logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Enter


Overzicht glaszetters Enter

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Twentse Glasgroep BV
Mettenkampsweg 9B, Enter
Tel: 0547-272065

 Enter
(+1km)

01

Extra informatie:
Wie zijn we........ De Twentse Glasgroep BV is een onafhankelijke glasgroothandel alswel een glasmontagebedrijf. Vanuit Goor werken we met 17 medewerkers, waarvan 11 betrokken glaszetters in vaste dienst. Naast het leveren en monteren van glas hebben we ook beglazingsmaterialen, lakken, muurverven en aanverwante non-paint artikelen. Waar ligt onze kracht Onze grote kracht ligt in logistiek, planning, inkoop én glasmontage.

02

Schildersbedrijf van Putten
Actief in Enter
Tel: 0548-512801

 Rijssen
(+5km)

02

Extra informatie:
~WELKOM~ Schildersbedrijf van Putten is op 1 januari 1931 opgericht. Het is dan ook een bedrijf met jarenlange ervaring. Wij richten ons voornamelijk op particulieren, maar ook werken wij voor zowel bedrijf als verzekeringen. Graag nemen wij u het werk uit handen wat komt kijken bij het schilderen van uw woning. Het draait bij het onderhoud van uw exterieur niet alleen om een likje verf. Schilderen is een ambacht dat schildersbedrijf van Putten in de vingers heeft.

03

Bruins schilderwerken
Actief in Enter
Tel: 06 - 36124488

 Rijssen
(+6km)

03

Extra informatie:
Bruins Schilderwerken in Rijssen is een dynamisch bedrijf dat beschikt over gedegen vakmanschap en levert kwalitatief hoogstaand werk aan gemeentelijke instellingen, bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor binnen- buiten- en onderhoudsschilderwerk. Ruime ervaring hebben wij ook in het plakken van diverse soorten behang. Een schitterend en fraai alternatief hiervoor is glasweefsel ook wel glasvlies genoemd.

04

Van Essen Glas BV
Actief in Enter
Tel: 0546-852476

 Almelo
(+7km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Van Essen Glas in Almelo. Van Essen Glas houdt zich sinds 1994 bezig met vele werkzaamheden op het gebied van glas voor zowel bedrijven als particulieren. Wij leveren en plaatsen vrijwel alle soorten glas voor nieuwbouwwoningen, renovatiewerkzaamheden, buitenbeglazing voor kantoren en industriële objecten en binnenbeglazing voor gebouwen en woningen.

05

Cellie Glashandel en Glaszetterij
Actief in Enter
Tel: 0546-811491

 Almelo
(+9km)

05

Extra informatie:
Cellie Glashandel & Glaszetterij in Almelo staat sinds 1966 glashandelgarant voor degelijk glasherstel. De glashandel heeft een grote keus aan beglazingen op voorraad. Hierdoor is de naam Cellie glashandel een begrip in de regio. Om de klanten nu en in de toekomst op maat te kunnen bedienen worden de nieuwe ontwikkelingen op de voet gevolgd.

06

Mulder Schilders
Actief in Enter
Tel: 0546-871525

 Almelo
(+10km)

06

Extra informatie:
Onze klanten beschouwen ons als het vaste centrale aanspreekpunt bij zaken rondom vastgoedonderhoud zoals: advies, reinigings- en geveltechniek, industriële gietvloeren en veiligheidsbeslag volgens Politiekeurmerk. We werken voor vastgoedbeheerders en corporaties, voor de industrie, voor zorginstellingen en gemeenten in de regio en zijn dan vaak de vaste partner voor onderhoud van het vastgoed.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Enter of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Enter en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×