logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Ermelo


Overzicht glaszetters Ermelo

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszettersbedrijf Petersen
Hamburgerweg 47, Ermelo
Tel: 0341 84 28 93

 Ermelo
(+1km)

01

Extra informatie:
Altijd snel hulp van een glaszetter Glas is een kwetsbaar materiaal dat gemakkelijk beschadigt. Daarom is het belangrijk dat u een glaszetter heeft die snel kan handelen. Dankzij de 24/7 service van Glaszettersbedrijf Petersen bent u dag en nacht verzekerd van een ervaren glaszetter. Welke u kunt inschakelen voor het uitvoeren van glasherstel en vervanging.

02

V.O.F. Jabo Glas-Verf-Behang
Dokter Holtropstraat 99, Ermelo
Tel: 0341-554111

 Ermelo
(+1km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Jabo Glas-verf-behang VOF Wij zijn een familiebedrijf van ouders op (schoon)zonen en (schoon)dochters sinds 1975 en zijn een enthousiast team. U kunt bij ons terecht voor ruitschade, isolatieglas, spiegels, hardglas, gelaagd glas, glas in lood, koelkastplaatjes, autospiegels, achterwanden voor keukens, hardglazen deuren, douchewanden en -deuren incl. beslag en planchetten incl. glasdragers.

03

Van den Berg Glas
Actief in Ermelo
Tel: 0341-454476

 Harderwijk
(+8km)

03

Extra informatie:
Glaszetter voor aannemer, bedrijf en particulier Of het nu gaat om (grootschalige) nieuwbouw, verbouw of vervanging, Van den Berg Glas is graag uw glaszetter. Wij werken voor aannemers, MKB-bedrijven, groothandels en particulieren op de hele Veluwe. Zo zetten wij glas in Harderwijk, Nunspeet, Ermelo en Putten.

04

Glashandel Zeewolde
Actief in Ermelo
Tel: 06-83671714

 Zeewolde
(+11km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel Zeewolde. Bij glashandel Zeewolde kunt u terecht voor vele toepassingen op het gebied van glas voor zowel nieuwbouw, renovatie en reparatie. Wij kunnen u onder andere leveren: -Enkel glas / floatglas -Dubbel glas -HR, HR+, HR++ -Gehard of veiligheidsglas -Gelaagd glas -Motiefglas -Melkglas Ook kunnen wij u van dienst zijn met: -Getint glas -Facet geslepen glas -Spiegels Glaszetten Glashandel Zeewolde kan alle glassoorten en maten zetten.

05

Van Vliet Schildersbedrijf
Actief in Ermelo
Tel: 0577-401367
Jaren werkzaam: 67 jaar
4
werknemers

 Uddel
(+12km)

05

Extra informatie:
Schildersbedrijf van Vliet is een bedrijf die zich gedurende 50 jaar in de wijde omgeving een reputatie heeft opgebouwd waarin betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze activiteiten richten zich op glas- en schilder- en behangwerk. De uitvoering van onderhoudsschilderwerk in zowel grote- als kleinschalige projecten is daarbij onze hoofdactiviteit. Wij ambiëren een goede relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers.

06

Schildersbedrijf Van Domselaar
Actief in Ermelo
Tel: 033-2451402

 Nijkerk
(+13km)

06

Extra informatie:
Wie zijn wij: Ons schildersbedrijf is een familiebedrijf sinds 1918 Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Naast ons schildersbedrijf hebben wij ook een winkel met verf, behang en aanverwante producten. Tevens hebben wij ook een lijstenmakerij en verkopen wij Talens produkten: Amsterdam acryl verf, verfhulpmiddelen en schildersdoeken voor de kunstschilder. Wat doen wij: U kunt bij ons terecht voor al uw schilder- en behangwerkzaamheden en het leveren en/of plaatsen van alle soorten glas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Ermelo of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Ermelo en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×