logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Haaften

Overzicht glaszetters Haaften

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Maastrigt Glas en Verf
Actief in Haaften
Tel: 0418-512330

 Zaltbommel
(+3km)

01

02

Gorinchemse Glashandel BV
Actief in Haaften
Tel: 0183-638053

 Vuren
(+9km)

02

Extra informatie:
Gorinchemse Glashandel is leverancier van glas, hout, board, ijzerwaren, gereedschappen en puien. Het verwerken en plaatsen van glas en verwerken van puien alsmede het plaatsen van zonweringen alles in de ruimste zin des woords. DAG-, NACHT- EN WEEKENDSERVICE.

03

Zomers Glas-Rolluiken & Zonwering
Actief in Haaften
Tel: 06-12663418

 Geldermalsen
(+10km)

03

Extra informatie:
Wij leveren Glas, Rolluiken, Zonwering en Horren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Voor ons staat de persoonlijke service en kwaliteit voorop bij het leveren van onze producten. Henri heeft jarenlange ervaring in de zonweringbranche en het plaatsen van glas en kitwerkzaamheden en kan u een (passend) advies geven op maat wat voor uw persoonlijke situatie mogelijk is.

04

Glasservice Noord
Actief in Haaften
Tel: 073-6417439

 's-hertogenbosch
(+13km)

04

Extra informatie:
Glasservice Noord : Al sinds 50 jaar een gerenommeerd bedrijf in het snel en vakkundig herstellen van glasschade in de regio groot ‘s-Hertogenbosch. Glasatelier van Opdorp: Glasmeester Joost van Opdorp maakt voor u bijzondere glasobjecten op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een unieke glas-in-lood-decoratie, het plaatsen van een hardglazendeur ter verfraaiing van het interieur of het repareren van een glazen meubel. Deze projecten worden met hart en ziel en een hoge mate van de

05

Van Schijndel Glashandel
Actief in Haaften
Tel: 073-5184994

 Vlijmen
(+14km)

05

06

Union Glas
Actief in Haaften
Tel: 06 18420456

 's-hertogenbosch
(+15km)

06

Extra informatie:
Uw verbouwing en wensen zijn de uitgangspunt van waaruit we actief meedenken. We kunnen op veel gebieden uw aanspreekpunt zijn, zodat u niet met veel verschillende partijen contact hoeft te houden. We werken waar nodig onder meer met een CAR-verzekering, zodat u extra zekerheid heeft t.a.v. een prima oplevering! We zijn momenteel vooral werkzaam in verbouwings- en planmatig onderhoud werkzaamheden. Denk daarbij aan isolerende beglazing, dakkapellen,kozijn-renovatie, montage van dakrame

Bent u een glaszetter uit Haaften of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Haaften en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×