logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Eijsden


Overzicht glaszetters Eijsden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Haco Glas
Industrieweg 11a, Eijsden
Tel: 043-3636919

 Eijsden
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
Fosag AF AF-erkende glaszetter

Extra informatie:
Haco Glas is een jonge onderneming die staat voor het verlenen van goede service op het gebied van glaswerken bij particulieren ,aannemers, timmerbedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas zoals HR++, figuurglas, hardglazen deuren en puien, brandwerend glas,geluidsisolerend glas en monumentaal glas tegen scherpe prijzen. Ook zijn bij ons spiegels en figuurglas op maat verkrijgbaar.

02

Cuypers Glas
Actief in Eijsden
Tel: 043-3214664

 Maastricht
(+5km)

02

Extra informatie:
Cuypers Glas heeft zich in haar 100-jarige bestaan ontwikkeld tot een allround glasbedrijf, waar u terecht kunt voor onder andere: -Hardglazen binnen- en buitendeuren -Hardglazen (schuif-)wanden -Alle soorten doucheafscheidingen -Spiegels -Energiebesparend glas (HR++), ook in authentieke kozijnen -Veiligheidsglas -Glas in lood Maar natuurlijk ook voor het ruitje van de garage dat stuk is. Dit alles ongeacht maat, hoeveelheid of plaats.

03

Trichtglas BV
Actief in Eijsden
Tel: 043-3613615

 Maastricht
(+8km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Trichtglas BV Als middelgrote glashandel verkopen en monteren wij alle glasproducten voor de bouw. Deze activiteiten voeren wij uit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze speerpunten zijn een grote hang naar glasspecialisme en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten.

04

Rob Felix Glas
Actief in Eijsden
Tel: 043-3430886

 Maastricht
(+11km)

04

Extra informatie:
Rob Felix Glas Het eerste glas ontstond op natuurlijke wijze in woestijnen door extreme verhitting van zand miljoenen jaren geleden. Een andere natuurlijke oorsprong is het verglazen van lava. De ontdekking van glas door de mens werd per toeval gedaan ongeveer 5000 jaar voor Christus in de tijd van de Romeinen.

05

Mesterom Glasconstructies
Actief in Eijsden
Tel: 043-3645959

 Bunde
(+13km)

05

06

Allround Klussenbedrijf Peter Coenen
Actief in Eijsden
Tel: 0623832737

 Voerendaal
(+19km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Allround Klussenbedrijf Peter Coenen: uw deurenspecialist! U kunt bij ons terecht voor: - Glaszetten - Binnendeuren - Buitendeuren - Sectionaaldeuren - Roldeuren - Rolluiken - Veilig hang- en sluitwerk

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Eijsden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Eijsden en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×