logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Eerbeek


Overzicht glaszetters Eerbeek

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Gabriel
Loenenseweg 36, Eerbeek
Tel: 0313-651387
Jaren werkzaam: 53 jaar
11
werknemers

 Eerbeek
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
OnderhoudNL Euretco VCA AF-Erkend

Extra informatie:
Schildersbedrijf Gabriël, meer dan alleen een schildersbedrijf ! Naast een professionele dienstverlening met betrekking tot beglazing en schilderwerk hebben wij in Eerbeek een Decorette Woonatelier met een bijzonder uitgebreid aanbod voor woninginrichting. Kortom bij Schildersbedrijf & Decorette Gabriël in Eerbeek kunt u terecht voor alle zes wanden van uw woning/pand.

02

Bart Dijkhof B.V. schilderwerken
Soerense Zand Noord 29, Eerbeek
Tel: 0313-651222

 Eerbeek
(+2km)

02

Extra informatie:
Beglazing | Bart Dijkhof Wist u dat wij al sinds de start van ons bedrijf, in 1984, bezighouden met beglazing? Ons bedrijf is dus zeker thuis op het gebied van beglazing en geen systeem is ons onbekend. Doordat we goed opgeleide vakmensen in dienst hebben (die dit werk ook al jaren doen), kunnen wij u garanderen dat u het beste resultaat krijgt. Iedere keer weer, in elke situatie. Wat is mogelijk met beglazing? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met beglazing.

03

Couleur Schildersbedrijf
Bijenkorf 42, Eerbeek
Tel: 0313-422101

 Eerbeek
(+1km)

03

Extra informatie:
Glaszetten Naast schilderwerk bent u voor glaszet werkzaamheden bij mij aan het juiste adres. Met mijn jarenlange ervaring bent u bij mij verzekerd van kwaliteit. Kwaliteit en vakmanschap staan bij mij op een hoog niveau. Daarnaast maak ik gebruik van de nieuwste glasproducten waarbij het sparen van het milieu een belangrijk punt is.

04

Schildersbedrijf R Bannink
Actief in Eerbeek
Tel: 0313-416272

 Dieren
(+5km)

04

Extra informatie:
Beglazing Of u nu op zoek bent naar eenvoudige beglazing voor bijvoorbeeld een deur, of op maat geleverd dubbele beglazing voor uw woning of bedrijfspand, dit kan aan u worden geleverd. René beschikt over de kennis en capaciteiten voor het zetten van enkelglas en isolatieglas HR++. Er bestaan subsidiemogelijkheden voor het laten zetten van isolatieglas. Meer informatie over deze subsidiemogelijkheden kunt u vinden op de homepagina.

05

Regio glas b.v.
Actief in Eerbeek
Tel: 0800-2223222
Jaren werkzaam: 21 jaar
3
werknemers

 Spankeren
(+6km)

05

Extra informatie:
Regioglas is uw glasspecialist in de regio Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Vakkundigheid, professionaliteit en service staan hoog in het vaandel, en dat merkt u. Wij houden ons zowel met grote als kleine projecten bezig, van een schaderuit tot totale vervanging van het glas in uw huis of bedrijf.

06

Van Asselt BV Schilderwerken
Actief in Eerbeek
Tel: 0313-414465

 Dieren
(+8km)

06

Extra informatie:
Beglazing Van Asselt is erkend glaszetter en specialist in alle soorten beglazingen: van isolatieglas en het bewerken van glas tot glasrenovatie, spiegels en glas in lood. Ook voor onderstaand glaswerk kunt u bij ons terecht. -Zonwerende beglazingen -Brandwerende beglazingen met certificaat -Montage hardglazen deuren en puien ...

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Eerbeek of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Eerbeek en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×