logo
glaszetter achtergrond

RAL Glas

RAL Glas

RAL Glas
Vondelstraat 12, Gouda
Tel: 06-30024475

Extra informatie

Glasspecialist

RAL Glas inmiddels een begrip in Gouda en omstreken. Snel en volgens afspraak is voor ons vanzelfsprekend. Na ruim 15 jaar ervaring bij diverse glasbedrijven in de regio heeft Robert Lokum, RAL Glas in 2008 opgericht. RAL Glas levert en monteert onder andere dubbelglas, hardglas, glas-in-lood en spiegels.

Als een gemotiveerde vakkundige glaszetter zorgt Robert voor een vakkundig resultaat.

Elk project is voor ons een uitdaging, zowel groot als klein, of het nu gaat over het plaatsten of vervangen van een enkele ruit, plaatsen van douchewand of het vervangen van al uw beglazing, de klus wordt door ons naar Uw tevredenheid geklaard!

RAL Glas heeft een klantgerichte, persoonlijke benadering.

Onderhoud

Houtrot reparatie, kitnaden vervangen, neuslatten plaatsen,Velux dakramen plaatsen of volledige kozijnen vervangen, bij ons is alles mogelijk.

Met onze jarenlange ervaring en behulp van proffesioneel gereedschap kunnen wij iedere klus aan. Bel eens voor een onderhoudsvraag en wellicht kunnen wij u helpen.

Glas in lood

Of het nu gaat om herstelwerkzaamheden of volledig nieuw glas in lood tussen dubbel glas, bij RAL Glas bent u hiervoor ook aan het juiste adres.

Afgelopen jaren hebben wij diverse glas in lood projecten naar tevredenheid van onze opdrachtgevers uitgevoerd. Interesse? Maak eens een afspraak en vraag naar onze mogelijkheden.

Bedrijfsgegevens

RAL Glas is een bedrijf dat gevestigd is aan Vondelstraat 12 in de plaats Gouda. Het bedrijf is 15 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder schilderen en glaszetten.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • RAL Glas