logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Haarle


Overzicht glaszetters Haarle

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Dijkstraglas
Bloeme-weide 8, Haarle
Tel: 06 - 10882721

 Haarle
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Dijkstraglas! Wij leveren en plaatsen alle soorten enkelglas en dubbelglas / isolatieglas voor particulieren en bedrijven. Daarbij kunt u denken aan isolatieglas, veiligheidsglas, zonwerend glas, brandvertragend glas, geluidwerend glas, zelfreinigend glas, interieurbeglazing, isolatieglas met jaloezieën en deuren. Dit doen wij ondermeer de provincie Overijssel, maar ook als u verder weg woont kunt u bij ons terecht.

02

Glasdeal
Actief in Haarle
Tel: 0548-613253
Jaren werkzaam: 86 jaar
2
werknemers

 Nijverdal
(+9km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Glasdeal Glasdeal is een glasleverancier en glaszetbedrijf en is gevestigd in Nijverdal. Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter, dan bent u bij Glasdeal aan het juiste adres. Wij verzorgen alles op het gebied van: -Isolatieglas -Zonwerend en/of geluidswerend isolatieglas -Enkel glas -Gelaagd glas -Gehard glas Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

03

Bruins schilderwerken
Actief in Haarle
Tel: 06 - 36124488

 Rijssen
(+10km)

03

Extra informatie:
Beglazing Onder beglazing verstaan wij het plaatsen van meervoudig isolatieglas, enkelglas, figuurglas en glas in lood. Glaswerk Rekening houdend met uw wensen komen wij met een passende en zo voordelig mogelijke oplossing voor uw glaswerk. Wij leveren alle glassoorten van normaal enkelglas tot en met het best isolerende HR++.

04

Schildersbedrijf van Putten
Actief in Haarle
Tel: 0548-512801
Jaren werkzaam: 93 jaar
1
werknemer

 Rijssen
(+11km)

04

Extra informatie:
~WELKOM~ Schildersbedrijf van Putten is op 1 januari 1931 opgericht. Het is dan ook een bedrijf met jarenlange ervaring. Wij richten ons voornamelijk op particulieren, maar ook werken wij voor zowel bedrijf als verzekeringen. Graag nemen wij u het werk uit handen wat komt kijken bij het schilderen van uw woning. Het draait bij het onderhoud van uw exterieur niet alleen om een likje verf. Schilderen is een ambacht dat schildersbedrijf van Putten in de vingers heeft.

05

Bennie Bieleman Schildersbedrijf
Actief in Haarle
Tel: 0570-542660

 Bathmen
(+14km)

05

06

Bielderman Schilders
Actief in Haarle
Tel: 0570-541326
Jaren werkzaam: 89 jaar
7
werknemers

 Bathmen
(+15km)

06

Certificering / branche organisatie:
AF-Erkend

Extra informatie:
Welkom bij Bielderman Schilders. Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf in Bathmen en omgeving. Bielderman Schilders staat garant voor binnen en buitenschilderwerk sinds 1899. Wij verzorgen de volgende werkzaamheden voor u: Onderhoudsschilderwerk, nieuwbouwschilderwerk, wandafwerking en beglazing. Bielderman Schilders heeft ook een eigen spuitinrichting. Andere kleur voor de keuken, kastjes en deurtjes Bielderman Schilders spuit ze voor u.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Haarle of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Haarle en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×