logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Dieren


Overzicht glaszetters Dieren

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszetbedrijf van den Broek
Postbus 49, Dieren
Tel: 0313-421924

 Dieren
(+1km)

01

Extra informatie:
Met trots wil ik u Glaszetbedrijf van den Broek introduceren. Ons bedrijf is sinds 1993 actief, voornamelijk in de particulieren sector. Maar ook bedrijfsruimtes, monumentale panden en winkelpanden behoren inmiddels tot ons portfolio. Wij hebben dan ook een uitgebreide vaste klantenkring waar we trots op zijn. Na ruim 20 jaar werkervaring in het glaszetten en (na-schilderwerkzaamheden) mogen wij u mededelen dat wij bekend staan om vakmanschap, vertrouwen en kwaliteit-service.

02

Van der Veen Schilders
Rinaldostraat 12, Dieren
Tel: 0313-414395
Jaren werkzaam: 85 jaar
23
werknemers

 Dieren
(+1km)

02

Extra informatie:
Kies voor vdveenschilders Kies voor traditie in kwaliteit - Al meer dan negentig jaar lang Zoekt u een full-service en modern schildersbedrijf? Zoekt u één adres voor: -al uw binnen- en buitenschilderwerken -beglazing -onderhoudsprogramma’s -behangen -vloerafwerking -gevelreiniging Maak dan een afspraak met vdveenschilders. Een familiebedrijf dat in 2008 negentig jaar bestond.

03

Regio glas b.v.
Actief in Dieren
Tel: 0800-2223222

 Spankeren
(+2km)

03

Extra informatie:
Regioglas is uw glasspecialist in de regio Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Vakkundigheid, professionaliteit en service staan hoog in het vaandel, en dat merkt u. Wij houden ons zowel met grote als kleine projecten bezig, van een schaderuit tot totale vervanging van het glas in uw huis of bedrijf.

04

Schildersbedrijf Gabriel
Actief in Dieren
Tel: 0313-651387

 Eerbeek
(+7km)

04

Certificering / branche organisatie:
OnderhoudNL Euretco VCA AF-Erkend

Extra informatie:
Schildersbedrijf Gabriël, meer dan alleen een schildersbedrijf ! Naast een professionele dienstverlening met betrekking tot beglazing en schilderwerk hebben wij in Eerbeek een Decorette Woonatelier met een bijzonder uitgebreid aanbod voor woninginrichting. Kortom bij Schildersbedrijf & Decorette Gabriël in Eerbeek kunt u terecht voor alle zes wanden van uw woning/pand.

05

Glas- en Schildersbedrijf Terlak
Actief in Dieren
Tel: 0575-515831

 Zutphen
(+12km)

05

Extra informatie:
Vanaf de start in 1999 zijn wij actief in Zutphen en omgeving. Wij presenteren ons graag als ‘schilders met een glimlach’ omdat wij trots zijn op ons vak en dagelijks met plezier mooi werk verrichten. Vakwerk wel te verstaan. Professionals met passie die alle werkzaamheden op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk, beglazing, wandafwerking en spuitwerk terdege uitvoeren. Wij werken graag voor bedrijven en particulieren.

06

Paul Gieling Schilders & Glasbedrijf
Actief in Dieren
Tel: 0316-227272

 Didam
(+13km)

06

Extra informatie:
Glaswerk Als Erkend Glaszetbedrijf leveren wij een compleet pakket diensten. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Elk type glas heeft zijn eigen uitstraling. We geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. En wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Dieren of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Dieren en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×