logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Deurningen


Overzicht glaszetters Deurningen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Geelen Schildersbedrijf
Hoofdstraat 23, Deurningen
Tel: 074-2772411
Jaren werkzaam: 34 jaar
10
werknemers

 Deurningen
(+1km)

01

Extra informatie:
Geelen Schildersbedrijf in Deurningen, regio Enschede verzorgt diensten op het gebied van glas, behang, verf, spuitwerk, brandschade en waterschade. Geelen Schilders is gespecialiseerd in het spuiten van metalen oppervlakten voor toepassing zowel binnen als buiten. Afhankelijk van de toepassing/gebruik van uw product adviseren wij u graag over de juiste voorbewerking, stralen wel of niet, en te gebruiken verfspecificatie.

02

Arverre Glashandel
Actief in Deurningen
Tel: 0541 514460
Jaren werkzaam: 50 jaar
9
werknemers

 Oldenzaal
(+5km)

02

Extra informatie:
Een gebouw moet een prettige leefomgeving bieden. Thermische isolatie, geluidwering, zonwering, brandwering en inbraakbeveiliging zijn een aantal facetten die ervoor zorgdragen dat u zich comfortabel en op uw gemak gaat voelen. Al die facetten kunnen mede gerealiseerd worden door de soort beglazing die u kiest.

03

Barko Glaszetters
Actief in Deurningen
Tel: 06 543 989 14
Jaren werkzaam: 24 jaar
1
werknemer

 Hengelo
(+4km)

03

Extra informatie:
Barko Glaszetters in Hengelo is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van isolatieglas. Verder leveren en plaatsen wij: Enkel glas, fotolijsten glas, Dubbelglas, standaard isolatieglas, gehard glas, HR++ glas, spiegel glas, Drie dubbel dik glas, triple glas, passief glas spionage glas Veiligheidsglas gelaagd glas Brandwerend glas glazen deuren Figuurglas douche deuren Draadglas gebogen glas Zonwerend glas glas in lood Voorzetramen Ook bij glasschade, ruitbreuk en lekke ruiten, komen wij bi

04

Schildersbedrijf Scholten-Franke B.V.
Actief in Deurningen
Tel: 0541-515362

 Oldenzaal
(+6km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Een van onze werkzaamheden is het repareren, vervangen en plaatsen van glas in de ruimste zin van het woord. Hierbij geldt ook weer; voornamelijk particulier werk, hoewel wij regelmatig voor grotere opdrachtgevers werken. Naast onze reparatie-service zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatiegl

05

Snippe Schildersbedrijf
Actief in Deurningen
Tel: 0541 52 29 68

 Oldenzaal
(+7km)

05

Extra informatie:
Glaswerkzaamheden Een gebroken ruit komt Schildersbedrijf Snippe snel vervangen. Daarnaast ook allerlei ander glas op maat. Denk bijvoorbeeld aan een douchewand, scheidingswand of schuifdeuren. Wij kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende wensen en doelen. Glaswerkzaamheden De voordelen van goed isolerend glas zijn bekend. Het houdt de warmte binnen en de kou buiten wat resulteert in een verlaging van energie gebruik en een verhoging in comfort.

06

Voerman schilderwerken
Actief in Deurningen
Tel: 053-430 36 12

 Enschede
(+8km)

06

Extra informatie:
Glaszetten en reparatie Het verangen van glas kan om meerdere redenen. Zo kan je glas laten vervangen voor reparatie, maar ook om je huis of bedrijfspand beter te isoleren. Laat je hierover goed informeren. Het aanbod van glas is de afgelopen 10 jaar sterk toegenomen en verbeterd. Het grootste voorbeeld hiervan is HR++ isolatieglas. HR staat voor hoog rendement. Door de hoge isolatiewaarde van het glas heeft u een daling in de stookkosten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Deurningen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Deurningen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×