logo
glaszetter achtergrond

CITO Glasservice

CITO Glasservice

CITO Glasservice
de Gouwe 52, Dronten
Tel: 0321-324313

Extra informatie

Welkom op de site van Cito Glasservice!

Een betrouwbare partner met ruim 40 jaar ervaring in alle facetten van het product glas.

DE glashandel voor Dronten e.o.

Nu ook VEKA Kunststof kozijnen met standaard HR ++ isolatieglas.

Vele soorten glas direct uit voorraad zoals
Floatglas – figuurglas – veiligheidsglas – spiegels – draadglas – glasplaten voor tafels, hardglas deuren, keukenachterwanden e.d.

Alle bewerkingen onder één dak !!

Isolatieglas alle soorten , levertijd 1 week.

Bedrijfsgegevens

CITO Glasservice is actief sinds 1 januari 2003 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4334. Deze code staat voor "Schilderen en glaszetten". De sector waarin CITO Glasservice valt is Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: De exploitatie van een glasbedrijf, waaronder renovatie. f. leveren en monteren van kunststof en aluminium gevelelementen. g. verkoop van creatieve materialen en/of verkoop van hobbymaterialen (detailhandel). mede begrepen is: a. het geven van glastechnische adviezen en projectbegeleiding; b. leveren van alle soorten glas; c. brandschilderen, glaskunst, fusen en anderszins behandelen van glas; d. de handel in beglazingsartikelen, bevestigingsmaterialen, machines en gereedschappen; e. bouwkundig onderhoud en

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • CITO Glasservice