logo
glaszetter achtergrond

Glasmontage Brabant B.V.

Glasmontage Brabant B.V.

Glasmontage Brabant B.V.
Hoppenkuil 13, Eindhoven
Tel: 040-2623939

Extra informatie

Uw glaszetter in Eindhoven

Bent u op zoek naar een vakkundig en solide bedrijf voor productie, levering en plaatsing van glas en spiegels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast levering en plaatsen van diverse soorten glas, kunnen wij u ook deskundig adviseren over toepassing van glas in de meest uiteenlopende situaties en constructies.

Bedrijfsgegevens

Glasmontage Brabant B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Hoppenkuil 13 in de plaats Eindhoven. Het bedrijf is 18 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 5 personen werkzaam bij Glasmontage Brabant B.V.. De officiële sector omschrijving is industrie en de actititeiten van het bedrijf vallen onder vervaardiging en bewerking van overig glas, inclusief technisch glaswerk. Het vestigingsnummer is 000019472951.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glasmontage Brabant B.V.