logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Haaksbergen


Overzicht glaszetters Haaksbergen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Ter Huurne Serres & Glassystemen
De Greune 18, Haaksbergen
Tel: 053 2060346
Jaren werkzaam: 50 jaar
2
werknemers

 Haaksbergen
(+2km)

01

Extra informatie:
Ter Huurne Serres & Glassystemen is al 35 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren, leveren en monteren van op maat gemaakte serres, veranda’s cq terrasoverkappingen, lichtstraten, carports, balkonbeglazing en windschermen. Ons werkgebied is geheel Nederland en in Duitsland langs het grensgebied. Ter Huurne investeert veel tijd in de ontwikkeling en het optimaliseren van haar producten.

02

Waage Schilderwerken BV
Veldhuisweg 5, Haaksbergen
Tel: 06 42091216

 Haaksbergen
(+4km)

02

Extra informatie:
Wandafwerking & glaszetten Naast de schilderdiensten en producten biedt Waage Schilderwerken ook wandafwerking en glaszetten aan. Met deze aanvullende diensten kan Waage Schilderwerken u een totaal oplossing bieden, waarbij vakmanschap en kwaliteit voorop staan. De specialisatie van Waage Schilderwerken gecombineerd met die van gerenommeerde partners zorgen dat Waage Schilderwerken u een totaal oplossing kan bieden waarbij u maar 1 verantwoordelijk aanspreekpunt heeft.

03

Ten Hagen schilderwerken
M.A. de Ruijterstraat 20, Haaksbergen
Tel: 053-5722162

 Haaksbergen
(+1km)

03

Extra informatie:
Glasschade? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Wij begrijpen dat u bij glasschade aan uw woning of aan uw bedrijfspand met spoed geholpen wilt worden. Onze glasservice is 24 uur per dag bereikbaar en onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld en de situatie snel weer veilig is.

04

Te Lintelo Schildersbedrijf
M.A. de Ruijterstraat 30, Haaksbergen
Tel: 053-5722223

 Haaksbergen
(+1km)

04

05

Kleinsman schilderwerken
Anemoon 25, Haaksbergen
Tel: 053-5727402

 Haaksbergen
(+1km)

05


Glaszetters Haaksbergen

Als je glas wilt laten plaatsen in Haaksbergen, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glasbedrijven: Begin met het zoeken naar glasbedrijven in Haaksbergen. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in de regio Haaksbergen of door lokale bedrijvengidsen te raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben voor betrouwbare glasbedrijven.

Neem contact op en vraag om een offerte: Neem contact op met de geselecteerde glasbedrijven en vraag om een offerte voor het plaatsen van het glas. Zorg ervoor dat je alle details van het gewenste glaswerk duidelijk communiceert, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele speciale vereisten. Dit helpt het glasbedrijf om een nauwkeurige offerte op te stellen.

Vergelijk offertes: Ontvang offertes van verschillende glasbedrijven en vergelijk ze op basis van prijs, kwaliteit en eventuele extra services die ze aanbieden. Lees ook recensies en vraag om referenties om de ervaring en reputatie van het bedrijf te beoordelen.

Kies een glasbedrijf: Na het vergelijken van de offertes kun je een glasbedrijf kiezen dat aan jouw eisen voldoet. Neem contact op met het gekozen bedrijf en plan een afspraak voor het plaatsen van het glas.

Bespreek de details: Tijdens de afspraak kun je de details van het project bespreken, zoals de exacte plaatsing, het tijdschema en eventuele andere vereisten. Het glasbedrijf kan je ook adviseren over de beste glasopties op basis van jouw behoeften.

Afspraak voor installatie: Maak een afspraak voor de installatie van het glas. Zorg ervoor dat je aanwezig bent op het afgesproken tijdstip, zodat het glasbedrijf toegang heeft tot de locatie en het werk kan uitvoeren.

Betaling en afronding: Na de installatie zal het glasbedrijf je informeren over de betaling. Zorg ervoor dat je eventuele vragen of zorgen bespreekt voordat je de betaling voltooit. Als je tevreden bent met het geleverde werk, kun je de betaling voltooien en de afronding van het project bevestigen.

LET OPLet op: Vergeet niet om de specifieke richtlijnen en procedures van het gekozen glasbedrijf te volgen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Haaksbergen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Haaksbergen en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×