logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Dordrecht


Overzicht glaszetters Dordrecht

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bakker Totaalglas B.V
Lorentzstraat 1a, Dordrecht
Tel: 078-6300573
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Dordrecht
(+3km)

01

Extra informatie:
BAKKER TOTAALGLAS B.V. DORDRECHT Bakker Totaalglas B.V. is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en plaatsen van glas voor gevel, interieur en maritieme toepassingen. Als onafhankelijke onderneming met een internationaal netwerk kan Bakker Totaalglas B.V. u alles bieden dat er op de markt te koop is. Van een eenvoudig enkelglas ruitje tot een beloopbare elektrisch verwarmde glazen vloer. Bakker Totaalglas B.

02

Depa Glas BV
Pieter Zeemanweg 47, Dordrecht
Tel: 078-6215927

 Dordrecht
(+4km)

02

Extra informatie:
Depaglas: specialist in glas en glasschade Sinds 1994 is Depaglas dé glasleverancier in de Drechtsteden en specialist in vakkundig herstel van glasschade. We hebben een uitgebreid assortiment met alle soorten glas en werken alleen met topproducten van vaste leveranciers. Complete en effectieve service zijn vanzelfsprekend. Gemaakte afspraken met veel verzekeringsmaatschappijen zorgen voor eenvoudige afhandeling van glasschade.

03

Van Leeuwen Glasprojecten
Keerweer 33, Dordrecht
Tel: 078-6309911
Jaren werkzaam: 19 jaar
10
werknemers

 Dordrecht
(+4km)

03

Extra informatie:
Van Leeuwen Glasprojecten is gespecialiseerd in de verwerking van alle soorten vlakglas voor de bouwwereld. Als onderdeel van de Van Leeuwen groep hebben wij een sterke positie op de Nederlandse markt en behoren wij tot de top van onafhankelijke glasmontage- bedrijven in Nederland. Het portfolio omvat zowel levering en montage van isolatieglas, veiligheidsbeglazing, gecoat glas, glazen gevels en kunststof ramen, de bewerking van alle soorten glas als ook het volledig aannemen en uitvoeren van gl

04

Alfa Glas
Einsteinstraat 70, Dordrecht
Tel: 078-6513000
Jaren werkzaam: 64 jaar
6
werknemers

 Dordrecht
(+4km)

04

Extra informatie:
Over Alfa Glas Ruim dertig jaar geleden begon Alfa Glas in Dordrecht en Roosendaal met het afdichten van glasschade na brand-, vernieling- of inbraakschade bij woningen en bedrijven. Om de klanten beter te kunnen bedienen, werd het dienstenpakket al snel uitgebreid met het repareren van de glasschades. Wij zijn een klein bedrijf wat grotendeels werkt in de particuliere markt. Bedrijven weten ons echter ook te vinden maar u moet hier niet denken aan renovatie projecten of de woningbouw.

05

Schildersbedrijf Wilfred vd Laars
Vorensaterstraat 79, Dordrecht
Tel: 078-6131435

 Dordrecht
(+1km)

05

06

Glasservice Drechtsteden
Actief in Dordrecht
Tel: 078-6452940
Jaren werkzaam: 29 jaar
3
werknemers

 Zwijndrecht
(+5km)

06

Extra informatie:
Glasservice Drechtsteden is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd.

07

Van Leeuwen Glasbewerking B.V.
Actief in Dordrecht
Tel: 078-6200123
Jaren werkzaam: 34 jaar
2
werknemers

 Zwijndrecht
(+4km)

07

Extra informatie:
Ontdek de oneindige mogelijkheden van glas Van Leeuwen Glasbewerking B.V. is een professionele, solide en vertrouwde onderneming waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Sinds 1966 bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt met allerlei toepassingen van glas. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, monteren, bewerken en herstellen van alle soorten glas zoals: GLAS SLIJPEN Wij leveren glas aan particulieren, schilder,- timmer- en onderhoudsbedrijven, interieur- en s

08

Schildersbedrijf van Persie
Actief in Dordrecht
Tel: 06-51889142

 Zwijndrecht
(+5km)

08

Extra informatie:
Glas Glas is erg kwetsbaar. Daarom is het belangrijk dat glas goed en stevig word geplaatst. Het plaatsen van glas vereist veel precisie. Van Persie is gespecialiseerd in het plaatsen van glas. Als u uw glas door ons laat zetten bent u verzekerd van een staaltje vakmanschap.


Glaszetters Dordrecht

Als je ramen wilt laten vervangen in Dordrecht, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar suggesties:

Glasbedrijven: Er zijn verschillende glasbedrijven in Dordrecht die gespecialiseerd zijn in het vervangen van ramen in zowel woningen als bedrijven. Je kunt contact opnemen met bedrijven zoals Glashandel Dordrecht of Glaszetter Dordrecht om te informeren naar hun diensten en prijzen. Ze kunnen je adviseren over het meest geschikte type glas en zorgen voor een professionele vervanging van de ramen.

Lokale vakmensen en glaszetters: Je kunt ook lokale vakmensen en glaszetters in Dordrecht benaderen. Deze professionals hebben ervaring met het vervangen van ramen en kunnen je helpen met de benodigde glasinstallatie. Het is raadzaam om referenties en recensies te controleren om ervoor te zorgen dat je met een betrouwbare vakman samenwerkt.

Bouwmarkten en doe-het-zelfzaken: Sommige bouwmarkten en doe-het-zelfzaken in Dordrecht bieden ook glasgerelateerde diensten of hebben de benodigde materialen beschikbaar voor doe-het-zelfprojecten. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen met Praxis, Gamma of Karwei in Dordrecht om te informeren naar hun glasproducten en mogelijkheden voor installatie.

TIPTip: Bij het kiezen van een raamvervangingsdienst is het belangrijk om te weten welk type raam je wilt laten plaatsen, zoals een vast raam, draairaam, schuifraam, of een ander type. Zorg ervoor dat je prijzen, diensten en garanties vergelijkt voordat je een beslissing neemt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Dordrecht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Dordrecht en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×