logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Goes


Overzicht glaszetters Goes

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schilders- en afwerkingsbedrijf Franse BV
Houtkade 12, Goes
Tel: 0113 – 64 93 61

 Goes
(+2km)

01

Extra informatie:
Schilders- en afwerkingsbedrijf Franse BV is een erkend schilders- en afwerkingsbedrijf met meer dan een eeuw ervaring in het verwerken van alle voorkomende verf- en glasproducten. Wij hebben ruime ervaring in zowel het onderhouden van allerlei objecten, als in renovatie en nieuwbouw. Particulieren, bedrijven, stichtingen, gemeenten, instellingen; diverse opdrachtgevers behoren al jaren tot onze vaste klantenkring.

02

Melieste Glas
Livingstoneweg 20, Goes
Tel: 0113-227854

 Goes
(+2km)

02

Extra informatie:
Al sinds 1938 is Glashandel Melieste Goes een toonaangevend bedrijf in de Zeeuwse (en West-Brabantse) glasmarkt. Vanaf het aller eerste begin is Melieste een klantgericht bedrijf met een persoonlijke benadering. Een klant is immers geen nummer; je moet elkaar de hand kunnen geven, even kunnen bijpraten en samen dingen realiseren.

03

Roegiers glas
Actief in Goes
Tel: 0113 577221

 Heinkenszand
(+6km)

03

Extra informatie:
WAAROM ROEGIERS GLAS Roegiers glas is het grootste glasmontagebedrijf van Zuidwest Nederland. Een professioneel glasbedrijf met ca. 30 medewerkers verzorgen dagelijks glasherstel met onze 24-uurs dienst voor verzekeringsmaatschappijen, overheden en groot vastgoedbezitters/beheerders. Bij een calamiteit staan wij in Zeeland binnen 1,5 uur bij u voor de deur.

04

Zeeuwse Glashandel
Actief in Goes
Tel: 0113-376350

 Wissenkerke
(+13km)

04

Extra informatie:
Over Ons Zeeuwse Glashandel De Zeeuwse Glashandel is opgericht door Fred. Met de expertise van de Zeeuwse Glashandel wordt menig klant, in de Zeeland en Omstreken, op de juiste manier bediend. De Zeeuwse Glashandel heeft tevens een locatie in Kamperland en Wissenkerke, waar u meer dan welkom bent.

05

Glasfiks International Glasrenovatie
Actief in Goes
Tel: 0111-414941

 Zierikzee
(+16km)

05

Extra informatie:
We realiseren ons niet altijd dat de wereld er zonder glas heel anders uit zou zien. Glas wordt op allerlei manieren toegepast. Functioneel bijvoorbeeld voor in woningen, boten en auto’s. u moet er niet aan denken dat er geen spiegels waren geweest…. Uw glas beschermt u, maar wat beschermt uw glas? Onder de microscoop bekeken heeft glas een ruw oppervlak, vergelijkbaar met een kraterlandschap met pieken en dalen.

06

Test Glaszetters
Actief in Goes
Tel: 0115-123456

 Terneuzen
(+20km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Goes of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Goes en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×