logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Enter


Overzicht glaszetters Enter

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Twentse Glasgroep BV
Mettenkampsweg 9B, Enter
Tel: 0547-272065
Jaren werkzaam: 18 jaar
12
werknemers

 Enter
(+1km)

01

Extra informatie:
Wie zijn we........ De Twentse Glasgroep BV is een onafhankelijke glasgroothandel alswel een glasmontagebedrijf. Vanuit Goor werken we met 17 medewerkers, waarvan 11 betrokken glaszetters in vaste dienst. Naast het leveren en monteren van glas hebben we ook beglazingsmaterialen, lakken, muurverven en aanverwante non-paint artikelen. Waar ligt onze kracht Onze grote kracht ligt in logistiek, planning, inkoop én glasmontage.

02

Schildersbedrijf van Putten
Actief in Enter
Tel: 0548-512801
Jaren werkzaam: 93 jaar
1
werknemer

 Rijssen
(+5km)

02

Extra informatie:
~WELKOM~ Schildersbedrijf van Putten is op 1 januari 1931 opgericht. Het is dan ook een bedrijf met jarenlange ervaring. Wij richten ons voornamelijk op particulieren, maar ook werken wij voor zowel bedrijf als verzekeringen. Graag nemen wij u het werk uit handen wat komt kijken bij het schilderen van uw woning. Het draait bij het onderhoud van uw exterieur niet alleen om een likje verf. Schilderen is een ambacht dat schildersbedrijf van Putten in de vingers heeft.

03

GM Glasservice Rijssen
Actief in Enter
Tel: 085-1301189
Maanden werkzaam: 8 maand
2
werknemers

 Rijssen
(+5km)

03

Extra informatie:
Over GM Glasservice Rijssen GM Glasservice Rijssen houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Wij kunnen de plaatsing van een ruim assortiment aan glassoorten voor particulieren en bedrijven verzorgen.

04

Bruins schilderwerken
Actief in Enter
Tel: 06 - 36124488

 Rijssen
(+6km)

04

Extra informatie:
Beglazing Onder beglazing verstaan wij het plaatsen van meervoudig isolatieglas, enkelglas, figuurglas en glas in lood. Glaswerk Rekening houdend met uw wensen komen wij met een passende en zo voordelig mogelijke oplossing voor uw glaswerk. Wij leveren alle glassoorten van normaal enkelglas tot en met het best isolerende HR++.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Enter of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Enter en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×