logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Goirle


Overzicht glaszetters Goirle

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glassworkers
Nieuwkerksedijk 15, Goirle
Tel: 013 – 5902735
Jaren werkzaam: 10 jaar

 Goirle
(+2km)

01

Extra informatie:
Wat doen we De activiteiten van de Glassworkers laten zich eenvoudig omschrijven: we zijn een pur sang dienstverlener in glas als bouwmateriaal. Niets meer en niets minder. De bouw of verbouwing van huizen, kantoren, winkels en werkplaatsen is altijd een complex proces van werkzaamheden die samen één doel, één resultaat hebben: het eindproduct. Dat moet goed zijn, dat moet de opdrachtgever tevredenstellen.

02

Hoskens Schilders- en Glasbedrijf
Weefraam 17, Goirle
Tel: 013-5300411
Jaren werkzaam: 33 jaar
3
werknemers

 Goirle
(+1km)

02

Certificering / branche organisatie:
VCA

Extra informatie:
Vakkundig schilderwerk staat garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Vakkundig schilderwerk realiseert een aanzienlijke meerwaarde voor uw woning of bedrijfspand. Wanneer u kiest voor kwaliteit, koopt u als het ware een unieke uitstraling en afwerking die zich in de loop der jaren gaan terug verdienen.

03

Joost Broers Glas- en Schilderwerken
Bodepad 52, Goirle
Jaren werkzaam: 20 jaar
1
werknemer

 Goirle
(+1km)

03

Extra informatie:
Schildersbedrijf, wandafwerking- en glasbedrijf; restauratiewerkzaamheden. Jachtschilder.

04

Jongbloed & Zn
Actief in Goirle
Tel: 013-5421915
Jaren werkzaam: 92 jaar
8
werknemers

 Tilburg
(+3km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Jongbloed & Zn uit Tilburg Jongbloed & Zn maakt glas oplossingen op maat voor uw interieur. Op onze website ziet u hiervan een aantal toepassingen. Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar iets anders? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom tegenover het Willem-II stadion in Tilburg. Al ruim 85 jaar lang zijn wij als ‘familiebedrijf’ actief als interieur glasbedrijf.


Glaszetters Goirle

Als je een ruit wilt laten vervangen in Goirle, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Goirle. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de regio Goirle of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben voor betrouwbare glasbedrijven.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de geselecteerde glasbedrijven en vraag om een offerte voor de vervanging van de ruit. Geef duidelijk aan welke ruit je wilt laten vervangen en geef indien mogelijk de afmetingen van de ruit door. Dit helpt het glasbedrijf om een nauwkeurige offerte op te stellen.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glasbedrijven en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra services die ze aanbieden. Lees ook recensies en vraag om referenties om de ervaring en reputatie van het bedrijf te beoordelen.

Kies een glasbedrijf: Na het vergelijken van de offertes kun je een glasbedrijf kiezen dat aan jouw eisen voldoet. Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor de vervanging van de ruit.

Bespreek de details: Tijdens de afspraak kun je de details van het project bespreken, zoals het type glas dat je wilt gebruiken, eventuele speciale vereisten en het tijdschema voor de vervanging van de ruit.

Afspraak voor vervanging: Maak een afspraak voor de vervanging van de ruit. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, zodat het glasbedrijf toegang heeft tot de locatie en het werk kan uitvoeren.

Betaling en afronding: Na de vervanging zal het glasbedrijf je informeren over de betaling. Zorg ervoor dat je eventuele vragen of zorgen bespreekt voordat je de betaling voltooit. Controleer ook of je tevreden bent met het geleverde werk voordat je de afronding van het project bevestigt.

Volg de specifieke richtlijnen en procedures van het gekozen glasbedrijf voor een soepel verloop van de ruitvervanging.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Goirle of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Goirle en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×