logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Goes

Overzicht glaszetters Goes

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Service Glasherstel Zeeland
Scottweg 6/A, Goes
Tel: 0113-577223

 Goes
(+2km)

01

02

Schilder- en Afbouwwerken Boot
Verrijn Stuartweg 41, Goes
Tel: 0113-230145

 Goes
(+2km)

02

Extra informatie:
Bootschilders het schildersbedrijf in Zeeland. Wanneer is het tijd om uw huis, kantoor of bedrijfspand te laten schilderen? Bootschilders bied u een breed aanbod aan schilderwerk, onderhoudsservices en advies Bootschilders is gevestigd in Heinkenszand. Heeft een breed assortiment aan eigen materieel zoals steigers, kranen en hoogwerkers en ruim 80 jaar ervaring. Zo is het schilderen van uw huis of bedrijfspand nooit een probleem en hebben we altijd de juiste oplossing voor elke schilderklu

03

Glashandel Melieste Goes
Livingstoneweg 20, Goes
Tel: 0113-227854

 Goes
(+2km)

03

Extra informatie:
Al sinds 1938 is Glashandel Melieste Goes een toonaangevend bedrijf in de Zeeuwse (en West-Brabantse) glasmarkt. Vanaf het aller eerste begin is Melieste een klantgericht bedrijf met een persoonlijke benadering. Een klant is immers geen nummer; je moet elkaar de hand kunnen geven, even kunnen bijpraten en samen dingen realiseren. Ondernemen is immers samenwerken, alleen red je het niet.

04

Glashelder Roegiers Glas BV
Actief in Goes
Tel: 0113-577220

 Heinkenszand
(+6km)

04

Extra informatie:
Schilder en glaszetter in Zeeland Roegiers de Koeijer is een glas en schildersbedrijf gespecialiseerd in service en onderhoud, binnen en buiten. Met zo’n 80 medewerkers onderhouden wij vastgoed aan de binnen en buitenkant. Wij schilderen vooral middels Just In Time Onderhoud (JITO). Onderhouden juist op tijd. Niet te laat zodat kosten te hoog worden, maar zeker ook niet te vroeg waardoor onnodig kosten worden gemaakt. U kent het wel. de vraag die wij vaak voorgelegd krijgen is mijn h

05

Zeeuwse Glashandel
Actief in Goes
Tel: 0113-376350

 Wissenkerke
(+13km)

05

06

Schoonen Schilders
Actief in Goes
Tel: 0111-415348

 Zierikzee
(+17km)

06

Extra informatie:
Ruim 25 jaar een alround schildersbedrijf. ( schilder - glas - wand afwerking - spuitwerk ) voor nieuwbouw en renovatie. Onze opdrachtgevers zijn overheid (semi) - bedrijf- als de particuliere markt.

Bent u een glaszetter uit Goes of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Goes en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×