logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gilze


Overzicht glaszetters Gilze

 
 
Glaszetter
Plaats
01

GlasBouw MarVerre
Tilburgsebaan 20, Gilze
Tel: 0161-456560

 Gilze
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
Glas Branche Organisatie

Extra informatie:
Glashandel met vele jaren ervaring in het leveren en monteren van vlakglasproducten in de bouw. Vanuit onze vestigingen in Gilze en Andijk bedienen wij de Nederlandse bouwwereld. Op het gebied van BEGLAZINGEN nemen wij al uw zorgen uit handen door samenwerking zoals u dat wenst: concurrerend, afspraken stipt nakomen, open en eerlijk communiceren.

02

Coppens Schilderwerken BV
Den Bulk 3a, Gilze
Tel: 0161-451833

 Gilze
(+1km)

02

Extra informatie:
Beglazing De isolatieglasexperts Bij Coppens plaatsen we elk type glas. Expert zijn we in het zetten van HR++ glas, oftewel isolerend hoogrendementglas. Veel warmte gaat verloren via de beglazing. Isolatieglas voorkomt dit grotendeels. Het is een van de vele maatregelen op het gebied van verduurzaming. Voor andere aanpassingen zoals isolatie van vloeren en daken schakelen we partnerbedrijven in die de opdracht het beste uitvoeren.

03

Glashandel van der Scheer
Actief in Gilze
Tel: 0161-491127

 Chaam
(+7km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel van der Scheer Welkom op de website van Glashandel van der Scheer. Glashandel van der Scheer is al jarenlang een begrip in Chaam en omgeving als het om glas gaat. Glashandel van der Scheer is een bedrijf dat is gespecialiseerd in glas leveren en plaatsen en monteren van kozijnen en glas voor derden En allerlei vormen van asssitentie met onze hulpmiddelen Kunt u de hulp van onze kraan goed gebruiken ? Wij van glashandel van der scheer zijn ons in de afgelopen jaren steed

04

Quick Glas
Actief in Gilze
Tel: 013 570 46 25

 Tilburg
(+8km)

04

Extra informatie:
Over ons Ze slofte naar de winkeldeur en sloot die. Ze was moe, maar het werk was nog niet gedaan. “Kom even bij mij zitten”, zei haar man. “Nee,”zei ze.” Ik moet de winkel nog schuren en de ramen nog lappen. Een bakkerswinkel moet er netjes uitzien. Ons brood moet je van buitenaf kunnen zien. Daarom moeten de ramen schoon zijn”. Glas en brood. Een ogenschijnlijk vreemde combinatie, maar niet bij Quick Glas.

05

Hoekstra Schilders & afwerkingsbedrijf
Actief in Gilze
Tel: 0162-313779

 Dongen
(+9km)

05

Extra informatie:
“De warmte vliegt letterlijk het raam uit.” Bespaar energie met isolatieglas. Isolatieglas Is uw woning of bedrijfspand nog voorzien van oud dubbelglas? Op zich prima, maar als u nu toch bezig bent met het onderhoud is het vervangen van oud dubbelglas door HR++ of triple isolatieglas een slimme zet. Isolatieglas kan geplaatst worden in kozijnen, ramen en deuren. Met dit isolatieglas brengt u uw energierekening omlaag en houdt u meer warmte in uw woning of bedrijfspand vast.

06

J. Asselman Schilderwerken B.V.
Actief in Gilze
Tel: 0162 312 963

 Dongen
(+10km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Gilze of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Gilze en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×