logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Groningen > Garrelsweer


Overzicht glaszetters Garrelsweer

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Timmers Schilders BV
Stadsweg 99A, Garrelsweer
Tel: 0596-613655
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Garrelsweer
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF Erkend

Extra informatie:
Glaszetter Ben je op zoek naar een glaszetter voor jouw woning, kantoor of andere ruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Timmers Schilders is naast meesterschilder namelijk ook meester in het glaszetten. Lees hieronder meer over onze werkwijze, neem contact met ons op via 0596-613655, of vraag direct een offerte aan! Glaswerk voor elke situatie Glas is tegenwoordig verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen; voor iedere situatie is er een ander soort glaswerk mogelijk.

02

Kerbof Schilders BV
Actief in Garrelsweer
Tel: 0596-614400
Jaren werkzaam: 34 jaar
16
werknemers

 Delfzijl
(+8km)

02

Extra informatie:
Beglazing Heeft u glasschade? Dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen. Wij lossen uw schade snel en goed op. Glasschade online melden? Dat kan via ons meldingsformulier. Ook voor het plaatsen van isolatie -en enkelglas kunt u Kerbof Schilders inschakelen. Tevens zijn wij specialist op het gebied van isolatieglas en bieden als één van de weinigen Eclaz One beglazing aan.

03

Weistra Schilderwerken
Actief in Garrelsweer
Tel: 06-51970677

 Delfzijl
(+9km)

03

Extra informatie:
Glas Glas is er in vele soorten en maten en brengt isolatie veiligheid en sfeer. Enkele soorten beglazing: • enkel (float) glas • standaard isolatie glas • hr + isolatieglas • hr++ isolatieglas • gefigureerd glas • veiligheidsglas Weet u niet precies welke soort glas u nodig heeft, wij adviseren u graag.

04

Zijl Schilderwerken
Actief in Garrelsweer
Tel: 06-15151616

 Bedum
(+12km)

04

05

Schildersbedrijf van Duinen
Actief in Garrelsweer
Tel: 06-48405760

 Groningen
(+13km)

05

Extra informatie:
Dubbelglas Heeft u een opdracht voor dubbelglas? Schildersbedrijf van Duinen heeft ervaring in opdrachten met dubbelglas. Door onze kennis en expertise geven we u het juiste advies en kunnen wij voor u aan de slag.

06

Schildersbedrijf Van der Maar
Actief in Garrelsweer
Tel: 050 - 549 41 71

 Groningen
(+15km)

06

Extra informatie:
Energiebesparende beglazing Het leveren en plaatsen van beglazing is onderdeel van ons brede dienstenpakket. We adviseren vooral dubbel glas, hoogrendementsbeglazing en HR++ beglazing. Deze beglazing isoleert uitstekend, vergroot het comfort en u bespaart flink op de energiekosten. Het is goed om te weten dat u al kunt besparen zonder uw kozijnen te moeten vervangen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Garrelsweer of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Garrelsweer en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×