logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Grubbenvorst


Overzicht glaszetters Grubbenvorst

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bas Wijnen ? Bouw, Timmerwerken & Glasservice
Monseigneur Joostenstraat 12, Grubbenvorst
Tel: 06 25 40 49 77

 Grubbenvorst
(+1km)

01

Extra informatie:
Glasservice Heeft u glasschade of wilt u advies en nieuw glas bestellen? Via Bas Wijnen – Bouw, Timmerwerken & Glasservice komt u direct in contact met een erkende glaszetter. Wij kunnen u verschillende soorten glas leveren. Ook persoonlijk advies is mogelijk als u het wenselijk vindt dat wij eerst even langskomen.

02

Scheuten Projects Venlo
Actief in Grubbenvorst
Tel: 077 3599 373

 Venlo
(+5km)

02

03

Bisschops Schildersbedrijf
Actief in Grubbenvorst
Tel: 077-3516911
Jaren werkzaam: 18 jaar
7
werknemers

 Venlo
(+5km)

03

Extra informatie:
Al meer dan 100 jaar kennis en ervaring Bisschops Schildersbedrijf werd in 1906 als Schildersbedrijf De Loo door Alfons de Loo opgericht. Na de Tweede Wereldoorlog nam Theo Bisschops het bedrijf over. In 1972 volgde zijn zoon Funs Bisschops hem op en twintig jaar later veranderde de naam in Bisschops Schildersbedrijf. De derde generatie Bisschops kwam in 2005 in de firma; sinds 2007 geven Dick en Roel leiding aan het gerenommeerde schildersbedrijf uit Venlo.

04

Rooijackers glas
Actief in Grubbenvorst
Tel: 06 2742 4439

 Tegelen
(+9km)

04

Extra informatie:
Over ons Rooijackers glas is een jong bedrijf maar wel met 15 jaar ervaring in alle facetten van de glas business. We werken veel en graag samen met andere bedrijven. Dit alles om een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding te creëren. Kortom eerlijke prijzen en een uitstekende service. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten: – Garantie – Nazorg – Nette afwerking Rooijackers glas gaat voor tevreden klanten!

05

Venlose Glasindustrie
Actief in Grubbenvorst
Tel: 077-3741111

 Belfeld
(+12km)

05

Certificering / branche organisatie:
CE-normering NEN normering

Extra informatie:
De Venlose Glasindustire levert aan de glashandel, timmer-, schilder- en bouwbedrijven en aan producenten van raam- en deurkozijnen (hout, kunstof en/of aluminium) Ook de particulier en/of diens (binnenhuis)architect is bij ons van harte welkom en kan rekenen op een gedegen en professioneel advies. Daarnaast leveren wij allerlei glasproducten zoals hardglazen deuren en (douche)wanden, luifels, spiegels, maar ook komplete raam- en deurkozijnen in hout, kunststof en/of aluminium.

06

Arts Schildersbedrijf
Actief in Grubbenvorst
Tel: 0478-581236

 Oostrum
(+16km)

06

Certificering / branche organisatie:
AF-Erkend

Extra informatie:
Arts Schildersbedrijf onderscheidt zich als een ambachtelijk schilders-, glaszetters- en behangersbedrijf met een uitstekende reputatie in omgeving Venray. Wij werken voor met name particulieren, aannemers, bedrijven, instellingen, scholen, kerken en Verenigingen van Eigenaren. Het schildersbedrijf is gespecialiseerd in klein- en groot onderhoud, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Grubbenvorst of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Grubbenvorst en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×