logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Franeker


Overzicht glaszetters Franeker

 
 
Glaszetter
Plaats
01

D&O Bouwglas
De Vang 3, Franeker
Tel: 0517-392532

 Franeker
(+2km)

01

Extra informatie:
Graag vertellen we iets meer over ons bedrijf. D&O is uw professionele partner voor hoogwaardige bouwproducten van glas, kunststof en aluminium. Wij leveren uitsluitend topproducten van de betere merken. Onze kracht zit in het ontwerpen en uitvoeren van maatprojecten; van een complete veranda met gecombineerde carport tot een enkele douchecabine. Als gecertificeerde vakspecialisten staan we garant voor een keurige afwerking, netheid op de werkplek en een correcte aflevering.

02

FBS Bouwglas
Kelvinstraat 5, Franeker
Tel: 0517-383343

 Franeker
(+3km)

02

Extra informatie:
Welkom bij de Franeker Bouwglas Service Wij leveren en plaatsen glas. Isolatieglas, ook wel dubbel glas genoemd, komt het vaakst voor. Maar ook voor het leveren en plaatsen van glas in lood – zowel restauratie als nieuw ontwerp – en andere glassoorten kunt u bij ons terecht.

03

Steinfort Glas B.V.
Marconistraat 6, Franeker
Tel: 0517 38 09 00

 Franeker
(+2km)

03

Extra informatie:
Snel en effectief Flexibele totaalleverancier Glas voor elke toepassing. Alle vormen en soorten slijpwerk, uitsparingen en gaten, harden, bedrukken of lamineren. Steinfort heeft de juiste machines en de benodigde kennis. Voor de meest bijzondere combinaties en samenstellingen. Enkele stuks of seriematig. Op de afgesproken tijd geleverd en verpakt op de manier die het beste bij uw bedrijf past. Dat maakt Steinfort een flexibele totaalleverancier.

04

Roosma Schildersbedrijf BV
Zevenhuizen 12, Franeker
Tel: 0517-390790

 Franeker
(+2km)

04

Extra informatie:
Beglazing Van enkel glas naar dubbel glas, het vervangen of vernieuwen van kozijnen en uiteraard een mooie afwerking: Roosma Schilders verzorgt het van begin tot eind. Glaszetten is een specialistisch vak. U kunt altijd bij ons terecht als een raam is gebroken of aan vervanging toe is. Wij werken onder AF-certificering, dus u mag er vanuit gaan dat we kwalitatief hoogstaand werk leveren.

05

Glasservice Ap Zuurmond
Actief in Franeker
Tel: 0517 85 02 93

 Harlingen
(+7km)

05

Extra informatie:
Glasservice Ap Zuurmond Glasservice Ap Zuurmond heeft al vele jaren ervaring in het vakkundig plaatsen, herstellen en vervangen van alle soorten glas. Onze glasservice plaatst, hersteld en vervangt glas voor onder andere particulieren en bedrijven. Glas op maat Bij Glasservice Ap Zuurmond bent u aan het juiste adres voor professioneel maatwerk van alle glassoorten. Op onze overzichtspagina staan al onze glassoorten die stuk voor stuk op maat te leveren zijn.

06

Schakenbos Glasservice
Actief in Franeker
Tel: 0517-415572

 Harlingen
(+8km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Franeker of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Franeker en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×