logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Flevoland > Dronten


Overzicht glaszetters Dronten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schunselaar
Houtwijk 15a, Dronten
Tel: 0321 38 11 85
Jaren werkzaam: 5 jaar
15
werknemers

 Dronten
(+2km)

01

Extra informatie:
Kleurrijk schilderwerk en heldere glasservice! Uw huis, appartement of bedrijfsgebouw is het waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het comfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Dat weten wij als geen ander. Onze ervaren vakmensen voeren uw onderhoudsproject dan ook met de nodige zorg uit. Het resultaat is een langdurige relatie met veel van onze opdrachtgevers.

02

CITO Glasservice
de Gouwe 52, Dronten
Tel: 0321-324313
Jaren werkzaam: 21 jaar
1
werknemer

 Dronten
(+3km)

02

Extra informatie:
Welkom op de site van Cito Glasservice! Een betrouwbare partner met ruim 40 jaar ervaring in alle facetten van het product glas. DE glashandel voor Dronten e.o. Nu ook VEKA Kunststof kozijnen met standaard HR ++ isolatieglas. Vele soorten glas direct uit voorraad zoals Floatglas – figuurglas – veiligheidsglas – spiegels – draadglas – glasplaten voor tafels, hardglas deuren, keukenachterwanden e.

03

Geerts Glas
De Amstel 4, Dronten
Tel: 06 11 30 80 05
Jaren werkzaam: 16 jaar
2
werknemers

 Dronten
(+3km)

03

Extra informatie:
Geerts Glas Uw ervaren glaszetter in Dronten en omstreken Uw ervaren glaszetter in Dronten is Geerts Glas. Wij hebben ons gespecialiseerd in het zetten van diverse soorten glas en het toepassen van alle toebehoren, die bij het glaszetten nodig zijn. Wij werken voor zowel particuliere klanten als bedrijfsmatige toepassingen. Ook instellingen kunnen een beroep doen op onze expertise. Dankzij een efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij u een concurrerend tarief bieden.

04

Broekhuizen Schilders
De Vecht 24, Dronten
Tel: 0321-314717

 Dronten
(+3km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Wij zijn voor zowel de particulier als voor het bedrijfsleven bereikbaar voor het inmeten, vervangen en plaatsen van alle soorten beglazing. Denk aan alle soorten isolatieglas, figuurglas, enkele beglazing en gelaagd glas. Eventueel in combinatie met het leveren en plaatsen van roosters. Een teveel aan vocht in huis brengt geurtjes, condensatie en schimmelvorming met zich mee.

05

Berghtec Onderhoud
Actief in Dronten
Tel: 038 33 33 310
Jaren werkzaam: 16 jaar
4
werknemers

 Kampen
(+12km)

05

Extra informatie:
Berghtec Onderhoud is een AF gecertificeerd bedrijf en tevens aangesloten bij kwaliteitsorganisatie de Betere Schilder. Een AF-erkend schilders-, glas-, en onderhoudsbedrijf staat garant voor vakmanschap, waarborging van kwaliteit en service welke onder streng toezicht staan van deze kwaliteitsorganisatie.

06

Schildersbedrijf Sollie
Actief in Dronten
Tel: 038-7852813

 Kampen
(+13km)

06

Extra informatie:
Beglazing Bent u op zoek naar een glaszetter ? Schildersbedrijf Sollie is erkend glaszetter en kan alle werkzaamheden met betrekking tot beglazing uitvoeren. Schildersbedrijf Sollie levert alle voorkomende glassoorten van normaal (enkel)glas tot en met de best isolerende HR+++ beglazingsuitvoeringen.


Glaszetters Dronten

Als je een ruit wilt laten vervangen in Dronten, kun je de volgende stappen volgen:

Meet de afmetingen van de ruit: Voordat je contact opneemt met een glaszetter, meet je de afmetingen van de te vervangen ruit zorgvuldig op. Noteer de breedte, hoogte en dikte van de ruit, indien mogelijk.

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Dronten. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Dronten of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Neem contact op en geef de benodigde informatie: Neem contact op met verschillende glaszetters en geef de benodigde informatie door, zoals de afmetingen van de ruit, het type glas dat moet worden vervangen en eventuele speciale vereisten. Vraag ook naar de beschikbaarheid en kosten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen informatie en offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas, de garanties en de ervaring van de glaszetters. Let ook op de beschikbaarheid en de geschatte duur van het project.

Kies een glaszetter en plan de vervanging: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet en maak een afspraak voor het vervangen van de ruit. Bespreek de datum, tijd en andere relevante details, zoals betalingsvoorwaarden.

Houd er rekening mee dat dit algemene richtlijnen zijn en dat het altijd verstandig is om je eigen onderzoek te doen en meerdere offertes te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Daarnaast kunnen er specifieke lokale regelgeving en vergunningseisen gelden in Dronten, dus zorg ervoor dat je deze raadpleegt indien nodig.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Dronten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Dronten en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×