logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Deurningen


Overzicht glaszetters Deurningen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Geelen Schildersbedrijf
Hoofdstraat 23, Deurningen
Tel: 074-2772411
Jaren werkzaam: 33 jaar
10
werknemers

 Deurningen
(+1km)

01

Extra informatie:
Geelen Schildersbedrijf in Deurningen, regio Enschede verzorgt diensten op het gebied van glas, behang, verf, spuitwerk, brandschade en waterschade. Geelen Schilders is gespecialiseerd in het spuiten van metalen oppervlakten voor toepassing zowel binnen als buiten. Afhankelijk van de toepassing/gebruik van uw product adviseren wij u graag over de juiste voorbewerking, stralen wel of niet, en te gebruiken verfspecificatie.

02

Arverre Glashandel
Actief in Deurningen
Tel: 0541 514460

 Oldenzaal
(+5km)

02

Extra informatie:
Een gebouw moet een prettige leefomgeving bieden. Thermische isolatie, geluidwering, zonwering, brandwering en inbraakbeveiliging zijn een aantal facetten die ervoor zorgdragen dat u zich comfortabel en op uw gemak gaat voelen. Al die facetten kunnen mede gerealiseerd worden door de soort beglazing die u kiest.

03

Barko Glaszetters
Actief in Deurningen
Tel: 06 543 989 14

 Hengelo
(+4km)

03

Extra informatie:
Barko Glaszetters in Hengelo is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van isolatieglas. Verder leveren en plaatsen wij: Enkel glas, fotolijsten glas, Dubbelglas, standaard isolatieglas, gehard glas, HR++ glas, spiegel glas, Drie dubbel dik glas, triple glas, passief glas spionage glas Veiligheidsglas gelaagd glas Brandwerend glas glazen deuren Figuurglas douche deuren Draadglas gebogen glas Zonwerend glas glas in lood Voorzetramen Ook bij glasschade, ruitbreuk en lekke ruiten, komen wij bi

04

Ten Brummelhuis BV
Actief in Deurningen
Tel: 074-2771851

 Hengelo
(+6km)

04

Extra informatie:
Ten Brummelhuis Glas- en Schilderwerken Welkom bij Ten Brummelhuis Glas- en Schilderwerken. Op onze site laten we zien wat wij allemaal doen en wat wij in huis hebben. Kortom, Ten Brummelhuis BV is het juiste adres op het gebied van afwerking. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een grote verandering doorgemaakt. Onze showroom Ten Brummelhuis Glas- en Schilderwerken heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de woninginrichting.

05

Schildersbedrijf J.G. Nijhuis
Actief in Deurningen
Tel: 074-2917806

 Hengelo
(+7km)

05

Extra informatie:
J G M Nijhuis Schildersbedrijf is een professionele en gedegen schilder uit Hengelo Ov. Ons veelzijdige bedrijf heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd met betrekking tot kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service. Een open en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is hierin dan ook een bepalende factor. Ons schildersbedrijf bestaat sinds 1969 en is een gerenommeerd bedrijf dat garant staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

06

Bolhuis BV Schilderwerken
Actief in Deurningen
Tel: 074-2425624

 Hengelo
(+8km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Bolhuis BV Schilderwerken Introductie: Bolhuis BV Schilderwerken is een familiebedrijf uit Hengelo met al bijna 90 jaar ervaring in voornamelijk onderhoudsschilderwerk en beglazing. Op dit moment werkt de derde generatie Robert Bolhuis met circa 20 vakmensen aan de voortzetting van de zorgvuldig opgebouwde naam in ons vakgebied.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Deurningen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Deurningen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×