logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Eelde


Overzicht glaszetters Eelde

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf & Glasservice Michel Pot
Klaproos 4, Eelde
Tel: 050-3081217

 Eelde
(+2km)

01

Extra informatie:
Glasservice Glasservice Michel Pot is uw vakkundige glaszetter. Wij leveren topkwaliteit beglazing. Voor nieuwbouw, verbouw, schilderwerk en verduurzaming. 24-uurs glasservice Een ongeluk zit in een klein hoekje, ruiten komen regelmatig onvrijwillig aan hun einde. Met onze 24-uurs service staan wij dag en nacht voor u klaar om deze schade te verhelpen.

02

Glaszettersbedrijf Glasservice Ensing
Actief in Eelde
Tel: 06-54942205

 Peize
(+6km)

02

Extra informatie:
Glasservice Ensing is het juiste adres voor het plaatsen en vervangen van al uw ruiten en kozijnen van Assen tot Groningen. Tevens plaatsen wij voor u zonwering, carport en terrasoverkapping. Glasservice Ensing plaatst en vervangt: enkel glas, dubbel-& isolatieglas (thermopane). Bij Glasservice Ensing bent u tevens aan het juiste adres voor het plaatsen en vervangen van uw houten, kunststof & aluminium kozijnen, zonwering, terrasoverkappingen en carports.

03

Schilders De Vries
Actief in Eelde
Tel: 050 5 492 492

 Groningen
(+9km)

03

Extra informatie:
Glasservice Schilders De Vries is gevestigd in groningen, assen en drachten en werkt voor aannemers, architecten, bedrijven, beheerders, beleggers, instellingen, overheden, particulieren, verenigingen van eigenaars en woningstichtingen. Glasservice Schilders De Vries is gespecialiseerd in het onderhouden, verbeteren en verfraaien van vastgoed. Onze activiteiten omvatten onder andere schilderen, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud en reinigen.

04

Sips Schilderwerken BV
Actief in Eelde
Tel: 050-5255855
Jaren werkzaam: 16 jaar
12
werknemers

 Groningen
(+10km)

04

Certificering / branche organisatie:
Onderhoud.nl VCA** gecertificeerd houtreparateur

Extra informatie:
Welkom bij Schilderwerken Sips B.V. Schilderwerken Sips B.V. is een onderhoudsbedrijf waar dagelijks ca. 40 medewerkers werkzaam zijn. Wij zijn gevestigd in de stad Groningen op de rand van de gemeente Hoogkerk. Onze activiteiten bestaan hoofdzakelijk uit: -Onderhoudsschilderwerk aan bestaande panden; ...

05

Budget Dubbel Glas
Actief in Eelde
Tel: 06 15308702

 Groningen
(+11km)

05

Extra informatie:
Waarom is Budget Dubbelglas goedkoper dan zijn concurrenten? Omdat Budget dubbelglas op een groot schaal inkoopt bij zijn leveranciers hebben wij veel inkoop voordelen. In plaats van deze inkoop voordelen voor onszelf te houden kiezen wij ervoor dit direct door te berekenen aan onze klanten. Op deze manier profiteert u rechtstreeks van onze kortingen en betaald u nooit meer dan nodig is.

06

De Kostwinder Schilders Groep BV
Actief in Eelde
Tel: 0598-394591

 Kolham
(+13km)

06

Extra informatie:
Over ons 59 jaar geleden is de Kostwinder Schilders Groep BV gestart als eenmansbedrijf die in de loop der jaren is uitgegroeid naar een allround onderhoudsbedrijf. Op diverse gebieden hebben wij ons gespecialiseerd, zo werken wij niet alleen met allround schilders en glaszetters maar ook met gecertificeerde houtherstellers, vloerenleggers en verfspuiters. Voor technisch- en kleuradvies kunt u terecht bij onze gediplomeerde medewerkers.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Eelde of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Eelde en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×