logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Gorredijk


Overzicht glaszetters Gorredijk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

R Bethlehem Schilders- en Glasbedrijf
De Klok 18, Gorredijk
Tel: 0513-462016
Jaren werkzaam: >100 jaar
7
werknemers

 Gorredijk
(+1km)

01

Extra informatie:
Een betrouwbare partner! Vertrouwen, daar gaat het om bij schilderwerk. Als AF-erkend allround Fries schildersbedrijf zijn wij al bijna 45 jaar een betrouwbare partner voor het schilderwerk van alle vastgoed. Wij leveren kwaliteit, werken volgens de nieuwste technieken, denken facilitair, zijn flexibel en komen afspraken na. Met onze meerjarenplanning behoudt uw pand zijn waarde en bespaart u kosten.

02

J Tenge Schilders- en Glaszetbedrijf
Stationsweg 46, Gorredijk
Tel: 0513-462896

 Gorredijk
(+1km)

02

03

Glas en Klusservice van Dijk
Actief in Gorredijk
Tel: 06-29034509
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Boornbergum
(+10km)

03

Extra informatie:
Glas en Klusservice van Dijk Glas en Klusservice van Dijk uit Boornbergum is met al meer dan 20 jaar werk ervaring een betrouwbare partner in al uw glaszet, klus en timmerwerkzaamheden. Wij beschikken over de vakmanschap die nodig is om elke opdracht tot volle tevredenheid uit te voeren. Van een simpel ruitje tot aan grote bouwprojecten, Glas en Klusservice van Dijk is uw partner bij al uw glasprojecten.

04

Bouwsma Schildersbedrijf
Actief in Gorredijk
Tel: 06 - 30652445

 Heerenveen
(+11km)

04

Extra informatie:
Beglazing Het gebeurt nog wel eens dat een ruit stuk gaat of dat beglazing vervangen moet worden. Het zetten van glas is altijd nauw verbonden geweest met schilderwerk. Immers, wanneer glas vervangen wordt moeten kozijnen vaak even bijgewerkt worden. De verschillende soorten glas die wij leveren zijn van duurzame kwaliteit en beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Samen met u kunnen we kijken welke beglazing het beste gebruikt kan worden.

05

Wits Noord BV Vastgoed en Onderhoud
Actief in Gorredijk
Tel: 0512-334920

 Drachten-azeven
(+12km)

05

06

H & H Schilders
Actief in Gorredijk
Tel: 0512 538 778

 Drachten
(+13km)

06

Extra informatie:
Glaswerk Hopman en Hopman is een professional op het gebied van glaszetten. We zijn in alle soorten gespecialiseerd, zoals in het zetten van glas in nieuwbouw, de vervanging van enkelglas door energiebesparend en comfortabel isolatieglas. Uiteraard adviseren we ook graag over andere glassoorten, zoals UV-werend glas, decoratief glas en veiligheidsglas.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Gorredijk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Gorredijk en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×