logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Drunen


Overzicht glaszetters Drunen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Hombergen Glas- en Schilderwerken bv.
Thomas Edisonweg 25, Drunen
Tel: 0416-378800
Jaren werkzaam: 29 jaar

 Drunen
(+3km)

01

Extra informatie:
Hombergen Glasservice BV is een gerenommeerd bedrijf uit Drunen dat al jaren lang gespecialiseerd is in schilderwerk en beglazing voor de particuliere en zakelijke sector zowel in de regio als daarbuiten. U bent bij Hombergen Glasservice BV aan het juiste adres voor: • schilderwerken • beglazingen • houtsanering • wandbekleding • gordijnen • vloerbedekking • zonwering Hombergen Glasservice BV is een erkend glaszettersbedrijf uit Drunen.

02

Onderhoudsbedrijf Netten
Churchillstraat 16, Drunen
Tel: 041-6785507

 Drunen
(+1km)

02

Extra informatie:
Glasschade en glasrenovatie Glas is een mooi en duurzaam product dat niet meer weg te denken is uit onze maatschappij. Goede glasproducten kunnen bijdragen aan betere energiebesparing en aan een makkelijker onderhoud. Zoekt u een glaszetter in Den bosch of Vught dan komen wij graag bij u langs voor vrijblijvende offerte en advies.

03

Te Pas Schilderwerken
Eikstraat 31, Drunen
Tel: 06-51321928

 Drunen
(+1km)

03

Extra informatie:
Beglazing Te Pas Schilderwerken kan uw woning of bedrijfspand voorzien van: -isolatieglas, HR+, HR++ -veiligheidsglas -glas in lood -glas in lood dubbel -gefigureerd glas

04

P van Sambeek Schilderwerken & Beglazing
Christiaan Huygensweg 3b, Drunen
Tel: 073-5111154

 Drunen
(+3km)

04

Extra informatie:
Beglazing Van Sambeek Glas– en Schilderwerken kan inmiddels bouwen op een aantal decennia ervaring met verschillende vormen van beglazing. Wij beglazen complete nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Van Sambeek levert en plaatst o.a.; -Isolatieglas (HR ++) -Brandwerende beglazing -Letselwerende beglazing ...

05

Montaglas BV
Actief in Drunen
Tel: 0416-320257
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Elshout
(+2km)

05

06

Kokje Glas en Schilderwerken
Actief in Drunen
Tel: 06-41990868
Jaren werkzaam: 9 jaar
2
werknemers

 Waalwijk
(+4km)

06

Extra informatie:
De kracht van Kokje Glas en Schilderwerken Bij Kokje Glas- en Schilderwerken houden we echt van het schildersvak. U kunt als instelling, bedrijf, winkel of particulier bij ons terecht voor diverse schilderdiensten. Wij leveren alleen maar kwalitatief hoog schilderwerk! Naast schilderwerk kunt u ook bij ons terecht voor: glasweefsel, beglazing en wandafwerking De producten waar Kokje Glas en Schilderwerken mee werkt zijn hoogwaardige producten: Sigma, Sikkens, Boonstoppel en Wijzonol.


Glaszetters Drunen

Als je glas wilt laten plaatsen in Drunen, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar stappen die je kunt nemen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Drunen. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in de regio of door contact op te nemen met lokale bouw- en renovatiebedrijven voor aanbevelingen.

Vraag om offertes: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om offertes voor het plaatsen van het glas. Zorg ervoor dat je de specifieke details van het project vermeldt, zoals het type glas dat je wilt laten plaatsen, de afmetingen en eventuele andere vereisten.

Vergelijk de offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die ze aanbieden. Let ook op de ervaring en reputatie van de glaszetters.

Kies een glaszetter: Op basis van de offertes en andere factoren, kies je een glaszetter die aan jouw behoeften voldoet.

Maak een afspraak: Neem contact op met de gekozen glaszetter en maak een afspraak voor het plaatsen van het glas. Bespreek de details van het project en zorg ervoor dat je duidelijk bent over je verwachtingen.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat de ruimte waar het glas wordt geplaatst schoon en toegankelijk is. Verwijder eventuele meubels of obstakels die in de weg kunnen staan.

Plaatsing van het glas: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter het glas komen plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of dat er iemand anders aanwezig is om toegang te geven tot de ruimte.

Controle en betaling: Controleer het geplaatste glas zorgvuldig om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid is. Als alles in orde is, kun je de betaling regelen volgens de afspraken die je hebt gemaakt met de glaszetter.

Het is altijd een goed idee om referenties en beoordelingen van eerdere klanten te raadplegen voordat je een glaszetter selecteert. Dit kan je helpen om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van hun werk en de tevredenheid van hun klanten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Drunen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Drunen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×