logo
glaszetter achtergrond

Sanders Emmen

Sanders Emmen

Sanders Emmen
Noordbargerstraat 3, Emmen
Tel: 0591-617976

Extra informatie

24/7 Herstel glasschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een kapotte ruit in je woonkamer? Of een etalageruit die is beschadigd? Er is niets vervelender dan glasschade aan je huis of bedrijfspand. Sanders beschikt over een eigen glasservice die 24 uur per dag voor je klaarstaat, 7 dagen per week. Dus neem contact op als je glasschade hebt. We lossen de schade snel en goed voor je op en brengen indien nodig een noodvoorziening aan.

Glas specialist

Glas is een bijzonder materiaal. Het is vlijmscherp, het is kwetsbaar en ijzersterk tegelijk en het wordt in ieder gebouw op verschillende manieren gebruikt. Veel deuren zijn van glas, alle etalages, veel puien bestaan grotendeels uit glas en ook binnen wordt veel glas gebruikt, denk bijvoorbeeld aan tafels, spiegels….

Sanders Schilderwerken is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glas voor onder andere nieuwbouw- en renovatieprojecten. Er is altijd een flink aantal specialisten beschikbaar. Grote projecten kunnen hierdoor snel worden afgewerkt.

Maar ook bij calamiteiten met veel glasschade kan ons team van glaszetters snel en effectief hulp bieden. Zo nodig verzorgt het team ook noodreparaties. Overdag, maar ook ’s avonds en in het weekend. Zowel een klein ruitje naast de voordeur als de enorme glazen pui van een winkelpand kunnen we vrijwel direct leveren en plaatsen. En om aan te geven hoe ver ons specialisme gaat, we verzorgen in voorkomende gevallen ook het op maat maken en zetten van een speciaal gevormde etalageruit van een winkel of het restaureren van een glas-in-lood raam voor een kerk.

Bedrijfsgegevens

Sanders Emmen is actief sinds 1 september 1935. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 6420. Deze code staat voor "Financiële holdings". De sector waarin Sanders Emmen valt is Financiële instellingen en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Besturen van vennootschappen en beheren van vermogen

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Sanders Emmen