logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Haaksbergen


Overzicht glaszetters Haaksbergen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Ter Huurne Serres & Glassystemen
De Greune 18, Haaksbergen
Tel: 053 2060346

 Haaksbergen
(+2km)

01

Extra informatie:
Ter Huurne Serres & Glassystemen is al 35 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren, leveren en monteren van op maat gemaakte serres, veranda’s cq terrasoverkappingen, lichtstraten, carports, balkonbeglazing en windschermen. Ons werkgebied is geheel Nederland en in Duitsland langs het grensgebied. Ter Huurne investeert veel tijd in de ontwikkeling en het optimaliseren van haar producten.

02

Schildersbedrijf Bonke & Zn.
Actief in Haaksbergen
Tel: 053-4318809

 Enschede
(+10km)

02

Certificering / branche organisatie:
AF Erkend ISO normering 9001:2008 Bureau Veritas VCA

Extra informatie:
Bonke & Zn BV staan klantgerichtheid en kwaliteit centraal. Sinds 1924 voeren wij de meest uiteenlopende werkzaamheden op schilders- en afwerkingsgebied uit. De vakbekwaamheid en kennis die door de jaren heen zijn opgebouwd zijn met recht groot te noemen. Bonke & Zn BV telt circa zestig medewerkers. In samenwerking met leveranciers zorgt Bonke & Zn BV ervoor dat haar medewerkers intern worden opgeleid en up-to-date blijven met de laatste technieken.

03

Service Glasherstel OverGelder
Actief in Haaksbergen
Tel: 085 202 0611

 Enschede
(+11km)

03

Extra informatie:
Een kapotte ruit is al vervelend genoeg Service Glasherstel OverGelder is een glasservice-organisatie met een landelijke dekking in Nederland. Via onze eigen goed uitgeruste meldkamer worden schades op de meest moderne wijze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar razendsnel uitgevoerd. Als u een kapotte ruit heeft, zoekt u een glasservicebedrijf dat 24/7 bereikbaar is voor glasherstel. Service Glasherstel OverGelder heeft gecertificeerde glaszetters die snel glasreparatie kunnen realiseren.

04

Schildersbedrijf J.G. Nijhuis
Actief in Haaksbergen
Tel: 074-2917806

 Hengelo
(+12km)

04

Extra informatie:
J G M Nijhuis Schildersbedrijf is een professionele en gedegen schilder uit Hengelo Ov. Ons veelzijdige bedrijf heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd met betrekking tot kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service. Een open en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is hierin dan ook een bepalende factor. Ons schildersbedrijf bestaat sinds 1969 en is een gerenommeerd bedrijf dat garant staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

05

Ten Brummelhuis BV
Actief in Haaksbergen
Tel: 074-2771851

 Hengelo
(+13km)

05

Extra informatie:
Ten Brummelhuis Glas- en Schilderwerken Welkom bij Ten Brummelhuis Glas- en Schilderwerken. Op onze site laten we zien wat wij allemaal doen en wat wij in huis hebben. Kortom, Ten Brummelhuis BV is het juiste adres op het gebied van afwerking. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een grote verandering doorgemaakt. Onze showroom Ten Brummelhuis Glas- en Schilderwerken heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de woninginrichting.

06

Schildersbedrijf Mellink Schilders
Actief in Haaksbergen
Tel: 053-4350779
Jaren werkzaam: 86 jaar
7
werknemers

 Enschede
(+14km)

06

Certificering / branche organisatie:
FOSAG

Extra informatie:
Een bekende naam in Oost-Nederland. Geen verwaande kwasten. Nuchter. Met beide benen op de grond. Maar wel kleurrijk. Dat bewijst bijvoorbeeld onze referentielijst. Bij elke opdracht schilderen we het u niet mooier af dan het is. Wij houden van duidelijkheid. Vooraf. Zodat u achteraf voor louter aangename verassingen komt te staan. Goed schilderen is een kunst zeggen we. Natuurlijk moet u dat niet al te letterlijk nemen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Haaksbergen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Haaksbergen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×