logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Geldrop


Overzicht glaszetters Geldrop

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Gog Glas
Emopad 37 D, Geldrop
Tel: 040-2851098
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Geldrop
(+2km)

01

Extra informatie:
Gog Glas al ruim 25 jaar een begrip. Wij zijn specialist in alle soorten glas. We werken met een deskundig team wat netjes en zorgvuldig werkt, zodat we zowel kleinere als grotere opdrachten kunnen aannemen. Daarvoor zorgen een groot vakmanschap, opgebouwd door jarenlange ervaring, en grote klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Of het nu om een groot bouwbedrijf gaat of om een particuliere opdrachtgever, een samenwerking met Gog Glas zal nog steeds tot grote tevredenheid leiden.

02

Glascentrale Bore
Ganseboom 15, Geldrop
Tel: 040-2853833
Jaren werkzaam: 39 jaar
3
werknemers

 Geldrop
(+2km)

02

Extra informatie:
42 Jaar geleden gearriveerd vanuit Wales, begonnen als glaszetter in loondienst en nu alweer 32 jaar de trotse, maar bescheiden eigenaar van Glascentrale Boré uit Geldrop: Dave Bott, een man met liefde voor zijn vak. Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt, waagde hij, samen met zijn Geldropse echtgenote, de stap en inmiddels is het alweer 32 jaar geleden dat zij hun eenmanszaak oprichtten.

03

Glasservice Geldrop-Mierlo
Wolstraat 30, Geldrop
Tel: 06 5190 1734
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Geldrop
(+2km)

03

Extra informatie:
Ervaren glaszetter voor alle soorten glas Glasservice Geldrop-Mierlo is al tientallen jaren actief in glas zetten. Het vak kent voor ons dan ook geen geheimen meer, van de reparatie van een wc-raampje tot het plaatsen van gebogen ramen in een compleet flatgebouw. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of reparatie van glasschade: wij staan klaar om het glas van uw keuze te zetten.

04

J W Meulendijks Schilderwerken
Brunel 8, Geldrop
Tel: 040-2861054

 Geldrop
(+2km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Plaatsen en leveren van glas, nieuw of reparatie. Heeft u een raam kapot, wilt u enkel glas vervangen voor dubbel glas, of bent u gewoon uitgekeken op een bepaald soort glas, ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

05

Timmermans Schilderwerken V.O.F.
Hulst 37, Geldrop
Tel: 040 - 285 88 21

 Geldrop
(+2km)

05

Extra informatie:
Glasservice Timmermans Schilderwerken verzorgt beglazing voor alle type panden, van woningen en kantoren tot winkels en bedrijfspanden. Wij hebben ruime ervaring met verschillende typen beglazing, zoals bijvoorbeeld veiligheidsglas en isolatieglas. Onderhoud Ook onderdeel van onze glasservice is het onderhoud. Aan de beglazing zelf valt weinig te onderhouden, maar belangrijk is dat de kitzomen rondom het glaswerk goed zijn.

06

Schildersbedrijf Van Gerven & Verhees
Baron van Tuyll van Serooskerkenstraat 2, Geldrop
Tel: 040-2853128

 Geldrop
(+1km)

06

Extra informatie:
Glas in lood beglazing Voor de oorsprong van glas moeten we terug in de tijd naar het oude Egypte. Vandaar heeft het gebruik van glas zich verspreid via Byzantium naar de Griekse cultuur en naar het Romeinse Rijk. Bij opgravingen van het oude Pompei zijn de oudste toepassingen van vlakglas als raamvulling gevonden.

07

Glascentrale Peer
Actief in Geldrop
Tel: 040-2454447
Jaren werkzaam: 26 jaar
2
werknemers

 Eindhoven
(+4km)

07

Extra informatie:
Wij van Glascentrale Peer zijn al sinds heel wat jaren gespecialiseerd in alles wat met glas te maken heeft. Of het nu gaat om een kapot raam dat vervangen moet worden, ook al is het s'nachts dat kan dankzij onze 24 uur service. Of maat werk zowel dubbele beglazing als douce glas en zelfs glas in lood wij maken het voor u. Bij onze foto sectie kunt u zien wat voor professioneel maatwerk wij voor u maken.


Glaszetters Geldrop

Als je glas wilt laten plaatsen in Geldrop, Nederland, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters in Geldrop: Je kunt online zoeken naar glaszetters in Geldrop of vragen om aanbevelingen van vrienden, buren of familieleden die eerder glaswerk hebben laten plaatsen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om offertes voor het plaatsen van het gewenste glas. Zorg ervoor dat je alle relevante details vermeldt, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, reputatie, ervaring en de kwaliteit van het werk van de glaszetter. Kies een glaszetter die aan jouw behoeften en budget voldoet.

Plan een afspraak: Neem contact op met de gekozen glaszetter en plan een afspraak voor het plaatsen van het glas. Bespreek alle details, zoals de datum, tijd en locatie van de installatie.

Voorbereidingen treffen: Zorg ervoor dat de ruimte waar het glas geplaatst moet worden toegankelijk is en vrij van obstakels. Verwijder indien nodig gordijnen, meubels of andere items die in de weg kunnen staan.

Glasinstallatie: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter het glas komen plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of zorg voor iemand die namens jou aanwezig kan zijn.

Betaling en nazorg: Na de installatie zal de glaszetter je informeren over de betaling. Controleer het geplaatste glas zorgvuldig en zorg ervoor dat je tevreden bent voordat je betaalt. Vraag ook naar eventuele garanties op het geplaatste glas.

Het is altijd verstandig om voorafgaand aan het plaatsen van glas advies in te winnen bij professionele glaszetters en eventuele specifieke vereisten of vragen te bespreken.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Geldrop of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Geldrop en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×