logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Duiven


Overzicht glaszetters Duiven

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wim Janssen BV Schilders en Glasservice
Looierstraat 23, Duiven
Tel: 0316-262015

 Duiven
(+2km)

01

Extra informatie:
Het betrouwbare schildersbedrijf uit Duiven Ons schilders- en glasbedrijf uit Duiven is reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in alle schilderwerk binnen en buiten voor particulieren en bedrijven onder meer in Duiven en omgeving. Ambachtelijke schilder, stucadoor en glaszetter Wim Janssen Schildersbedrijf en Glasservice staat al meer dan 35 jaar voor u klaar.

02

Heutink Glas
Pinksterbloem 2, Duiven
Tel: 0316-263954

 Duiven
(+1km)

02

Extra informatie:
Wat doen we? Heutink Glas biedt totaaloplossingen voor diverse wensen op het gebied van glas en beglazing. Van (isolatie)glas in woningen, tot glazen tafelbladen, glazen deuren, beloopbaar glas en glazen balustrades en daklichten. Onder producten vindt u een uitleg van de verschillende mogelijkheden. Hier staat een selectie van de meest gevraagde producten. Staat het product van uw keuze er niet bij, neem dan contact met ons op voor verdere informatie en advies.

03

Visser Spiegels en Glas
Segment 10, Duiven
Tel: 026-4425671

 Duiven
(+3km)

03

Extra informatie:
“De VISSER groep” is gespecialiseerd in het bewerken van glas en spiegels. “VISSER Spiegels en Glas” is de handelsnaam van wat voorheen Spiegelfabriek Visser was. In 1945 is Dhr. Daaleman begonnen met een Spiegelfabriek in Arnhem. De naam was toen Spiegelfabriek Daaleman. Op 1 april 1966 heeft Dhr. J.B. (Joop) Visser het bedrijf overgenomen. Op dat moment is er tevens een naamswijziging doorgevoerd namelijk naar: “Spiegelfabriek Visser”.

04

Werner Schilderwerken
Actief in Duiven
Tel: 026 - 3709264

 Westervoort
(+3km)

04

Extra informatie:
Werner Schilderwerken is actief voor iedereen die kiest voor het betere schilderwerk tegen een scherpe prijs. De klantenkring is heel divers: particulieren, aannemers, gemeenten, verenigingen van eigenaren en woningbouwcooperaties etc. Tevens zijn we ook zeer actief in de stand- en interieurbouw.

05

Huissense Glashandel
Actief in Duiven
Tel: 026-3256622

 Huissen
(+6km)

05

Extra informatie:
Huissense Glashandel: hét adres voor al uw glas. o.a. HR++ isolatieglas - hard- en veiligheidsglas, enkel en figuurglas. Spiegels, draadglas en ventilatieroosters, glaslatten, kit e.d. Scherpe prijzen & snelle levering! Gratis gebruik glasaanhangwagen.

06

Arnhemse Glas-Inzetterij
Actief in Duiven
Tel: 026-4431734

 Huissen
(+7km)

06

Extra informatie:
Al ruim 40 jaar is Arnhemse glasinzetterij een bekende naam in Arnhem en omstreken op het gebied van het leveren,plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven. Als relatief klein bedrijf hebben wij korte lijnen in de organisatie, wat resulteert in flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Klantenkring Dit heeft ons in de loop van de jaren een representatieve klantenkring opgeleverd.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Duiven of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Duiven en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×