logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Gouda


Overzicht glaszetters Gouda

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas Beglazingsbedrijf M de Rooij
Hoge Gouwe 129, Gouda
Tel: 0182-514741

 Gouda
(+1km)

01

Extra informatie:
Glas Beglazingsbedrijf M de Rooij levert en installeert alle soorten glas, hardhouten en kunststof kozijnen, betimmeringen van dakkapellen en boeiborden met trespa, Persplex, Lesan. Tevens leveren en plaatsen wij Velux Dakramen.

02

GGH Glas BV
James Wattstraat 10-12, Gouda
Tel: 0182-512555
Jaren werkzaam: 18 jaar
20
werknemers

 Gouda
(+2km)

02

Extra informatie:
GGH Glas BV, beter bekend als GOUDSE GLASHANDEL, is een jong dynamisch bedrijf met allemaal enthousiaste, vakbekwame medewerkers die hun langjarige ervaring hebben opgedaan bij ZHG In de fabriek in Gouderak aan het Middelblok, wordt glas gesneden, glas bewerkt en Glas -in-Lood gemaakt in alle mogelijke maten, modellen en afmetingen. GLAS IN LOOD is een van onze specialiteiten. Nieuwe ontwerpen, bestaande modellen, nagenoeg alles wat u wenst kan worden gerealiseerd.

03

RAL Glas
Vondelstraat 12, Gouda
Tel: 06-30024475
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

03

Extra informatie:
Glasspecialist RAL Glas inmiddels een begrip in Gouda en omstreken. Snel en volgens afspraak is voor ons vanzelfsprekend. Na ruim 15 jaar ervaring bij diverse glasbedrijven in de regio heeft Robert Lokum, RAL Glas in 2008 opgericht. RAL Glas levert en monteert onder andere dubbelglas, hardglas, glas-in-lood en spiegels. Als een gemotiveerde vakkundige glaszetter zorgt Robert voor een vakkundig resultaat.

04

GBO Glas
James Wattstraat 15E, Gouda
Tel: 0182-523237
Jaren werkzaam: 9 jaar
2
werknemers

 Gouda
(+2km)

04

Extra informatie:
GBO Glashandel Bij alle glasschade de beste keuze. GBO Glashandel is een professioneel glaszetbedrijf en heeft alle kennis en ervaring als glaszetter uit Gouda in huis. Ons bedrijf is werkzaam binnen de hele regio van Gouda.

05

24Service Glasherstel B.V.
Marconistraat 2, Gouda
Tel: 0182547060
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

05

Extra informatie:
Glasherstel 24 Service Glasherstel is een glasbedrijf met ervaring en gecertificeerde glaszetters. Voor al uw glasvraagstukken kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om veiligheidsglas of glas-in-lood, wij bieden u graag een passende oplossing. Glasschades lossen wij zo spoedig mogelijk voor u op, desnoods met een deugdelijke noodoplossing.

06

Schildersbedrijf Beusink
Marconistraat 60, Gouda
Tel: 0182-526366

 Gouda
(+2km)

06

Extra informatie:
Beglazing Schildersbedrijf Beusink uit Gouda rekent beglazing ook tot haar vakgebied. Wij kunnen snel en vakkundig één kapot ruitje bij u thuis vervangen, maar ook een serie nieuwbouwwoningen of een kantorencomplex volledig beglazen. Alleen de beste kwaliteit Is er een bal door een ruit gegaan? Staat u op het punt uw complete huis of kantoor van dubbel glas te voorzien? Bij schildersbedrijf Beusink bent u op juiste adres! Andere glastoepassingen die schildersbedrijf Beusink voor u kan regel

07

Geurts Onderhoud
James Wattstraat 10-12, Gouda
Tel: 0182-529747

 Gouda
(+2km)

07

Extra informatie:
Glaszetten Glaszetten is een vak apart en vraagt om deskundige, gespecialiseerde glaszetters. De ervaren glaszetters van Geurts Glas & Onderhoud verstaan hun vak. Zij beheersen de techniek, werken veilig en houden rekening met het milieu. Wij komen bij u langs voor advies en het inmeten, vervangen en plaatsen van alle soorten glas. Daarbij kunt u denken aan HR-isolatieglas, enkel glas en figuurglas.

08

Muijs Glas & Schilderwerk
Schweitzerplein 6, Gouda
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

08

09

J. de Kriek Glaszettersbedrijf
Olympiadeplein 2, Gouda
Tel: 0182-386563
Jaren werkzaam: 37 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

09

10

Tihouna glasservice
Dunantsingel 410, Gouda
Maanden werkzaam: 8 maand
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

10


Glaszetters Gouda

Als je glas wilt laten zetten in Gouda, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters in Gouda: Begin met het zoeken naar glaszetters in Gouda. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de regio Gouda. Daarnaast kun je ook vragen om aanbevelingen van vrienden, familie of buren die eerder glas hebben laten plaatsen.

Neem contact op met glaszetters: Neem contact op met verschillende glaszetters om meer informatie te krijgen over hun diensten en prijzen. Vraag naar het type glas dat ze aanbieden, de beschikbare opties, garanties en de geschatte kosten.

Vraag om een offerte: Vraag een offerte aan bij de glaszetters waar je interesse in hebt, zodat je de prijzen en diensten kunt vergelijken. Geef de glaszetters de benodigde informatie, zoals de afmetingen van het glas en eventuele speciale eisen die je hebt.

Kies een glaszetter: Vergelijk de ontvangen offertes en kies een glaszetter die aan je eisen voldoet. Let niet alleen op de prijs, maar ook op de reputatie en ervaring van de glaszetter.

Maak een afspraak: Neem contact op met de gekozen glaszetter om een afspraak te maken voor het plaatsen van het glas. Bespreek de details, zoals de datum, het tijdstip en eventuele voorbereidingen die je moet treffen.

Laat het glas plaatsen: Op de afgesproken datum komt de glaszetter naar je huis in Gouda om het glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent om toezicht te houden en eventuele vragen te beantwoorden.

Betaling en garantie: Na het plaatsen van het glas ontvang je de factuur van de glaszetter. Controleer het geleverde werk en betaal pas als je tevreden bent. Vraag ook naar de garantievoorwaarden voor het geplaatste glas, mocht er in de toekomst een probleem ontstaan.

Volg deze stappen om een geschikte glaszetter te vinden en glas te laten plaatsen in Gouda.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Gouda of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Gouda en omgeving staan momenteel 10 glaszetters vermeld.


×