logo
glaszetter achtergrond

Budget Dubbel Glas

Budget Dubbel Glas

Budget Dubbel Glas
Barnsteenstraat 68, Groningen
Tel: 06 15308702

Extra informatie

Waarom is Budget Dubbelglas goedkoper dan zijn concurrenten?

Omdat Budget dubbelglas op een groot schaal inkoopt bij zijn leveranciers hebben wij veel inkoop voordelen. In plaats van deze inkoop voordelen voor onszelf te houden kiezen wij ervoor dit direct door te berekenen aan onze klanten. Op deze manier profiteert u rechtstreeks van onze kortingen en betaald u nooit meer dan nodig is.

Wat betekend dit voor de kwaliteit van het glas?

Al ons dubbel glas komt enkel van gekwalificeerde en professionele leveranciers. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van het glas garanderen en bent u zeker van het beste dubbele glas.

Hoe wordt het glas geplaatst?

Als ons dubbele glas wordt geplaatst door ervaren glazenzetters die allemaal reeds jaren actief zijn in deze sector. Het glas wordt geplaatst op iedere verdieping en wij maken uiteraard een afspraak wanneer het u het beste uitkomt. Nadat wij het nieuwe glas hebben geplaatst nemen wij het oude glas mee zodat u dit niet zelf hoeft af te voeren. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat alles netjes achter wordt gelaten zodat u niet met een rommel achterblijft.

Hoe moet ik mijn glas opmeten?

U kunt ervoor kiezen om het glas zelf op te meten of u kunt ervoor kiezen om ons dat te laten doen. Als u het glas zelf opmeet dient u rekening te houden met het feit dat glas ruimte nodig heeft om te werken. Als het dubbele glas te strak in de sponning wordt gemonteerd is er een verhoogd risico op ruitbreuk. Het is daarom noodzakelijk om een ruimte van 3-5 mm omtrek speling aan te houden. Het beste is om eerst de strakke sponningmaten op te meten en daar vervolgens zowel van de breedte als hoogte 6-10 mm af te trekken.

Wanneer u zelf nog nooit glas heeft ingemeten kunt u er tijdens de offerte aanvraag voor kiezen gebruik te maken van onze gratis inmeet service. Een ervaren glazenzetter komt dan bij u op lokatie langs om het glas correct in te meten. U loopt op deze manier geen risico dat het glas niet zal passen.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Budget Dubbel Glas