logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Dronten


Overzicht glaszetters Dronten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schunselaar
Houtwijk 15a, Dronten
Tel: 0321 38 11 85

 Dronten
(+2km)

01

Extra informatie:
Kleurrijk schilderwerk en heldere glasservice! Uw huis, appartement of bedrijfsgebouw is het waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het comfort nu, het betekent bovendien waardebehoud in de toekomst. Dat weten wij als geen ander. Onze ervaren vakmensen voeren uw onderhoudsproject dan ook met de nodige zorg uit. Het resultaat is een langdurige relatie met veel van onze opdrachtgevers.

02

CITO Glasservice
de Gouwe 52, Dronten
Tel: 0321-324313

 Dronten
(+3km)

02

Extra informatie:
Welkom op de site van Cito Glasservice! Een betrouwbare partner met ruim 40 jaar ervaring in alle facetten van het product glas. DE glashandel voor Dronten e.o. Nu ook VEKA Kunststof kozijnen met standaard HR ++ isolatieglas. Vele soorten glas direct uit voorraad zoals Floatglas – figuurglas – veiligheidsglas – spiegels – draadglas – glasplaten voor tafels, hardglas deuren, keukenachterwanden e.

03

Geerts Glas
De Amstel 4, Dronten
Tel: 06 11 30 80 05

 Dronten
(+3km)

03

Extra informatie:
Geerts Glas Uw ervaren glaszetter in Dronten en omstreken Uw ervaren glaszetter in Dronten is Geerts Glas. Wij hebben ons gespecialiseerd in het zetten van diverse soorten glas en het toepassen van alle toebehoren, die bij het glaszetten nodig zijn. Wij werken voor zowel particuliere klanten als bedrijfsmatige toepassingen. Ook instellingen kunnen een beroep doen op onze expertise. Dankzij een efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij u een concurrerend tarief bieden.

04

Berghtec Onderhoud
Actief in Dronten
Tel: 038 33 33 310

 Kampen
(+12km)

04

Extra informatie:
Berghtec Onderhoud is een AF gecertificeerd bedrijf en tevens aangesloten bij kwaliteitsorganisatie de Betere Schilder. Een AF-erkend schilders-, glas-, en onderhoudsbedrijf staat garant voor vakmanschap, waarborging van kwaliteit en service welke onder streng toezicht staan van deze kwaliteitsorganisatie.

05

RoordaGroep Kampen
Actief in Dronten
Tel: 038 3333024

 Kampen
(+13km)

05

Extra informatie:
RoordaGroep Glaszetters Kampen Beglazing nodig voor uw woning? RoordaGroep is ook eigenaar van Glaszetbedrijf / Glasgroothandel IJsselglas BV uit Kampen. IJsselglas plaatst, 24 uur per dag met de grootste precisie, alle voorkomende soorten glas. Hieronder vindt u een korte uiteenzetting van de meest voorkomende varianten: ...

06

Dijkstra Allround Schilderwerken
Actief in Dronten
Tel: 06 53759322

 Kampen
(+15km)

06

Extra informatie:
Beglazing Voor vervanging van bestaand of kapot glas kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen zowel voor het nieuw te plaatsen (isolatie)glas als de plaatsing zelf. Het glas van uw woning is belangrijk voor de isolatie en waarde van uw woning. Tegenwoordig krijgen steeds meer woningen een energielabel. Mensen kijken ook steeds meer naar energiezuinigheid van een woning en goede isolatie verbetert de verkoopbaarheid.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Dronten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Dronten en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×