logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Enkhuizen


Overzicht glaszetters Enkhuizen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasgroep Enkhuizen
Het Witte Hert 14, Enkhuizen
Tel: 0228-592761
Jaren werkzaam: 39 jaar
5
werknemers

 Enkhuizen
(+2km)

01

Extra informatie:
Glasgroep Enkhuizen herstelt en levert glas, ondersteund door de modernste middelen en met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van montagevoorschriften en veiligheidseisen, door geheel Nederland. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht met al uw vragen en ideeën. Een compleet product of een speciale productie.

02

Burgmeijer Glasverwerking
van Bleiswijkstraat 25, Enkhuizen
Tel: 06-50230556
Jaren werkzaam: 24 jaar
1
werknemer

 Enkhuizen
(+1km)

02

Extra informatie:
Over ons Al sinds 1999 is Burgmeijer Glasverwerking actief in de omgeving van Enkhuizen met verschillende glaszetterswerkzaamheden. We kunnen u bedienen met alle soorten glas die u kunt bedenken: Enkel- en dubbelglas, HR++ glas maar ook veiligheidsglas. Wij kunnen deze glassoorten plaatsen als onderdeel van nieuwbouw, maar kunnen ook bestaand glas vervangen. Bovendien kunnen wij u voorzien van decoratief glas, bijvoorbeeld gezandstraald glas of glas in lood.

03

Glasservice Van- Wijte
Actief in Enkhuizen
Tel: 0228-568040
Jaren werkzaam: 12 jaar
2
werknemers

 Grootebroek
(+5km)

03

Extra informatie:
Glasservice Van- Wijte Al 40 jaar expert in glas. Met onze 40 jaar ervaring in het vak bent u altijd verzekerd van goed advies en een oplossing voor al uw glas vraagstukken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: - Hardglazen binnendeuren - Spiegels - Tafels - Gezandstraalde glas - Glas in Lood Wij adviseren u graag en adviseren de beste oplossingen afgestemd op uw budget.

04

Huisman Glas- en Schilderwerken
Actief in Enkhuizen
Jaren werkzaam: 22 jaar
3
werknemers

 Grootebroek
(+5km)

04

Extra informatie:
Welkom bij HUISMAN Glas- & Schilderwerken! Via deze site proberen wij u een idee te geven van onze werkzaamheden en wat de mogelijkheden zijn van ons bedrijf. U kunt hier vinden welke produkten wij gebruiken en door welke leveranciers deze produkten worden geleverd, maar ook wie onder andere onze opdrachtgevers zijn. Ook kunt u hier foto's bekijken van werken welke wij hebben gedaan of mee bezig zijn.


Glaszetters Enkhuizen

Als je ruiten wilt laten vervangen in Enkhuizen, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar mogelijke stappen die je kunt nemen:

Zoek een professioneel bedrijf: Begin met het zoeken naar een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervangen van ruiten. Je kunt online zoeken naar lokale glaszetters in Enkhuizen of vragen om aanbevelingen van vrienden, buren of collega's.

Vraag offertes aan: Neem contact op met de geselecteerde bedrijven en vraag om offertes voor het vervangen van de ruiten. Zorg ervoor dat je duidelijk aangeeft welke ruiten je wilt laten vervangen en geef eventuele specifieke vereisten door.

Vergelijk prijzen en services: Vergelijk de ontvangen offertes en let niet alleen op de prijs, maar ook op de services die worden aangeboden. Controleer of de prijzen inclusief materialen, arbeid en eventuele garanties zijn.

Kies een geschikt bedrijf: Selecteer het bedrijf dat het beste aan je behoeften voldoet, op basis van de prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Maak een afspraak: Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor het vervangen van de ruiten. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie, zoals het adres en het type ruiten dat moet worden vervangen, verstrekt.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat de ruimte rondom de ruiten vrij is van obstakels en dat eventuele raamdecoraties zijn verwijderd.

Uitvoering van het werk: Op de afgesproken dag en tijd zal het glaszettersbedrijf de oude ruiten verwijderen en nieuwe ruiten installeren. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders aanwijst om toegang te verlenen tot de woning.

Betaling: Nadat het werk is voltooid, ontvang je de factuur van het glaszettersbedrijf. Zorg ervoor dat je de betaling volgens de afgesproken voorwaarden regelt.

TIPTip: Het is belangrijk om te onthouden dat dit slechts algemene stappen zijn en dat de specifieke procedure kan variëren afhankelijk van het bedrijf dat je kiest. Het is altijd verstandig om rechtstreeks contact op te nemen met het glaszettersbedrijf voor gedetailleerde instructies en specifieke informatie over hun proces.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Enkhuizen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Enkhuizen en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×