logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Geleen


Overzicht glaszetters Geleen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Ad de Jong Glas
Handelsweg 40, Geleen
Tel: 046-4743984
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Geleen
(+2km)

01

Extra informatie:
Ad de Jong Glas Al ruim 30 jaar een begrip in Sittard-Geleen en omstreken. Wij zijn een echt familiebedrijf en zeer actief in met name de particuliere sector. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van alle soorten glas en complexere beglazingswerkzaamhede, inclusief de oude ambachten, zoals glas in lood (ook in dubbelglas) uit eigen atelier en stopverfbeglazingen. Verder zijn wij ook zeer actief in kunststof en aluminium kozijn en terrasoverkappingen in allerlei soorten en maten.

02

City Glas Zuyd
Gladiolensingel 49, Geleen
Tel: 06 484 62 113
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Geleen
(+3km)

02

Extra informatie:
Uw woning voorzien van kunststof kozijnen Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Kies dan voor kunststof kozijnen. Naast de moderne uitstraling, zorgt kunststof ook voor een goede isolatie én kunststof gaat jaren mee. Zo zit u de komende tijd goed! City Glas Zuyd werkt samen met DHK Kozijnen om u te voorzien van top kwaliteit kozijnen in alle soorten en maten.

03

Glashandel Correct
Molenstraat 24, Geleen
Jaren werkzaam: 27 jaar
1
werknemer

 Geleen
(+1km)

03

04

Glas Tech Solutions BV
Actief in Geleen
Tel: 046-4280728
Jaren werkzaam: 20 jaar
1
werknemer

 Beek
(+4km)

04

Extra informatie:
Glashard de beste We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en het leveren van glas, hang- en sluitwerk voor glas en diverse glasartikelen. Maak je huis energiezuinig en bespaar onmiddellijk op je energiefactuur door HR++ Isolatieglas te plaatsen. Je kunt HR++ isolatieglas ook plaatsen in bestaande ramen (met zowel houten, aluminium of kunststof raamwerk).’ Ook hiermee kunnen we U uitstekend helpen.


Glaszetters Geleen

Als je op zoek bent naar glaszetters in Geleen, zijn hier enkele opties die je kunt overwegen:

Lokale glasbedrijven: Zoek naar glasbedrijven in Geleen of in de nabijgelegen omgeving. Je kunt gebruikmaken van online bedrijvengidsen, zoekmachines of vraag aan vrienden, buren of lokale bouwprofessionals voor aanbevelingen.

Bouwmarkten: Grote bouwmarkten in de buurt van Geleen kunnen glasproducten en soms ook installatiediensten aanbieden. Controleer bij bouwmarkten in de omgeving of ze deze service beschikbaar hebben.

Glasleveranciers: Neem rechtstreeks contact op met glasleveranciers. Zij kunnen je adviseren over het juiste type glas en mogelijk ook installatiediensten aanbieden of je doorverwijzen naar professionele glaszetters.

TIPTip: Het is raadzaam om offertes op te vragen bij verschillende bedrijven en de prijzen, service en kwaliteit te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over je behoeften en verwachtingen, zodat het bedrijf je een nauwkeurige offerte kan verstrekken. Vergeet niet om te controleren of het bedrijf gecertificeerd is en beschikt over de benodigde ervaring en referenties.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Geleen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Geleen en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×