24 uur en 7 dagen per week paraat voor glasschade en ruitherstel. U blijft nooit te lang met de brokken zitten.

08

Glashandel F van Hagen
Actief in Den Hoorn (ZH)
Tel: 0174-292357

 Wateringen
(+5km)

08

Extra informatie:
Glashandel F. van Hagen dé glasspecialist uit Wateringen Is er een bal door de ruit gegaan of is er schade ontstaan door inbraak? Rijzen uw stookkosten de pan uit en is het tijd voor isolerend glas? Dan gaat u naar Glashandel F. van Hagen, dé glasspecialist uit Wateringen. Voor iedere opdracht hebben wij het juiste glas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Den Hoorn (ZH) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Den Hoorn (ZH) en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×