logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Enschede


Overzicht glaszetters Enschede

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Het Glashuys
Najaarsweg 23a, Enschede
Tel: 06 536 88 246

 Enschede
(+5km)

01

Extra informatie:
Over Het GLAS Huys Het GLAS Huys biedt glasoplossingen op maat voor werk- en woonomgeving. Wij adviseren, leveren en monteren. Ook bieden we projectbegeleiding. Ons succes komt door jarenlange ervaring en een flinke portie Twente nuchterheid. We passen glas toe in zakelijke omgevingen zoals kantoren, maar ook bij u thuis. Glas is onze wereld: daardoor zijn we op de hoogte van de laatste trends en innovaties in de wereld van glas.

02

Allglas Veldman bv
Gasfabriekstraat 2, Enschede
Tel: 053 - 4282124

 Enschede
(+1km)

02

Extra informatie:
“Allglas Veldman BV is een begrip” Door de jaren heen hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd en kunnen wij verzekeraars, gemeentes, woningbouwverenigingen, aannemers, schilders, politie, beveiligingsbedrijven, architecten, en natuurlijk particulieren tot onze vaste klantenkring rekenen. Kwaliteit en goede service staan hoog in het vaandel binnen ons bedrijf.

03

Schildersbedrijf Bonke & Zn.
Twekkeler Es 41, Enschede
Tel: 053-4318809

 Enschede
(+4km)

03

Certificering / branche organisatie:
AF Erkend ISO normering 9001:2008 Bureau Veritas VCA

Extra informatie:
Bonke & Zn BV staan klantgerichtheid en kwaliteit centraal. Sinds 1924 voeren wij de meest uiteenlopende werkzaamheden op schilders- en afwerkingsgebied uit. De vakbekwaamheid en kennis die door de jaren heen zijn opgebouwd zijn met recht groot te noemen. Bonke & Zn BV telt circa zestig medewerkers. In samenwerking met leveranciers zorgt Bonke & Zn BV ervoor dat haar medewerkers intern worden opgeleid en up-to-date blijven met de laatste technieken.

04

Schildersbedrijf Twente BV
Holterhofweg 206, Enschede
Tel: 053-4319818

 Enschede
(+4km)

04

Extra informatie:
Wij komen graag voor een gratis inspectie Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit bezoek voeren we een gratis inspectie uit en bespreken we uw wensen. Daarnaast vertellen we u meer over onze werkwijze en garantie. Vervolgens maken we een offerte op maat voor u. Ook deze is geheel vrijblijvend.

05

H Becker en Co BV
Lipperkerkstraat 135, Enschede
Tel: 053-4315398

 Enschede
(+2km)

05

Extra informatie:
Becker voor glas, verf en behang Ruit kapot? Becker helpt vlot! Hebben uw buurjongetjes te enthousiast gevoetbald waardoor u nu een ruit heeft met een groot gat? Of zit u om een andere reden met een kapotte ruit? Bel Becker Glas 24/7 op 053-4315398 en u heeft dezelfde dag nog het gat gedicht. Becker Glas levert glas, verf en behang aan zowel de zakelijke als de particuliere markt.

06

Schildersbedrijf Mellink Schilders
Ribbeltsweg 39/A, Enschede
Tel: 053-4350779
Jaren werkzaam: 86 jaar
7
werknemers

 Enschede
(+2km)

06

Certificering / branche organisatie:
FOSAG

Extra informatie:
Een bekende naam in Oost-Nederland. Geen verwaande kwasten. Nuchter. Met beide benen op de grond. Maar wel kleurrijk. Dat bewijst bijvoorbeeld onze referentielijst. Bij elke opdracht schilderen we het u niet mooier af dan het is. Wij houden van duidelijkheid. Vooraf. Zodat u achteraf voor louter aangename verassingen komt te staan. Goed schilderen is een kunst zeggen we. Natuurlijk moet u dat niet al te letterlijk nemen.

07

Service Glasherstel OverGelder
De Reulver 103a, Enschede
Tel: 085 202 0611

 Enschede
(+3km)

07

Extra informatie:
Een kapotte ruit is al vervelend genoeg Service Glasherstel OverGelder is een glasservice-organisatie met een landelijke dekking in Nederland. Via onze eigen goed uitgeruste meldkamer worden schades op de meest moderne wijze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar razendsnel uitgevoerd. Als u een kapotte ruit heeft, zoekt u een glasservicebedrijf dat 24/7 bereikbaar is voor glasherstel. Service Glasherstel OverGelder heeft gecertificeerde glaszetters die snel glasreparatie kunnen realiseren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Enschede of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Enschede en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×