logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+


Overzicht glaszetters Ede

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Achterberg Glasdienst
Bonnetstraat 22A, Ede
Tel: 085 – 0606432
Jaren werkzaam: 11 jaar

 Ede
(+3km)

01

Extra informatie:
Over Achterberg Glasdienst Iedereen komt weleens in een situatie van een onverwachte glasschade. Dan vraag je je af wie je op dat moment kunt bellen om de schade te herstellen. Sinds begin 2013 is daar een regionaal antwoord op: Achterberg Glasdienst! Achterberg Glasdienst, een nieuwe naam maar jaren ervaren Achterberg Glasdienst is een initiatief van Achterberg Schilders uit Ede.

02

Krastec B.V.
Heremeijesteeg 11, Ede
Tel: 0318-574965
Jaren werkzaam: 22 jaar
2
werknemers

 Ede
(+4km)

02

Extra informatie:
Glas reparatie Overal om ons heen wordt glas toegepast. Maar naast de ramen waar we iedere dag door naar buiten of binnen kijken, zijn er ook andere toepassingen. Zo kan glas ook worden gebruikt in interieurs in bijvoorbeeld meubels. Ook zijn er voorwerpen die een glaslaag hebben voor een mooie afwerkingen. Hoewel glas een hard materiaal is, kunnen er evengoed krassen ontstaan. Ook kunnen er hoekjes afbreken zodat er een lelijke plek ontstaat.

03

Schildersbedrijf W.J. Heij
Schaapsweg 105, Ede
Tel: 0318 630441

 Ede
(+1km)

03

04

Van Bemmel Glasservice
Actief in Ede
Tel: 06 33488865
Jaren werkzaam: 2 jaar
2
werknemers

 Lunteren
(+6km)

04

Extra informatie:
Over ons Als onderdeel van ons schilderwerk kunnen wij ook het professioneel vervangen van ruiten verzorgen. Zo hoeft u zelf geen glaszetter in de hand te nemen. Wij regelen alles zodat u één aanspreekpunt hebt en geheel ontzorgt bent.

05

vd Kaa Schilders Lunteren
Actief in Ede
Tel: 0318-482296

 Lunteren
(+7km)

05

Extra informatie:
Glas en beglazing Voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas kunt u bij ons aankloppen de AF erkenning die wij als bedrijf hebben is ook van toepassing op het glas. U kunt er dus zeker van zijn dat dit volgens de geldende NeN normen wordt geplaatst waarbij ook sterk de veiligheid wordt benadrukt. Enkele voorbeelden van glas: -Floatglas van 2mm. tot 12 mm. dik -Isolerend glas in alle mogelijke samenstellingen en isolatiewaarden www.

06

Schildersbedrijf Hummel
Actief in Ede
Tel: 0318-512612

 Veenendaal
(+8km)

06

Extra informatie:
Beglazing Bent u op zoek naar een stukje glas of wilt u het ook laten plaatsen, Schildersbedrijf Hummel levert en plaatst alle voorkomende glassoorten. Hieronder treft u een overzicht aan van wat wij allemaal voor u kunnen verzorgen op het gebied van glas. Glassoorten: -Enkel glas / Floatglas -(HR) isolatieglasblank glas ...


Glaszetters Ede

Als je ruiten wilt laten plaatsen in Ede, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Ede. Je kunt online zoekmachines gebruiken of aanbevelingen vragen aan vrienden, familie of buren.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met de glaszetters en vraag om een offerte voor het plaatsen van de ruiten. Geef zo veel mogelijk informatie, zoals het type glas dat je wilt, de afmetingen van de ruiten en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glaszetters en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit van het glas en eventuele extra services die ze bieden.

Kies een glaszetter: Selecteer een glaszetter die aan jouw eisen voldoet en maak een afspraak voor het plaatsen van de ruiten. Zorg ervoor dat je alle details en prijzen schriftelijk bevestigt voordat je akkoord gaat.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied waar de ruiten geplaatst moeten worden toegankelijk en schoon is. Verwijder eventuele obstakels en zorg ervoor dat meubels of andere objecten die in de weg kunnen staan, worden verplaatst.

Laat de ruiten plaatsen: Op de afgesproken datum zal de glaszetter de oude ruiten verwijderen (indien nodig) en de nieuwe ruiten plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent tijdens het plaatsen, zodat je eventuele vragen kunt stellen of specifieke instructies kunt geven.

Controleer het werk: Na de installatie is het belangrijk om het werk van de glaszetter te controleren. Controleer of de ruiten correct zijn geplaatst, geen beschadigingen hebben en goed sluiten. Als er problemen zijn, meld deze dan onmiddellijk aan de glaszetter.

TIPTip: Het is raadzaam om een ervaren en professionele glaszetter in te schakelen om ervoor te zorgen dat het werk correct en veilig wordt uitgevoerd. Zij hebben de juiste kennis en apparatuur om de ruiten op de juiste manier te plaatsen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Ede of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ede en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×