logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Deventer (OV)


Overzicht glaszetters Deventer (OV)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Kleiboers Glasservice Deventer
Harderwijkerstraat 6/B, Deventer
Tel: 0570-610081
Jaren werkzaam: 28 jaar

 Deventer
(+2km)

01

Extra informatie:
Glas in Deventer Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van glas? Kleiboer’s Glasservice Deventer is uw vakkundige glaszetter. Ook in de omgeving van Deventer kunnen mensen bij ons terecht voor een glaszetter en gerelateerde klussen. Zo zijn wij er voor de levering, de installatie en de reparatie van allerlei soorten glas. Bent u op zoek naar een professionele glaszetter in Deventer of omgeving? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres.

02

Groothoff Schilderwerken
Romeyn de Hooghestraat 9, Deventer
Tel: 0570-650717

 Deventer
(+5km)

02

03

Schilder Bootsveld Deventer
Margijnenenk 163, Deventer
Tel: 06 22 33 12 93

 Deventer
(+2km)

03

Extra informatie:
Glaswerk & Isolatieglas Glas is een mooi product met een onnoembaar aantal mogelijkheden wanneer je denkt aan soorten, kleuren, plaatsingssystemen, etc. Het plaatsen van isolerende beglazing vraagt de nodige vakkundigheid. Deze vakkundigheid hebben wij paraat binnen ons bedrijf. Het plaatsen van deze beglazing dient te gebeuren volgens de daarvoor gelden NEN-normen. Deze wijze van plaatsen is zeer belangrijk mede in verband met de garantie die op isolerende beglazing wordt gegeven.

04

Glas Groep B.V.
Actief in Deventer (OV)
Tel: 0570-631717
Jaren werkzaam: 5 jaar

 Colmschate
(+5km)

04

Certificering / branche organisatie:
Vlakglas G.B.O. Glasbranche Organisatie VCA

Extra informatie:
Glas Groep Deventer BV de specialist in alle beglazingen. Met glas maken we het leven mooier. Met glas richten we ruimtes in, geven we vorm aan het licht,beheersen we energie en beschermen we mens en omgeving. Wie we zijn en wat we doen Glas Groep Deventer BV is een professionele onderneming die zich bezig houdt met het leveren en monteren van alle glastoepassingen. Alles nauwkeurig op maat gemaakt volgens elk gewenst ontwerp.

05

Eekhuis Schilder Glas en Wandafwerking
Actief in Deventer (OV)
Tel: 0571-271481

 Twello
(+6km)

05

Extra informatie:
Glas Wij leveren ,plaatsen en monteren diverse soorten glas: glas -Enkelglas -Veiligheidsglas -Isolatieglas -Dubbel Isolatieglas tryglas 15 jaar garantie -Brandwerend glas -Figuurglas -Decoratief glas -Douche deuren -Schuifloketten -Spiegels -Glas in lood enkel -Glas in lood isolatieglas

06

Bielderman Schilders
Actief in Deventer (OV)
Tel: 0570-541326
Jaren werkzaam: 89 jaar
7
werknemers

 Bathmen
(+8km)

06

Certificering / branche organisatie:
AF-Erkend

Extra informatie:
Welkom bij Bielderman Schilders. Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf in Bathmen en omgeving. Bielderman Schilders staat garant voor binnen en buitenschilderwerk sinds 1899. Wij verzorgen de volgende werkzaamheden voor u: Onderhoudsschilderwerk, nieuwbouwschilderwerk, wandafwerking en beglazing. Bielderman Schilders heeft ook een eigen spuitinrichting. Andere kleur voor de keuken, kastjes en deurtjes Bielderman Schilders spuit ze voor u.


Glaszetters Deventer (OV)

Als je op zoek bent naar het laten vervangen van glas in Deventer, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin door te zoeken naar glaszetters in Deventer. Je kunt gebruikmaken van online directories, zoekmachines of aanbevelingen van vrienden, familie of buren.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat je alle relevante details vermeldt, zoals het type glas dat je wilt laten plaatsen, de afmetingen en eventuele andere specifieke eisen.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die worden aangeboden. Let ook op eventuele extra kosten, garanties en referenties van eerdere klanten.

Kies een glaszetter: Selecteer een glaszetter die aan je verwachtingen voldoet en een redelijke prijs biedt. Neem contact met hen op om de details te bespreken, zoals de planning, betaling en eventuele andere vragen die je hebt.

Plan de afspraak: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, het tijdstip en andere specifieke instructies.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied rondom het te vervangen glas vrij is van obstakels en meubilair. Verwijder indien nodig gordijnen, jaloezieën of andere raambekleding.

Uitvoering van het werk: Op de afgesproken dag en tijd zal de glaszetter arriveren om het oude glas te verwijderen en het nieuwe glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent om toegang te geven tot het pand en eventuele vragen te beantwoorden.

Afronding: Na voltooiing van het werk, inspecteer het nieuwe glas zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren is geïnstalleerd. Bespreek eventuele zorgen of vragen met de glaszetter voordat ze vertrekken.

Zorg ervoor dat je tijdens dit proces duidelijk communiceert met de gekozen glaszetter en eventuele vragen stelt die je hebt. Het is ook belangrijk om te controleren of de glaszetter voldoet aan de relevante veiligheidsnormen en verzekerd is.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Deventer (OV) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Deventer (OV) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×