logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drachten


Overzicht glaszetters Drachten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Reenen Glas
Pyriet 23, Drachten
Tel: 0512-541800

 Drachten
(+3km)

01

Extra informatie:
Uw glasleverancier Sinds 1965 is Van Reenen Glas een vertrouwd adres in Noord Nederland. Wij leveren alle soorten beglazingen en materialen door heel Nederland. Glasmontage is mogelijk in Noord-Nederland maar ook buiten Noord-Nederland zijn wij actief, afstand is voor ons geen obstakel! Glasdiktes zijn bij ons mogelijk vanaf 2 mm tot 25 mm en afmetingen zijn mogelijk tot 6000 mm x 3210 mm. Wij doen zaken op basis van eerlijk en professioneel advies.

02

Jongsma Schilderwerken
Bakboord 6, Drachten
Tel: 0512-537250
Jaren werkzaam: 23 jaar
5
werknemers

 Drachten
(+3km)

02

Certificering / branche organisatie:
Fosag AF erkend

Extra informatie:
Jongsma Schilderwerken in Drachten verzorgt met name glaswerken, woningbouw en utiliteitsbouw. Jongsma is een AF erkend schilders- en afwerkingsbedrijf.

03

Glasservice Huizinga
Het Gangboord 41, Drachten

 Drachten
(+3km)

03

Extra informatie:
24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar Glasservice Huizinga, voor al uw glasschade Tijdens het schoonmaken valt de trap, het buurjongetje schopt een bal verkeerd of bij slecht weer vliegt er een tak door het raam. Allemaal bekende scenario’s van een ongeluk zit in een klein hoekje, en u zit met glasschade. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verholpen hebben. Wij staan hier 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar.

04

Glas en Klusservice van Dijk
Actief in Drachten
Tel: 06-29034509

 Boornbergum
(+4km)

04

Extra informatie:
Glas en Klusservice van Dijk Glas en Klusservice van Dijk uit Boornbergum is met al meer dan 20 jaar werk ervaring een betrouwbare partner in al uw glaszet, klus en timmerwerkzaamheden. Wij beschikken over de vakmanschap die nodig is om elke opdracht tot volle tevredenheid uit te voeren. Van een simpel ruitje tot aan grote bouwprojecten, Glas en Klusservice van Dijk is uw partner bij al uw glasprojecten.

05

Glashandel Hoekstra
Actief in Drachten
Tel: 0512 - 36 24 23

 Harkema
(+9km)

05

Extra informatie:
Met ruim dertig jaar ervaring, zijn wij een vertrouwd gezicht in de glasindustrie. We staan bekend om onze grote kennis én de levering van vakwerk. Onze mogelijkheden op het gebied van glasbewerking zijn zeer up to date, de modernste technieken worden toegepast in ons werk. Hoekstra is een onafhankelijk bedrijf, met een eigen werkplaats. Al het glas is in principe uit voorraad leverbaar. Wij leveren betrouwbare en degelijke glascreaties.

06

Variant Schilder & Timmerwerken
Actief in Drachten
Tel: 0594-641991

 De wilp
(+11km)

06

Extra informatie:
Variant schilder en timmer werken is een service- en klantgericht schildersbedrijf voor opdrachtgevers in de bouw, vastgoed, zorg, onderwijs, particulieren en het bedrijfsleven. Zowel op het gebied van onderhoud en nieuwbouw als op gebied van totaalonderhoud, renovatie en duurzaam onderhoud.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Drachten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Drachten en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×