logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Goirle


Overzicht glaszetters Goirle

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glassworkers
Nieuwkerksedijk 15, Goirle
Tel: 013 – 5902735

 Goirle
(+2km)

01

Extra informatie:
Wat doen we De activiteiten van de Glassworkers laten zich eenvoudig omschrijven: we zijn een pur sang dienstverlener in glas als bouwmateriaal. Niets meer en niets minder. De bouw of verbouwing van huizen, kantoren, winkels en werkplaatsen is altijd een complex proces van werkzaamheden die samen één doel, één resultaat hebben: het eindproduct. Dat moet goed zijn, dat moet de opdrachtgever tevredenstellen.

02

Hoskens Schilders- en Glasbedrijf
Weefraam 17, Goirle
Tel: 013-5300411

 Goirle
(+1km)

02

Certificering / branche organisatie:
VCA

Extra informatie:
Vakkundig schilderwerk staat garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Vakkundig schilderwerk realiseert een aanzienlijke meerwaarde voor uw woning of bedrijfspand. Wanneer u kiest voor kwaliteit, koopt u als het ware een unieke uitstraling en afwerking die zich in de loop der jaren gaan terug verdienen.

03

Jongbloed & Zn
Actief in Goirle
Tel: 013-5421915

 Tilburg
(+3km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Jongbloed & Zn uit Tilburg Jongbloed & Zn maakt glas oplossingen op maat voor uw interieur. Op onze website ziet u hiervan een aantal toepassingen. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar iets anders? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom tegenover het Willem-II stadion in Tilburg. Al ruim 85 jaar lang zijn wij als ‘familiebedrijf’ actief als interieur glasbedrijf.

04

Spierings glasservice
Actief in Goirle
Tel: 013-5440904

 Tilburg
(+4km)

04

Extra informatie:
Wij voorzien uw woning van dubbelglas voor een ZEER-scherpe prijs, ook ventilatie is belangrijk. Daarom is het ook fijn om te weten dat onze Ventilatie-roosters uw woning een stuk meer leefbaar maken. Niet alleen in uw kozijnen maar in heel uw woning is veel glas toepasbaar, Bijvoorbeeld: Hardglazen (schuif)deuren die ruimte besparen en erg strak ogen of een Keuken/Badkamer -wand van glas is erg modern en oogt anders dan de traditionele betegeling of spiegelwand.

05

Bert Donders Glas en Kunststof Kozijnen
Actief in Goirle
Tel: 06-22905395

 Tilburg
(+3km)

05

Extra informatie:
U bent bij ons aan het juiste adres voor: •Isolatieglas •Alle overige beglazing •Ventilatieroosters •Kunststof kozijnen •Hard houten kozijnen Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de maten op te nemen. Glas en Kunststof kozijnen van Bert Donders, al jarenlang glashelder! U bent bij ons aan het juiste adres voor alle soorten beglazing.

06

Van Geffen Schilders- & Afwerkingsbedrijf
Actief in Goirle
Tel: 06-21281947

 Tilburg
(+5km)

06

Extra informatie:
Vervanging ruitschade Beschadigde ruiten kunnen wij voor u inmeten en vervangen. Wij zetten er voor u een nieuw raam in en schilderen vervolgens de kozijnen. Wij plaatsen enkel, dubbel en veiligheidsglas van diverse afmetingen. Professioneel advies Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte dien je de situatie ter plekke te bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken.

07

Frank Donders Schilderwerken
Actief in Goirle
Tel: 06-53234878

 Tilburg
(+3km)

07

Extra informatie:
Glas Wij zetten glas voor nieuwbouw en renovatie woningen en bedrijfspanden.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Goirle of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Goirle en omgeving staan momenteel 7 glaszetters vermeld.


×