logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Eijsden


Overzicht glaszetters Eijsden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Haco Glas
Industrieweg 11a, Eijsden
Tel: 043-3636919
Jaren werkzaam: 53 jaar
2
werknemers

 Eijsden
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
Fosag AF AF-erkende glaszetter

Extra informatie:
Haco Glas is een jonge onderneming die staat voor het verlenen van goede service op het gebied van glaswerken bij particulieren ,aannemers, timmerbedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas zoals HR++, figuurglas, hardglazen deuren en puien, brandwerend glas,geluidsisolerend glas en monumentaal glas tegen scherpe prijzen. Ook zijn bij ons spiegels en figuurglas op maat verkrijgbaar.

02

Cuypers Glas
Actief in Eijsden
Tel: 043-3214664
Jaren werkzaam: 30 jaar
4
werknemers

 Maastricht
(+5km)

02

Extra informatie:
Cuypers Glas heeft zich in haar 100-jarige bestaan ontwikkeld tot een allround glasbedrijf, waar u terecht kunt voor onder andere: -Hardglazen binnen- en buitendeuren -Hardglazen (schuif-)wanden -Alle soorten doucheafscheidingen -Spiegels -Energiebesparend glas (HR++), ook in authentieke kozijnen -Veiligheidsglas -Glas in lood Maar natuurlijk ook voor het ruitje van de garage dat stuk is. Dit alles ongeacht maat, hoeveelheid of plaats.

03

Trichtglas BV
Actief in Eijsden
Tel: 043-3613615
Jaren werkzaam: 46 jaar
12
werknemers

 Maastricht
(+8km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Trichtglas BV Als middelgrote glashandel verkopen en monteren wij alle glasproducten voor de bouw. Deze activiteiten voeren wij uit voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze speerpunten zijn een grote hang naar glasspecialisme en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten.

04

Glashandel Michael Toennaer
Actief in Eijsden
Jaren werkzaam: 25 jaar
1
werknemer

 Maastricht
(+11km)

04

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Eijsden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Eijsden en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×