logo
glaszetter achtergrond

Glashandel VERBO B.V.

Glashandel VERBO B.V.

Glashandel VERBO B.V.
Hooge Zijde 24, Eindhoven
Tel: 040-2455655

Extra informatie

Wij leveren én zetten diverse glassoorten voor renovatie- en reparatiewerkzaamheden.
Uiteraard plaatsen wij ook nieuw glas snel en vakkundig.

Glashandel Verbo B.V. kan bogen op een brede ervaring. Het bedrijf bestaat al sinds 1 april 1970. Huidig eigenaar en directeur Johan van Alem begon in 1982 als glaszetter bij Verbo. In de loop der jaren werkte hij zich op tot algemeen directeur. Toen hij in 1999 het bedrijf overnam, kende hij de branche dan ook als geen ander …

Niet voor niets worden de constante kwaliteit en service die Glashandel Verbo B.V. levert door woningcorporaties, particulieren, scholen én bedrijven breed gewaardeerd.

Glashandel Verbo B.V. werkt in de regio Eindhoven voor particulieren en in opdracht van woningcorporaties. Via vaste onderhoudscontracten hebben wij 50.000 woningen in onderhoud. Dat betekent dat Verbo bij ruitschade direct wordt ingeschakeld. Onze mensen zijn snel ter plaatse.

Bij een klant die koning is hoort service op maat. In onze showroom zijn daarom diverse soorten figuurglas, spiegels en andere glassoorten te bekijken. U kunt in alle rust dus uw keuze bepalen. In de meeste gevallen is het glas direct mee te nemen. Winkelruiten, enkel, gelaagd én figuurglas bijvoorbeeld staan altijd op voorraad.

Video

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glashandel VERBO B.V.