logo
glaszetter achtergrond

De Jongens Doornbos

De Jongens Doornbos

De Jongens Doornbos
Nieuwe Ebbingestraat 13, Groningen
Tel: 050-3130041

Extra informatie

Over De Jongens Doornbos

Twee broers en een goed stel medewerkers

Het valt meteen op als je binnenloopt in de winkel van De Jongens Doornbos: er hangt een bedrijvige en toch intieme sfeer in het pand aan de Nieuwe Ebbingestraat.

‘We zijn sinds 2011 weer terug in dit pand nadat we een tijd aan de Turfsingel hebben gezeten. Dat pand was te groot en te duur. In deze winkel aan de Nieuwe Ebbingestraat is het leuker en intiemer’, zegt Michael Doornbos die samen met zijn broer Brian de zaak runt.

Net even anders

De Jongens Doornbos kunnen op veel terreinen uit de voeten. ‘We zijn een winkel voor de complete wooninrichting. Van verf tot gordijnen, van glas tot behang. Daarnaast geven we ook graag gepast interieuradvies. We werken vanuit het showroomprincipe, we hebben weinig voorraad. De belangrijkste spullen staan in onze winkel, voornamelijk als showmodel. Als we iets nodig hebben, bestellen we dat direct bij onze leverancier.’ Er is wel een kelder aanwezig onder het pand. ‘Daar stoppen we alle lelijke dingen in’, zegt Doornbos lachend.

Diensten

  • Plaatsen van glas / glaszetter
  • Reparatie / herstel
  • Ruit reparatie / glas reparatie

Video

Bedrijfsgegevens

De Jongens Doornbos is een bedrijf dat gevestigd is aan Nieuwe Ebbingestraat 13 in de plaats Groningen. Het bedrijf is 54 jaar geleden opgericht als een vennootschap onder firma. Momenteel zijn er 6 personen werkzaam bij De Jongens Doornbos. De officiële sector omschrijving is groot- en detailhandel, reparatie van auto's en de actititeiten van het bedrijf vallen onder schilderen en glaszetten.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • De Jongens Doornbos