logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Eemnes

Overzicht glaszetters Eemnes

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bast Th Glashandel
Veldweg 37, Eemnes
Tel: 035-5387749

 Eemnes
(+1km)

01

02

Cor Oosterbroek Bouwbedrijf BV
Actief in Eemnes
Tel: 035-5414194

 Baarn
(+5km)

02

03

Adrie van den Hoek Glashandel & Slotenservice
Actief in Eemnes
Tel: 035-6838666

 Hilversum
(+6km)

03

Extra informatie:
Adrie van den Hoek Glashandel & Slotenservice is gestart in november 1982. Ons bedrijf is ontstaan om in het Gooi en Vechtstreek een service te verlenen na Glasschade-Inbraakschade-Vandalisme en problemen met Sloten. Tevens had Hilversum er een 24 uur service bij! En tot op heden nog heel hard nodig. Naast particulieren zijn er ook diverse organisatie die gebruik maken van onze diensten. Een speerpunt van ons bedrijf is de 24 uur service. In de loop van de jaren is Adrie van den Hoe

04

Brink & Thuys Glas- en Verfhandel
Actief in Eemnes
Tel: 035-5382290

 Laren
(+3km)

04

Extra informatie:
Brink & Thuys Glas- en Verfhandel uw Sikkens en Sigma specialist. De Winkel is de voormalige verf fabriek van de Familie van den Brink. Dit is later overgegaan tot alleen een glas en verf speciaalzaak. Hier proberen wij met ons deskundige team u zo vriendelijk mogelijk verder te helpen met al uw vragen over glas, verf, behang, kunstschilders artikelen en zonwering.

05

Schildersbedrijf ter Rele VOF
Actief in Eemnes
Tel: 035-5420118

 Baarn
(+6km)

05

Extra informatie:
Wij zijn een erkend schilders, glas en wandafwerkingsbedrijf. Het schilderwerk wordt door professionele meesterschilders uitgevoerd met gebruik van hoogwaardige verfproducten en materialen. Onze werkzaamheden richten zich op particulieren, bedrijven en instellingen. Wij zijn AF-erkend en u kunt bij ons ook terecht voor het huisschilderplan. glas Met onze eigen glasservice hebben wij alles in huis. Wij kunnen elk gewenst soort glas plaatsen. Van enkelbladig tot meerbladig glas. Dus

Bent u een glaszetter uit Eemnes of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Eemnes en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×