logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Haarle


Overzicht glaszetters Haarle

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Dijkstraglas
Bloeme-weide 8, Haarle
Tel: 06 - 10882721

 Haarle
(+1km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Dijkstraglas! Wij leveren en plaatsen alle soorten enkelglas en dubbelglas / isolatieglas voor particulieren en bedrijven. Daarbij kunt u denken aan isolatieglas, veiligheidsglas, zonwerend glas, brandvertragend glas, geluidwerend glas, zelfreinigend glas, interieurbeglazing, isolatieglas met jaloezieën en deuren. Dit doen wij ondermeer de provincie Overijssel, maar ook als u verder weg woont kunt u bij ons terecht.

02

Glasdeal
Actief in Haarle
Tel: 0548-613253
Jaren werkzaam: 85 jaar
2
werknemers

 Nijverdal
(+9km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Glasdeal Glasdeal is een glasleverancier en glaszetbedrijf en is gevestigd in Nijverdal. Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter, dan bent u bij Glasdeal aan het juiste adres. Wij verzorgen alles op het gebied van: -Isolatieglas -Zonwerend en/of geluidswerend isolatieglas -Enkel glas -Gelaagd glas -Gehard glas Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

03

Bruins schilderwerken
Actief in Haarle
Tel: 06 - 36124488

 Rijssen
(+10km)

03

Extra informatie:
Bruins Schilderwerken in Rijssen is een dynamisch bedrijf dat beschikt over gedegen vakmanschap en levert kwalitatief hoogstaand werk aan gemeentelijke instellingen, bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor binnen- buiten- en onderhoudsschilderwerk. Ruime ervaring hebben wij ook in het plakken van diverse soorten behang. Een schitterend en fraai alternatief hiervoor is glasweefsel ook wel glasvlies genoemd.

04

Schildersbedrijf van Putten
Actief in Haarle
Tel: 0548-512801

 Rijssen
(+11km)

04

Extra informatie:
~WELKOM~ Schildersbedrijf van Putten is op 1 januari 1931 opgericht. Het is dan ook een bedrijf met jarenlange ervaring. Wij richten ons voornamelijk op particulieren, maar ook werken wij voor zowel bedrijf als verzekeringen. Graag nemen wij u het werk uit handen wat komt kijken bij het schilderen van uw woning. Het draait bij het onderhoud van uw exterieur niet alleen om een likje verf. Schilderen is een ambacht dat schildersbedrijf van Putten in de vingers heeft.

05

Bielderman Schilders
Actief in Haarle
Tel: 0570-541326

 Bathmen
(+15km)

05

Certificering / branche organisatie:
AF-Erkend

Extra informatie:
Welkom bij Bielderman Schilders. Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf in Bathmen en omgeving. Bielderman Schilders staat garant voor binnen en buitenschilderwerk sinds 1899. Wij verzorgen de volgende werkzaamheden voor u: Onderhoudsschilderwerk, nieuwbouwschilderwerk, wandafwerking en beglazing. Bielderman Schilders heeft ook een eigen spuitinrichting. Andere kleur voor de keuken, kastjes en deurtjes Bielderman Schilders spuit ze voor u.

06

Twentse Glasgroep BV
Actief in Haarle
Tel: 0547-272065

 Enter
(+16km)

06

Extra informatie:
Wie zijn we........ De Twentse Glasgroep BV is een onafhankelijke glasgroothandel alswel een glasmontagebedrijf. Vanuit Goor werken we met 17 medewerkers, waarvan 11 betrokken glaszetters in vaste dienst. Naast het leveren en monteren van glas hebben we ook beglazingsmaterialen, lakken, muurverven en aanverwante non-paint artikelen. Waar ligt onze kracht Onze grote kracht ligt in logistiek, planning, inkoop én glasmontage.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Haarle of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Haarle en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×