logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Dongen


Overzicht glaszetters Dongen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Buijs Glashandel
Vennen 57, Dongen
Tel: 06 54 90 14 69

 Dongen
(+2km)

01

Extra informatie:
Buijs Glashandel Glasslijperij Welkom bij Buijs glashandel en glasslijperij in Dongen. Glashandel Buijs in vanouds te vinden in de Vennen in Dongen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven, ook aan schilderbedrijven en andere glasbedrijven. Wij hebben alle soorten enkelglas, figuurglas en spiegels, kitsoorten en glaslatten op voorraad. Bij Glashandel en glasslijperij Buijs hebt U alles in een hand, levering en montage, eventueel met verzorging en plaatsing van deuren en kozijnen.

02

Geboers Schilderwerken VOF
Vaartweg 202, Dongen
Tel: 013-5442914

 Dongen
(+3km)

02

Extra informatie:
Glas: Isolerende beglazing of enkel glas voor binnen of buiten. Wij leveren alle glassoorten.

03

J. Asselman Schilderwerken B.V.
Dwarsweg 4, Dongen
Tel: 0162 312 963

 Dongen
(+1km)

03

04

Hoekstra Schilders & afwerkingsbedrijf
De Leest 9F, Dongen
Tel: 0162-313779

 Dongen
(+2km)

04

Extra informatie:
“De warmte vliegt letterlijk het raam uit.” Bespaar energie met isolatieglas. Isolatieglas Is uw woning of bedrijfspand nog voorzien van oud dubbelglas? Op zich prima, maar als u nu toch bezig bent met het onderhoud is het vervangen van oud dubbelglas door HR++ of triple isolatieglas een slimme zet. Isolatieglas kan geplaatst worden in kozijnen, ramen en deuren. Met dit isolatieglas brengt u uw energierekening omlaag en houdt u meer warmte in uw woning of bedrijfspand vast.

05

Glashandel Dommelbergen
Actief in Dongen
Tel: 0162-454977

 Oosterhout
(+7km)

05

Extra informatie:
Glashandel Dommelbergen B.V. Levering & plaatsing van Enkel-, Dubbel-, HR++,Triple-, Brandwerend-, Gehard-,Veiligheidsglas, figuurglas, Spiegels, Geslepen glas voor particulier en bedrijven. Renovatiewerken,Nieuw werk en Reparatie voor particulier en Industrie en Onderhoudswerken Door onze 34 jaar ervaring vakkundig geplaatst.

06

JAR Schilderwerken
Actief in Dongen
Tel: 06-24801628

 Breda
(+8km)

06

Extra informatie:
Glas zetten Enkel glas vervangen of uw badkamer verfrissen met een glazen douchewand? J. A. R. Schilderwerken levert en zet praktisch elke glassoort. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Meer weten? Neem contact met ons op.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Dongen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Dongen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×