logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Haarlem


Overzicht glaszetters Haarlem

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Haarlemse Glas Centrale
Jan Tademaweg 45 B, Haarlem
Tel: 023-5355295
Jaren werkzaam: 24 jaar
2
werknemers

 Haarlem
(+2km)

01

Extra informatie:
Wij zijn een familiebedrijf en werken met 4 man personeel. Werkzaam sinds 1999. Een glaszettersbedrijf/glashandel die met veel plezier werkt voor particulieren, bedrijven en aannemers en VVE. Met onze ervaring kunnen wij u goed advies geven over; isolatieglas, hardglas, Van Ruydael glas, enkelglas, spiegels, figuurglas, ventilatieroosters, glaslatten maar ook voor het advies voor glazendeuren en puien kunt u bij ons terecht.

02

Glaszettersbedrijf Bossen
Waarderweg 19, Haarlem
Tel: 023-5274947

 Haarlem
(+2km)

02

Certificering / branche organisatie:
VCA

Extra informatie:
Glaszetterbedrijf Bossen is anno 1973 opgericht in Haarlem door dhr. M. Bossen. De eerste 5 jaar was het bedrijf een eenmanszaak die zich voornamelijk richtte op woningbouwcorporaties. In 1978 was het tijd voor de eerste uitbreiding, Ruud Bossen (zoon) werd bij de zaak gehaald. Over de volgende jaren werd de naam Bossenglas steeds meer een begrip in Haarlem en omstreken. De naam Bossenglas staat synoniem voor goede service, kwaliteit en vakmanschap en doet dit tot op de dag van vandaag.

03

Tom Mutsaers Glasservice B.V.
Jan van Krimpenweg 1 – unit 24, Haarlem
Tel: 023-84 44 129
Jaren werkzaam: 23 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+2km)

03

Extra informatie:
Uw specialist voor deskundig advies! Wij leveren en plaatsen van alle soorten kwaliteitsglas voor zowel binnen en buiten. Alles op professionele wijze uitgevoerd en jarenlange ervaring De meest uiteenlopende soorten glas kunt u bij ons vinden en bovendien kunt u met glasschade dag en nacht bij ons terecht en beroep doen op onze snelle service. Glasservice Tom Mutsaers BV is werkzaam in omgeving: Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Zandvoort, Velserbroek, Beverwijk en IJmuiden.

04

Salvage Noord-Nederland
Emrikweg 11, Haarlem
Tel: (023) 5364656
Jaren werkzaam: 23 jaar
4
werknemers

 Haarlem
(+3km)

04

Extra informatie:
Salvage beschikt over professioneel personeel. Mensen die hun vak verstaan en weten hoe te handelen in noodsituaties. Bij Salvage wordt de telefoon bemand door vakmensen die direct optreden, u geruststellen en weten hoe te handelen als de nood hoog is. Die telefonisch advies geven, wat te doen alvorens hun mensen er zijn.

05

Krug Glas en Verf
Rutherfordstraat 35, Haarlem
Tel: 023-5292537
Jaren werkzaam: 10 jaar

 Haarlem
(+3km)

05

06

Valk Glas in lood
BAKENESSERGRACHT 61, Haarlem
Tel: 023-5311330
Jaren werkzaam: 48 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+1km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Valk Glas in lood Op een van de oudste grachten van Haarlem vind u ons bedrijf Valk glas in lood atelier is sinds 1975 actief in de regio, ooit in Zandvoort begonnen maar uiteindelijk in Haarlem neergestreken vanwege de grote vraag in deze stad. Gezien de lange ervaring van de eigenaar Marc Valk kunt u rekenen op vakmanschap en een professionele aanpak Vanaf ontwerp tot eind...

07

Verf- en glashandel AGC Haarlem
Ir. Lelyweg 46​, Haarlem
Tel: 023 - 5124000

 Haarlem
(+2km)

07

Extra informatie:
Wereldwijd de grootste en duurzaamste glasproducent AGC Glass Europe produceert en verwerkt vlakglas voor de bouwsector. AGC Glass Europe is de Europese tak van AGC Asahi Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld. Alle entiteiten van AGC hanteren dezelfde vier kernwaarden om de Missie Vooruitzien, bouwen aan een wereld met meer glans te vervullen. Innovatie & Operationele uitmuntendheid, Diversiteit, Milieu en Integriteit.

08

Glaszetter Haarlem
Amerikaweg 1, Haarlem
Tel: 023-2044266

 Haarlem
(+2km)

08

Extra informatie:
Glaszetter Haarlem Glaszetter Haarlem helpt direct als er een spoedgeval is. Het kan wel eens voorkomen dat er een ruit stuk gaat. Als dit het geval is dan is het in de meeste gevallen noodzakelijk dat er snel een nieuw raam geplaatst kan worden. Glaszetter Haarlem helpt u direct verder bij spoedgevallen zoals een inbraak. Glaszetter Haarlem is de lokale glaszetter die meer dan 70 jaar ervaring heeft in het glas.

09

Schildersbedrijf Bas van Aarle
Orionweg 10, Haarlem
Tel: 06 5119 2999

 Haarlem
(+3km)

09

Extra informatie:
Glaszetten Glas kapot? Ruit stuk? Wij zetten snel en vakkundig een nieuw glas in uw raam. Ga meteen voor dubbel glas want dat is duurzaam, kostenverlagend en geeft een aangenaam binnenklimaat. Geen vocht meer op de ruiten. Geen koudestraling meer. Uw woongenot stijgt evenals de waarde van uw huis.

10

Biere Glas- en Schilderwerk
Warschaustraat 6, Haarlem
Tel: 06 24286375

 Haarlem
(+3km)

10

Extra informatie:
Glas Glaszettersbedrijf Biere in Haarlem, Hoofddorp en omgeving. Is uw woning nog voorzien van enkelglas en wilt u dit vervangen door isolatieglas? Dan kunt u hiervoor een beroep op ons doen. Indien nodig passen wij kozijnen aan en maken deze geschikt voor isolatieglas. Heeft u glasbreuk of condensvorming in uw ruit? Wij vervangen enkel of dubbel glas waarna het mogelijk is om verfschade aan deuren, ramen of kozijnen bij te schilderen.


Glaszetters Haarlem

Als je een ruit wilt laten vervangen in Haarlem, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar suggesties:

Glasbedrijven: Er zijn verschillende glasbedrijven in Haarlem die gespecialiseerd zijn in het vervangen van ruiten in woningen, bedrijven en voertuigen. Je kunt contact opnemen met bedrijven zoals Glashandel Haarlem of Glaszetter Haarlem om te informeren naar hun diensten en prijzen. Ze kunnen je adviseren over het meest geschikte type glas en zorgen voor een professionele vervanging van de ruit.

Lokale vakmensen en glaszetters: Je kunt ook lokale vakmensen en glaszetters in Haarlem benaderen. Deze professionals hebben ervaring met het vervangen van ruiten en kunnen je helpen met de benodigde glasreparatie of -vervanging. Het is raadzaam om referenties en recensies te controleren om ervoor te zorgen dat je met een betrouwbare vakman samenwerkt.

Verzekering: Als de ruitbreuk gedekt wordt door je verzekering, kun je contact opnemen met je verzekeringsmaatschappij. Zij kunnen je informeren over het proces van het indienen van een claim en je mogelijk doorverwijzen naar een glasbedrijf of een netwerk van gecontracteerde glaszetters.

TIPTip: Bij het kiezen van een glasvervangingsdienst is het belangrijk om te weten welk type glas je wilt laten plaatsen, zoals enkel glas, dubbel glas of speciaal glas. Zorg ervoor dat je prijzen, diensten en garanties vergelijkt voordat je een beslissing neemt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Haarlem of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Haarlem en omgeving staan momenteel 10 glaszetters vermeld.


×