logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Ede


Overzicht glaszetters Ede

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Achterberg Glasdienst
Bonnetstraat 22A, Ede
Tel: 085 – 0606432

 Ede
(+3km)

01

Extra informatie:
Over Achterberg Glasdienst Iedereen komt weleens in een situatie van een onverwachte glasschade. Dan vraag je je af wie je op dat moment kunt bellen om de schade te herstellen. Sinds begin 2013 is daar een regionaal antwoord op: Achterberg Glasdienst! Achterberg Glasdienst, een nieuwe naam maar jaren ervaren Achterberg Glasdienst is een initiatief van Achterberg Schilders uit Ede.

02

Krastec B.V.
Heremeijesteeg 11, Ede
Tel: 0318-574965

 Ede
(+4km)

02

Extra informatie:
Glas reparatie Overal om ons heen wordt glas toegepast. Maar naast de ramen waar we iedere dag door naar buiten of binnen kijken, zijn er ook andere toepassingen. Zo kan glas ook worden gebruikt in interieurs in bijvoorbeeld meubels. Ook zijn er voorwerpen die een glaslaag hebben voor een mooie afwerkingen. Hoewel glas een hard materiaal is, kunnen er evengoed krassen ontstaan. Ook kunnen er hoekjes afbreken zodat er een lelijke plek ontstaat.

03

Schildersbedrijf W.J. Heij
Schaapsweg 105, Ede
Tel: 0318 630441

 Ede
(+1km)

03

04

Van Bemmel Glasservice
Actief in Ede
Tel: 06 33488865

 Lunteren
(+6km)

04

Extra informatie:
Over ons Als onderdeel van ons schilderwerk kunnen wij ook het professioneel vervangen van ruiten verzorgen. Zo hoeft u zelf geen glaszetter in de hand te nemen. Wij regelen alles zodat u één aanspreekpunt hebt en geheel ontzorgt bent.

05

vd Kaa Schilders Lunteren
Actief in Ede
Tel: 0318-482296

 Lunteren
(+7km)

05

Extra informatie:
Glas en beglazing Voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas kunt u bij ons aankloppen de AF erkenning die wij als bedrijf hebben is ook van toepassing op het glas. U kunt er dus zeker van zijn dat dit volgens de geldende NeN normen wordt geplaatst waarbij ook sterk de veiligheid wordt benadrukt. Enkele voorbeelden van glas: -Floatglas van 2mm. tot 12 mm. dik -Isolerend glas in alle mogelijke samenstellingen en isolatiewaarden www.

06

Schildersbedrijf Hummel
Actief in Ede
Tel: 0318-512612

 Veenendaal
(+8km)

06

Extra informatie:
Beglazing Bent u op zoek naar een stukje glas of wilt u het ook laten plaatsen, Schildersbedrijf Hummel levert en plaatst alle voorkomende glassoorten. Hieronder treft u een overzicht aan van wat wij allemaal voor u kunnen verzorgen op het gebied van glas. Glassoorten: -Enkel glas / Floatglas -(HR) isolatieglasblank glas ...

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Ede of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ede en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×