logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Eelde


Overzicht glaszetters Eelde

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf & Glasservice Michel Pot
Klaproos 4, Eelde
Tel: 050-3081217
Jaren werkzaam: 11 jaar
1
werknemer

 Eelde
(+2km)

01

Extra informatie:
Glasservice Glasservice Michel Pot is uw vakkundige glaszetter. Wij leveren topkwaliteit beglazing. Voor nieuwbouw, verbouw, schilderwerk en verduurzaming. 24-uurs glasservice Een ongeluk zit in een klein hoekje, ruiten komen regelmatig onvrijwillig aan hun einde. Met onze 24-uurs service staan wij dag en nacht voor u klaar om deze schade te verhelpen.

02

Glaszettersbedrijf Glasservice Ensing
Actief in Eelde
Tel: 06-54942205
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Peize
(+6km)

02

Extra informatie:
Glasservice Ensing is het juiste adres voor het plaatsen en vervangen van al uw ruiten en kozijnen van Assen tot Groningen. Tevens plaatsen wij voor u zonwering, carport en terrasoverkapping. Glasservice Ensing plaatst en vervangt: enkel glas, dubbel-& isolatieglas (thermopane). Bij Glasservice Ensing bent u tevens aan het juiste adres voor het plaatsen en vervangen van uw houten, kunststof & aluminium kozijnen, zonwering, terrasoverkappingen en carports.

03

Schilderwerk Onderhoud & Renovatie Totaal BV
Actief in Eelde
Tel: 050 5893492

 Groningen
(+8km)

03

Extra informatie:
Beglazing Totaal schilderwerk levert dé oplossing voor al uw beglazing. Vanwege de diverse materialen en toepassingsmogelijkheden zetten wij gespecialiseerde glaszetters in. Vakmensen die perfectie nastreven bij levering en het aanbrengen van: -Enkele beglazing (zowel mat, blank als gefigureerd of facetgeslepen glas) ...

04

Schildersbedrijf De Groot
Actief in Eelde
Tel: 06-47872064

 Zuidlaren
(+9km)

04

05

Schildersbedrijf Van der Maar
Actief in Eelde
Tel: 050 - 549 41 71

 Groningen
(+10km)

05

Extra informatie:
Energiebesparende beglazing Het leveren en plaatsen van beglazing is onderdeel van ons brede dienstenpakket. We adviseren vooral dubbel glas, hoogrendementsbeglazing en HR++ beglazing. Deze beglazing isoleert uitstekend, vergroot het comfort en u bespaart flink op de energiekosten. Het is goed om te weten dat u al kunt besparen zonder uw kozijnen te moeten vervangen.

06

Budget Dubbel Glas
Actief in Eelde
Tel: 06 15308702

 Groningen
(+11km)

06

Extra informatie:
Waarom is Budget Dubbelglas goedkoper dan zijn concurrenten? Omdat Budget dubbelglas op een groot schaal inkoopt bij zijn leveranciers hebben wij veel inkoop voordelen. In plaats van deze inkoop voordelen voor onszelf te houden kiezen wij ervoor dit direct door te berekenen aan onze klanten. Op deze manier profiteert u rechtstreeks van onze kortingen en betaald u nooit meer dan nodig is.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Eelde of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Eelde en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×