logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Drachten


Overzicht glaszetters Drachten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Reenen Glas
Pyriet 23, Drachten
Tel: 0512-541800
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Drachten
(+3km)

01

Extra informatie:
Uw glasleverancier Sinds 1965 is Van Reenen Glas een vertrouwd adres in Noord Nederland. Wij leveren alle soorten beglazingen en materialen door heel Nederland. Glasmontage is mogelijk in Noord-Nederland maar ook buiten Noord-Nederland zijn wij actief, afstand is voor ons geen obstakel! Glasdiktes zijn bij ons mogelijk vanaf 2 mm tot 25 mm en afmetingen zijn mogelijk tot 6000 mm x 3210 mm. Wij doen zaken op basis van eerlijk en professioneel advies.

02

Jongsma Schilderwerken
Bakboord 6, Drachten
Tel: 0512-537250
Jaren werkzaam: 24 jaar
5
werknemers

 Drachten
(+3km)

02

Certificering / branche organisatie:
Fosag AF erkend

Extra informatie:
Jongsma Schilderwerken in Drachten verzorgt met name glaswerken, woningbouw en utiliteitsbouw. Jongsma is een AF erkend schilders- en afwerkingsbedrijf.

03

Glasservice Huizinga
Het Gangboord 41, Drachten
Jaren werkzaam: 6 jaar
15
werknemers

 Drachten
(+3km)

03

Extra informatie:
24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar Glasservice Huizinga, voor al uw glasschade Tijdens het schoonmaken valt de trap, het buurjongetje schopt een bal verkeerd of bij slecht weer vliegt er een tak door het raam. Allemaal bekende scenario’s van een ongeluk zit in een klein hoekje, en u zit met glasschade. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verholpen hebben. Wij staan hier 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

04

Koopmans Schilderwerken
Het Gangboord 47, Drachten
Tel: 0512-541149

 Drachten
(+3km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Is er een bal door een ruit gegaan? Staat u op het punt uw complete huis of pand van dubbel glas te voorzien? Bij Schilderwerken Koopmans ben u op het juiste adres. Wij vervangen zonder problemen uw kapotte glas of het oude glaswerk.

05

Schildersbedrijf Potijk en Onderhoud
Sint Jansberg 288, Drachten
Tel: 06 43016977

 Drachten
(+2km)

05

Extra informatie:
Glaswerken Glas is een essentieel onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Glas kan ook het juiste niveau van comfort bieden. Wij leveren en monteren alle mogelijke soorten glas. -Isolatieglas -Brandvertragend glas -Figuurglas -Enkelglas -Glas in lood -Voor- achterzet ramen -Veiligheidsglas -Spiegels ...

06

H & H Schilders
Richterlaan 3-11, Drachten
Tel: 0512 538 778

 Drachten
(+3km)

06

Extra informatie:
Glaswerk Hopman en Hopman is een professional op het gebied van glaszetten. We zijn in alle soorten gespecialiseerd, zoals in het zetten van glas in nieuwbouw, de vervanging van enkelglas door energiebesparend en comfortabel isolatieglas. Uiteraard adviseren we ook graag over andere glassoorten, zoals UV-werend glas, decoratief glas en veiligheidsglas.

07

Glas en Klusservice van Dijk
Actief in Drachten
Tel: 06-29034509
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Boornbergum
(+4km)

07

Extra informatie:
Glas en Klusservice van Dijk Glas en Klusservice van Dijk uit Boornbergum is met al meer dan 20 jaar werk ervaring een betrouwbare partner in al uw glaszet, klus en timmerwerkzaamheden. Wij beschikken over de vakmanschap die nodig is om elke opdracht tot volle tevredenheid uit te voeren. Van een simpel ruitje tot aan grote bouwprojecten, Glas en Klusservice van Dijk is uw partner bij al uw glasprojecten.

08

Wits Noord BV Vastgoed en Onderhoud
Actief in Drachten
Tel: 0512-334920

 Drachten-azeven
(+3km)

08


Glaszetters Drachten

Als je glas wilt laten vervangen in Drachten, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Drachten. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Drachten of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het type glas dat moet worden vervangen, de afmetingen van het glas en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en glas laten vervangen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

LET OPLet op: Vergeet niet om eventuele lokale regelgeving en vergunningseisen te raadplegen die van toepassing kunnen zijn in Drachten.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Drachten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Drachten en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×