logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Egmond aan den Hoef


Overzicht glaszetters Egmond aan den Hoef

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schilder- en Glasservice Kramer
Prinses Irenelaan 78, Egmond aan den hoef
Tel: 06 51 41 26 84

 Egmond aan den hoef
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
FNV ZBO

Extra informatie:
Schilder en Glasservice Kramer is een eenmanszaak die graag kwaliteit levert met een goede service. Ik gebruik alleen topmerken verf en glas, zodat ik garant kan staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik kom graag bij u langs om een VRIJBLIJVENDE offerte voor u te maken ,al gaat het om schilderwerk, glaszet werkzaamheden, houtrot reparaties en of klein timmerwerk, advies en technische en praktische oplossingen maken.

02

Schildersbedrijf Fa.Burgert en van Dijken
Actief in Egmond aan den Hoef
Tel: 072-5401168

 Alkmaar
(+6km)

02

Extra informatie:
Alle soorten glaswerk Firma Burgert en van Dijken in Alkmaar levert alle soorten glaswerk voor zowel nieuwbouwprojecten als voor onderhouds- en renovatieprojecten. Momenteel wordt er veel waarde gehecht aan isolatieglas, vanuit milieu- en energiebesparend oogpunt. Isolerend glas is een verzamelnaam voor alle soorten glas die beter isoleren dan enkel glas, zij bestaan uit twee en soms zelfs drie glasplaten met daartussen een ruimte.

03

Glashandel Renotherm
Actief in Egmond aan den Hoef
Tel: 072-5744951
Jaren werkzaam: 44 jaar
3
werknemers

 Alkmaar
(+8km)

03

Extra informatie:
Glashandel Renotherm Al jaren uw specialist als het gaat om het plaatsen of vervangen van beglazing voor zowel particulieren als bedrijven in Noord-Holland. Klantgericht werken is voor ons zeer belangrijk. Door goed advies, duidelijke offertes en nette montage met eigen medewerkers kunnen wij deze klantvriendelijkheid waarborgen. Glashandel Renotherm is al ruim 25 jaar een begrip in Noord Holland.

04

De Visser Duurzaam
Actief in Egmond aan den Hoef
Tel: 072-5625555

 Alkmaar
(+10km)

04

Extra informatie:
GLAS EN ENERGIEBESPARING Door de stimulans van de overheid om vastgoed meer energiezuinig te maken, plaatsen wij de laatste jaren veel HR++ beglazing bij bestaande woningen. Dat de toepassing van isolerende beglazing energiebesparend en effectief is, bewijst de praktijk. Het verhoogt niet alleen de waarde van het pand, maar ook het wooncomfort van de bewoners.

05

Tonkes Ruud Glas- en Timmerbedrijf
Actief in Egmond aan den Hoef
Tel: 072-5623479

 Sint pancras
(+11km)

05

Extra informatie:
Glas Een van onze specialiteiten is het vervangen en plaatsen van alle soorten glas. Voor particulieren en grotere opdrachtgevers. Wij plaatsen plaatsen en vervangen alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatieglas met luxaflex, isolatieglas met kruisroeden, glas-in-lood en nog vele andere soorten.

06

Schildersbedrijf SPECTRA
Actief in Egmond aan den Hoef
Tel: 0226-316210

 Broek op langedijk
(+12km)

06

Extra informatie:
Glas plaatsen Plaatsen van alle soorten Enkelglas en Isolatieglas volgens de NEN normen. Restauratie van glas in loodramen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Egmond aan den Hoef of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Egmond aan den Hoef en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×