logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Emmen


Overzicht glaszetters Emmen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Vakschilder Emmen
Hesselterbrink 24, Emmen
Tel: 06 15375216

 Emmen
(+3km)

01

Extra informatie:
Raam kapot? Wij werken voor alle verzekeraars en regelen de hele kwestie incl. schadeformulier A1 glas regelt het en is 7 dagen per week 24 uur per dag 365 dagen bereikbaar, heeft u glasschade en moet er een raam vervangen worden dan kunt u ons direct bellen. Wij hebben voor u een groot aantal ruiten op voorraad, en hebben wij niet de juiste ruit, dan zorgen wij voor een goede en bovenal een veilige noodvoorziening.

02

Middeljans Schilders Odoorn-Emmen
David Livingstonestraat 1/A, Emmen
Tel: 0591-512617

 Emmen
(+5km)

02

Certificering / branche organisatie:
VCA AF-erkend

Extra informatie:
Beglazing Ook op het gebied van glas en glastoepassingen bent u bij ons op een professioneel, betrouwbaar en vakkundig adres. Wij plaatsen het glas vakkundig, veilig en met garantie. Middeljans Schilders plaatst vele soorten glas. Te denken valt aan: • Enkelglas • Isolatieglas • HR + (+) isolatieglas • Triple beglazing • Gefigureerd glas • Veiligheidsglas (gehard/gelaagd) • Hardglazen deuren en (douche)wanden • Brandwerende beglazing Tevens plaatsen wij conform de normen vent

03

Mulder Schilders Bodewes BV
Jules Verneweg 40, Emmen
Tel: 0591-611777
Jaren werkzaam: 65 jaar
22
werknemers

 Emmen
(+2km)

03

Certificering / branche organisatie:
Af OnderhoudNL ISO normering ISO 9001 en VCA ** BVQI VVE Label en Bouw & Bespaar en SAM&

Extra informatie:
Mulder Schilders is al meer dan 25 jaar een begrip in Emmen en omgeving. Dit, van oorsprong, familiebedrijf is ondertussen een toonaangevend totaalonderhoudsbedrijf. Vanuit de kernactiviteit schilderwerk, is het bedrijf uitgegroeid naar een leverancier van een totaalconcept voor onderhoud & renovatie van woningen en bedrijfspanden. De ruim 40 medewerkers zijn trots op hun dagelijkse vakwerk en het bedrijf.

04

Schuur Schilderwerken
Weerdingerstraat 39, Emmen
Tel: 0591-613951
Jaren werkzaam: 9 jaar
10
werknemers

 Emmen
(+2km)

04

Certificering / branche organisatie:
ISO normering ISO 9001 AF-Erkende Schilder.

Extra informatie:
Schuur-Schilderwerken draagt bij aan goed onderhoud. Goed onderhoud van gebouwen en kantoren is een investering in de toekomst. Veel opdrachtgevers kiezen voor het voorjaar en de zomer om hun schilder- en onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren. En dat is eigenlijk jammer. Want schilder- en onderhoudswerk kan het hele jaar door worden uitbesteed. Een betere spreiding hiervan is niet alleen qua techniek en kwaliteit heel goed mogelijk, maar levert u ook aantoonbaar voordeel op.

05

Sanders Emmen
Noordbargerstraat 3, Emmen
Tel: 0591-617976

 Emmen
(+1km)

05

Extra informatie:
24/7 Herstel glasschade Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kapotte ruit in je woonkamer? Of een etalageruit die is beschadigd? Er is niets vervelender dan glasschade aan je huis of bedrijfspand. Sanders beschikt over een eigen glasservice die 24 uur per dag voor je klaarstaat, 7 dagen per week. Dus neem contact op als je glasschade hebt. We lossen de schade snel en goed voor je op en brengen indien nodig een noodvoorziening aan.

06

Sommer Schilderwerken B.V.
Vasco Da Gamastraat 30, Emmen
Tel: 0591-61 22 11
Jaren werkzaam: 66 jaar
11
werknemers

 Emmen
(+3km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Sommer Schilderwerken b.v. Sommer Schilderwerken b.v. is al meer dan 60 jaar een begrip in Emmen en omgeving. En daar zijn we reuze trots op. Onze vakmensen zit het schilderen in het bloed en we zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren. Sommer wil graag een allround pakket aanbieden en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Emmen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Emmen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×