logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Finsterwolde

Overzicht glaszetters Finsterwolde

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wiegers Glaszaak
Actief in Finsterwolde
Tel: 0597-413257

 Winschoten
(+8km)

01

Extra informatie:
Glaszaak Wiegers is een groothandel in vlakglas welke levert en plaatst zowel aan bedrijven als aan particulieren, wij zijn al meer dan 25 jaar een begrip in Winschoten en omgeving. Op onze website vindt u de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot het leveren en het plaatsen van glas, spiegels, hardglazen puien en deuren en nog heel veel meer. Isolatieglas: Om het millieu te sparen en de stijgende energiekosten op te vangen moeten we al jaren zuinig omspringen met

02

Arends Schildersbedrijf
Actief in Finsterwolde
Tel: 0597-612590

 Oude pekela
(+13km)

02

Extra informatie:
Wij zijn een bedrijf dat naast projectmatig schilderwerk in de industrie en voor woningcorporaties,ook schilderwerk uitvoert bij particulieren. Een schilder-, glaszet- of behangklus voeren wij altijd met veel plezier en vakmanschap uit. En de klus is voor ons nooit “te klein”of “te groot”.

03

G van Dijk Schildersbedrijf en Glashandel
Actief in Finsterwolde
Tel: 0598-432131

 Siddeburen
(+15km)

03

Extra informatie:
Geheel nieuw is het digitaal bestellen van uw glas, van enkelglas t/m vele soorten combinaties isolatieglas. Hiermee voorzien wij vele particulieren en zakelijke klanten van een extra service om zeer snel glas te leveren. Ook de ontwikkeling in de glasmarkt volgen elkaar in razend tempo op o.a. HR++, veiligheidsglas, brandwerend glas, zonreflecterend glas, glas in lood en inbraakwerende beglazing. Dit alles in enkel en in combinatie met isolatieglas te leveren. Hierbij horen uiteraard ook de ver

04

Wieske & Zn
Actief in Finsterwolde
Tel: 0597-645284

 Nieuwe pekela
(+16km)

04

05

Zuiderweg Verf en Wand
Actief in Finsterwolde
Tel: 0598-612557

 Veendam
(+18km)

05

Extra informatie:
Sinds 1955 is Zuiderweg Veendam een begrip. Hier is alles te vinden voor een mooie wand en een prachtig interieur. Er is veel keus uit goede producten met daarbij een gedegen advies. Kom langs met ideeën en Zuiderweg levert de juiste producten om het te realiseren.

06

Glasverzekeringsmaatschappij Veenkoloniale Onderl
Actief in Finsterwolde
Tel: 06-30941446

 Veendam
(+19km)

06

Bent u een glaszetter uit Finsterwolde of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Finsterwolde en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×