logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Drachten-Azeven


Overzicht glaszetters Drachten-Azeven

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wits Noord BV Vastgoed en Onderhoud
Dopplerlaan 6, Drachten-azeven
Tel: 0512-334920

 Drachten-azeven
(+1km)

01

02

Van Reenen Glas
Actief in Drachten-Azeven
Tel: 0512-541800
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Drachten
(+5km)

02

Extra informatie:
Uw glasleverancier Sinds 1965 is Van Reenen Glas een vertrouwd adres in Noord Nederland. Wij leveren alle soorten beglazingen en materialen door heel Nederland. Glasmontage is mogelijk in Noord-Nederland maar ook buiten Noord-Nederland zijn wij actief, afstand is voor ons geen obstakel! Glasdiktes zijn bij ons mogelijk vanaf 2 mm tot 25 mm en afmetingen zijn mogelijk tot 6000 mm x 3210 mm. Wij doen zaken op basis van eerlijk en professioneel advies.

03

Glasservice Huizinga
Actief in Drachten-Azeven
Jaren werkzaam: 6 jaar
15
werknemers

 Drachten
(+5km)

03

Extra informatie:
24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar Glasservice Huizinga, voor al uw glasschade Tijdens het schoonmaken valt de trap, het buurjongetje schopt een bal verkeerd of bij slecht weer vliegt er een tak door het raam. Allemaal bekende scenario’s van een ongeluk zit in een klein hoekje, en u zit met glasschade. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verholpen hebben. Wij staan hier 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

04

Koopmans Schilderwerken
Actief in Drachten-Azeven
Tel: 0512-541149

 Drachten
(+5km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Is er een bal door een ruit gegaan? Staat u op het punt uw complete huis of pand van dubbel glas te voorzien? Bij Schilderwerken Koopmans ben u op het juiste adres. Wij vervangen zonder problemen uw kapotte glas of het oude glaswerk.

05

Schildersbedrijf Potijk en Onderhoud
Actief in Drachten-Azeven
Tel: 06 43016977

 Drachten
(+2km)

05

Extra informatie:
Glaswerken Glas is een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Glas kan ook het juiste niveau van comfort bieden. Wij leveren en monteren alle mogelijke soorten glas. -Isolatieglas -Brandvertragend glas -Figuurglas -Enkelglas -Glas in lood -Voor- achterzet ramen -Veiligheidsglas -Spiegels ...

06

H & H Schilders
Actief in Drachten-Azeven
Tel: 0512 538 778

 Drachten
(+2km)

06

Extra informatie:
Glaswerk Hopman en Hopman is een professional op het gebied van glaszetten. We zijn in alle soorten gespecialiseerd, zoals in het zetten van glas in nieuwbouw, de vervanging van enkelglas door energiebesparend en comfortabel isolatieglas. Uiteraard adviseren we ook graag over andere glassoorten, zoals UV-werend glas, decoratief glas en veiligheidsglas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Drachten-Azeven of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Drachten-Azeven en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×