logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Duiven


Overzicht glaszetters Duiven

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wim Janssen BV Schilders en Glasservice
Looierstraat 23, Duiven
Tel: 0316-262015
Jaren werkzaam: 9 jaar
2
werknemers

 Duiven
(+2km)

01

Extra informatie:
Het betrouwbare schildersbedrijf uit Duiven Ons schilders- en glasbedrijf uit Duiven is reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in alle schilderwerk binnen en buiten voor particulieren en bedrijven onder meer in Duiven en omgeving. Ambachtelijke schilder, stucadoor en glaszetter Wim Janssen Schildersbedrijf en Glasservice staat al meer dan 35 jaar voor u klaar.

02

Heutink Glas
Pinksterbloem 2, Duiven
Tel: 0316-263954
Jaren werkzaam: 17 jaar
2
werknemers

 Duiven
(+1km)

02

Extra informatie:
Wat doen we? Heutink Glas biedt totaaloplossingen voor diverse wensen op het gebied van glas en beglazing. Van (isolatie)glas in woningen, tot glazen tafelbladen, glazen deuren, beloopbaar glas en glazen balustrades en daklichten. Onder producten vindt u een uitleg van de verschillende mogelijkheden. Hier staat een selectie van de meest gevraagde producten. Staat het product van uw keuze er niet bij, neem dan contact met ons op voor verdere informatie en advies.

03

Visser Spiegels en Glas
Segment 10, Duiven
Tel: 026-4425671
Jaren werkzaam: 78 jaar
9
werknemers

 Duiven
(+3km)

03

Extra informatie:
“De VISSER groep” is gespecialiseerd in het bewerken van glas en spiegels. “VISSER Spiegels en Glas” is de handelsnaam van wat voorheen Spiegelfabriek Visser was. In 1945 is Dhr. Daaleman begonnen met een Spiegelfabriek in Arnhem. De naam was toen Spiegelfabriek Daaleman. Op 1 april 1966 heeft Dhr. J.B. (Joop) Visser het bedrijf overgenomen. Op dat moment is er tevens een naamswijziging doorgevoerd namelijk naar: “Spiegelfabriek Visser”.

04

Greuters Arnhem BV Schildersbedrijf
Impact 58, Duiven
Tel: 026-4432550

 Duiven
(+2km)

04

Extra informatie:
Beglazing Verstand van alle beglazingen De glasservice vormt een wezenlijk deel van onze dienstverlening . We zijn dan ook gespecialiseerd in het plaatsen van isolerende beglazingen. Meestal gaat dat om hoogrendementsglas, terwijl we bij restauratie- en renovatieprojecten ook voorzetramen toepassen. Bijzondere glassoorten die we plaatsen zijn onder meer veiligheidsglas (kogelwerend en gelaagd), zon- en geluidswerende beglazing, winkelpuien, spiegelwanden en hardglazen puien.

05

Joop Wallbrink Schilders- & Glaswerken
Ratio 33, Duiven
Tel: 026 - 443 21 58

 Duiven
(+2km)

05

Extra informatie:
Glasservice Glas is een belangrijk onderdeel van uw huis en beslaat veel oppervlakte. Daarom is het belangrijk dat het glas goed geïsoleerd is en dat enkel glas vervangen wordt. Daarbij kunt u figuurglas toepassen om licht binnen te krijgen, zonder inkijk. Denk daarbij aan de voordeur, de hal, een tussendeur en de badkamer. Isolatieglas ter verduurzaming van uw woning Met het toepassen van HR++ isolatieglas maakt u uw woning comfortabel, energiezuinig en verhoogt u de waarde van uw woning.

06

Oogjes Schilderwerken
Maesstraat 9, Duiven
Tel: 0316-264385

 Duiven
(+1km)

06

Extra informatie:
Soorten glas en glaszetten Er zijn verschillende soorten dubbel glas op de markt met verschillende isolatiewaarden. U heeft de keus uit: -gewoon dubbel glas -HR glas -HR+ glas -HR++ glas. -HR betekent Hoog Rendement. Hoe meer plusjes achter HR, hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte uw woning verliest. HR++ glas heeft de sterkst isolerende werking en levert de hoogste energiebesparing op.

07

Werner Schilderwerken
Actief in Duiven
Tel: 026 - 3709264
Jaren werkzaam: 22 jaar
4
werknemers

 Westervoort
(+3km)

07

Extra informatie:
Werner Schilderwerken is actief voor iedereen die kiest voor het betere schilderwerk tegen een scherpe prijs. De klantenkring is heel divers: particulieren, aannemers, gemeenten, verenigingen van eigenaren en woningbouwcooperaties etc. Tevens zijn we ook zeer actief in de stand- en interieurbouw.

08

Leunen Schilderwerken
Actief in Duiven
Tel: 026-3112846

 Westervoort
(+3km)

08

Extra informatie:
Glas Het plaatsen van glas is tegenwoordig een vak appart. Heel veel jonge schildersbedrijven hebben tegenwoordig niet meer de kennis en vakmanschap om deze werkzaamheden uit te voeren. Mede door het feit dat het de laatste jaren wel erg makkelijk is een schildersbedrijf te starten. Omdat wij alle benodigde diploma's in huis hebben bent u bij ons verzekerd van professioneel en vakkundig werk, of het nu gaat om glasvervanging of het plaatsen van isolatieglas.


Glaszetters Duiven

Als je ruiten wilt laten plaatsen in Duiven, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Duiven. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de regio Duiven of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben voor betrouwbare glasbedrijven.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de geselecteerde glasbedrijven en vraag om een offerte voor het plaatsen van de ruiten. Geef duidelijk aan welke ruiten je wilt laten plaatsen en geef indien mogelijk de afmetingen van de ruiten door. Dit helpt het glasbedrijf om een nauwkeurige offerte op te stellen.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glasbedrijven en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra services die ze aanbieden. Lees ook recensies en vraag om referenties om de ervaring en reputatie van het bedrijf te beoordelen.

Kies een glasbedrijf: Na het vergelijken van de offertes kun je een glasbedrijf kiezen dat aan jouw eisen voldoet. Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor het plaatsen van de ruiten.

Bespreek de details: Tijdens de afspraak kun je de details van het project bespreken, zoals het type glas dat je wilt gebruiken, eventuele speciale vereisten en het tijdschema voor het plaatsen van de ruiten.

Afspraak voor plaatsing: Maak een afspraak voor de plaatsing van de ruiten. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, zodat het glasbedrijf toegang heeft tot de locatie en het werk kan uitvoeren.

Betaling en afronding: Na de plaatsing zal het glasbedrijf je informeren over de betaling. Zorg ervoor dat je eventuele vragen of zorgen bespreekt voordat je de betaling voltooit. Controleer ook of je tevreden bent met het geleverde werk voordat je de afronding van het project bevestigt.

Volg de specifieke richtlijnen en procedures van het gekozen glasbedrijf voor een soepel verloop van het plaatsen van de ruiten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Duiven of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Duiven en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×