logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Elshout


Overzicht glaszetters Elshout

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Montaglas BV
Kapelstraat 59, Elshout
Tel: 0416-320257
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Elshout
(+2km)

01

02

Hombergen Glas- en Schilderwerken bv.
Actief in Elshout
Tel: 0416-378800
Jaren werkzaam: 29 jaar

 Drunen
(+2km)

02

Extra informatie:
Hombergen Glasservice BV is een gerenommeerd bedrijf uit Drunen dat al jaren lang gespecialiseerd is in schilderwerk en beglazing voor de particuliere en zakelijke sector zowel in de regio als daarbuiten. U bent bij Hombergen Glasservice BV aan het juiste adres voor: • schilderwerken • beglazingen • houtsanering • wandbekleding • gordijnen • vloerbedekking • zonwering Hombergen Glasservice BV is een erkend glaszettersbedrijf uit Drunen.

03

Onderhoudsbedrijf Netten
Actief in Elshout
Tel: 041-6785507

 Drunen
(+3km)

03

Extra informatie:
Glasschade en glasrenovatie Glas is een mooi en duurzaam product dat niet meer weg te denken is uit onze maatschappij. Goede glasproducten kunnen bijdragen aan betere energiebesparing en aan een makkelijker onderhoud. Zoekt u een glaszetter in Den bosch of Vught dan komen wij graag bij u langs voor vrijblijvende offerte en advies.

04

Kokje Glas en Schilderwerken
Actief in Elshout
Tel: 06-41990868
Jaren werkzaam: 9 jaar
2
werknemers

 Waalwijk
(+5km)

04

Extra informatie:
De kracht van Kokje Glas en Schilderwerken Bij Kokje Glas- en Schilderwerken houden we echt van het schildersvak. U kunt als instelling, bedrijf, winkel of particulier bij ons terecht voor diverse schilderdiensten. Wij leveren alleen maar kwalitatief hoog schilderwerk! Naast schilderwerk kunt u ook bij ons terecht voor: glasweefsel, beglazing en wandafwerking De producten waar Kokje Glas en Schilderwerken mee werkt zijn hoogwaardige producten: Sigma, Sikkens, Boonstoppel en Wijzonol.

05

Te Pas Schilderwerken
Actief in Elshout
Tel: 06-51321928

 Drunen
(+2km)

05

Extra informatie:
Beglazing Te Pas Schilderwerken kan uw woning of bedrijfspand voorzien van: -isolatieglas, HR+, HR++ -veiligheidsglas -glas in lood -glas in lood dubbel -gefigureerd glas

06

P van Sambeek Schilderwerken & Beglazing
Actief in Elshout
Tel: 073-5111154

 Drunen
(+2km)

06

Extra informatie:
Beglazing Van Sambeek Glas– en Schilderwerken kan inmiddels bouwen op een aantal decennia ervaring met verschillende vormen van beglazing. Wij beglazen complete nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten. Van Sambeek levert en plaatst o.a.; -Isolatieglas (HR ++) -Brandwerende beglazing -Letselwerende beglazing ...

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Elshout of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Elshout en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×