logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Deventer (OV)


Overzicht glaszetters Deventer (OV)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Kleiboers Glasservice Deventer
Harderwijkerstraat 6/B, Deventer
Tel: 0570-610081

 Deventer
(+2km)

01

Extra informatie:
Glas in Deventer Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van glas? Kleiboer’s Glasservice Deventer is uw vakkundige glaszetter. Ook in de omgeving van Deventer kunnen mensen bij ons terecht voor een glaszetter en gerelateerde klussen. Zo zijn wij er voor de levering, de installatie en de reparatie van allerlei soorten glas. Bent u op zoek naar een professionele glaszetter in Deventer of omgeving? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres.

02

Glas Groep B.V.
Actief in Deventer (OV)
Tel: 0570-631717

 Colmschate
(+5km)

02

Certificering / branche organisatie:
Vlakglas G.B.O. Glasbranche Organisatie VCA

Extra informatie:
Glas Groep Deventer BV de specialist in alle beglazingen. Met glas maken we het leven mooier. Met glas richten we ruimtes in, geven we vorm aan het licht,beheersen we energie en beschermen we mens en omgeving. Wie we zijn en wat we doen Glas Groep Deventer BV is een professionele onderneming die zich bezig houdt met het leveren en monteren van alle glastoepassingen. Alles nauwkeurig op maat gemaakt volgens elk gewenst ontwerp.

03

Richard de Jonge uw schilder en glasspecialist
Actief in Deventer (OV)
Tel: 06 11 30 29 56

 Twello
(+6km)

03

Extra informatie:
Waarom kiest u voor ons? Waarom kiest u voor Richard de Jonge | schilder en glasspecialist van de stedendriehoek? -Vakbekwaamheid -Kwaliteitszorg -Milieubewust -Duidelijk offerte -Garantie -Flexibiliteit -Meerjaren onderhoudsplan -Kleuradvies -Nazorg Schilder specialist De Jonge is uw schildersspecialist! Dat is schilderen met liefde en passie voor het vak en dus kwalitatief beter schilderwerk.

04

Bielderman Schilders
Actief in Deventer (OV)
Tel: 0570-541326

 Bathmen
(+8km)

04

Certificering / branche organisatie:
AF-Erkend

Extra informatie:
Welkom bij Bielderman Schilders. Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf in Bathmen en omgeving. Bielderman Schilders staat garant voor binnen en buitenschilderwerk sinds 1899. Wij verzorgen de volgende werkzaamheden voor u: Onderhoudsschilderwerk, nieuwbouwschilderwerk, wandafwerking en beglazing. Bielderman Schilders heeft ook een eigen spuitinrichting. Andere kleur voor de keuken, kastjes en deurtjes Bielderman Schilders spuit ze voor u.

05

Glasmontage Zutphen
Actief in Deventer (OV)
Tel: 06-25251912

 Zutphen
(+12km)

05

Extra informatie:
Bij Glasmontage Zutphen bent u op het juiste adres voor o.a.: - Herstel of vervanging van alle glasschades - Leveren en plaatsen van alle soorten (isolatie-)glas - Renovatie (enkelglas vervangen door isolatieglas) - Glazen douchedeuren - Volglazen binnen- en buiten deuren. - Ook kunt u bij ons terecht om het glas alleen te laten leveren. Wij garanderen een snelle service en perfecte afwerking. Glasmontage Zutphen Diensten: -Vervanging -Herstel of vervanging van de meeste glasschades.

06

Gebr. Wissink Schildersbedrijf
Actief in Deventer (OV)
Tel: 0548-361558

 Holten
(+13km)

06

Extra informatie:
Gebr Wissink Schildersbedrijf is een vertrouwd adres voor al uw onderhoud schilderwerk, nieuwbouw schilderwerk, beglazingen, glasherstel en interieur verzorging voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Deventer (OV) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Deventer (OV) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×