logo
glaszetter achtergrond

Koops Schilderwerken

Koops Schilderwerken

Koops Schilderwerken
Jodensteeg 2, Emmen
Tel: 06-55745098

Extra informatie

Welkom bij uw Vakschilder.

Koops Schilderwerken brengt al meer dan 14 jaar kleur in en rond uw huis.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor verschillende soorten gebouwen en projecten als monumentale panden, Vereniging van Eigenaren (V.v.E), woningcorporaties, kantoren en woningen.

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk kunt bij Koops Schilderwerken terecht!

Als Erkend Glaszetbedrijf leveren wij een compleet pakket diensten. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Elk type glas heeft zijn eigen uitstraling. We geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. En wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

Diensten

  • Onderhoud
  • Reparatie

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Koops Schilderwerken